bohus76 Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Nejsou to sice žádné extra hodinky,ale mě by se líbilo,že zase znova tikají jako vzpomínka na někoho např. z rodiny /příbuzného/.Pokud není nic rozbitého,tak bych je zkusil hodináři zanést jen na vyčištění,namazání a seřízení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konvoj Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Dostaly se ke mě hodinky viz obrázek, jediná identifikace je nápis Mentor Digital Swiss made. Google mi neprozradil vůbec nic o tom jak jsou staré, nebo jestli mají nějakou cenu. Pokud někdo bude vědět víc, budu rád, když zjistím víc informací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Je zajímavé, že ti google neprozradil vůbec nic, ale fotka je z ebay Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Dostaly se ke mě hodinky viz obrázek, jediná identifikace je nápis Mentor Digital Swiss made. Google mi neprozradil vůbec nic o tom jak jsou staré, nebo jestli mají nějakou cenu. Pokud někdo bude vědět víc, budu rád, když zjistím víc informací. hezký Scheibenuhry... něco o výrobcihttp://www.mikrolisk.de/show.php?site=280&suchwort=Mentor&searchWhere=all#sucheMarker jestli ty hodinky jdou bez problémů ....tak je cena tak +/- EUR 50,-- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konvoj Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Je zajímavé, že ti google neprozradil vůbec nic, ale fotka je z ebay Technicky vzato Google prozradil ebay. Ale tam jsem se zase nic nedozvěděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konvoj Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 hezký Scheibenuhry... něco o výrobcihttp://www.mikrolisk.de/show.php?site=280&suchwort=Mentor&searchWhere=all#sucheMarker jestli ty hodinky jdou bez problémů ....tak je cena tak +/- EUR 50,--Ty moje vypadají jako nové. Řeším dilema, jestli je má smysl takhle zachovat, že by třeba někdy měly vyšší hodnotu nebo začít nosit s tím, že je postupně onosím a otluču a za pár let budou mít hodnotu nula... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Tyhle hodinky se pohybují tak do maximálně dvou tisíc a vzhledem k tomu, že se tehdy roztrhl pytel s různými mechanickými digitálkami, tak bych nárůst ceny moc neočekával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2015 Pekny hodinky,ale nejakyho zasadniho navyseni hodnoty bych se tolik "nebal",to by musel bejt slovutnejsi vyrobce.Tohle delalo mraky firem,takze ja bych doporucoval nosit,je to docela frajerina,ktera se v dnesni dobe(mezi neznalymi) moc nevidi,udelas tim dost parady.Nebo je hod do supliku a za par let vydelas litr,mozna dva.Nebo se pletu a za par let mi to pripomenes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konvoj Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 Pekny hodinky,ale nejakyho zasadniho navyseni hodnoty bych se tolik "nebal",to by musel bejt slovutnejsi vyrobce.Tohle delalo mraky firem,takze ja bych doporucoval nosit,je to docela frajerina,ktera se v dnesni dobe(mezi neznalymi) moc nevidi,udelas tim dost parady.Nebo je hod do supliku a za par let vydelas litr,mozna dva.Nebo se pletu a za par let mi to pripomenes.Jsou právě paradní, ale zase jsem nevěděl jak jsou staré a jestli náhodou nemají větší cenu. Je rozhodnuto, začnu je nosit. Díky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2015 Tak by mne zajímalo, jestli on "konvoj" čistě náhodou není "slany33" na aukru. Že by se během několika dní vylouply dva stejné kusy je IMHO blbost. Tak nám tady panáček zahrál divadélko a načerpal moudra. Z ebay byly koupeny 23.1., potom informatika u nás a už jsou na aukru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Môžete mi prosím poradiť, čo je to za model? Mne sa to javí ako nejaká zlátanina. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 více fotek by nebylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Podle toho co je vevnitř, na mě to nepůsobí nějak moc podezřele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
77pete Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Ahoj, Mám tady pár kousků po dědovi a rád bych nějakou identifikaci ( 2 x prim hodim do vlákna primu ) 2 x néco ruskýho a 1 x omega - ty omegy a kapesní nádherné nahlas tikaj. Kdyžtak nějakej typ na renovaci těch omeg? Děkuji moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 více fotek by nebylo?Viac fotiek nemám. Nie sú to moje hodinky. Jeden známy ma požiadal, aby som mu ich po neodbornom zásahu dal opraviť. Takže ak by ste mi doporučili dobrého hodinára kdekoľvek v Čechách alebo na Slovensku, budem moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 brumko, nic ve zlým, ale jsi tu už asi dost dlouho, když jsi zde napsal už skoro 700 příspěvků. To si tady nedokážeš sám najít žádné informace o hodinářích? Je tu toho dost a dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 (upraveno) Kdyžtak nějakej typ na renovaci těch omeg? Ty omegy jsou předělávka kapesních hodinek a nevypadají nijak zle. A asi budou mít hezký strojek. Co na nich chceš renovovat? Já bych jen vyměnil sklíčko a nechal u hodináře vyčistit a promazat strojek, pak koupit řemen a hurá nosit A ostatní hodinky jsou přece popsané, netřeba je tedy identifikovat - náramkové zn. Kirovskije, kapesní zn. Molnija. Upraveno 7. února 2015 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 brumko, nic ve zlým, ale jsi tu už asi dost dlouho, když jsi zde napsal už skoro 700 příspěvků. To si tady nedokážeš sám najít žádné informace o hodinářích? Je tu toho dost a dost.Ale iste že viem. Len som myslel, že niekto mi poradí hodinára, ktorý nie je až tak zavalený prácou a oprava nebude trvať príliš dlho. to sa na fóre nedočítam. Musel by som ich obvolať. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Dnes není zavalený prací jen takový hodinář, který nemá moc dobrou reputaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šar Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Ahoj pánové,nedávno jdu okolo jednoho zapadlého hodinářství, kde pán hlavně mění baterky. Mé oko při průchodu zbystří a na hromádce použitých a starých hodinek tuším něco zajímavého. Zajdu dovnitř, nechám si hodinky ukázat a chvíli přemýšlím. Hodinky mají slušný průměr, vypadají nepoužité, jsou plně funkční a na spodku nápis swiss made. V zásadě takové retro trochu potápky.Hodinky jsem si donesl domu a začal pátrat po značce Helsa. - Zde jsem celkem pohořel - firma snad zanikla v 60. letech, ale i tím si nakonec nejsem jistý. Zde foru jsem značku rovněž nenašel, obecně par fotek hodinek Helsa na internetu je, ale nikoliv tento model.budu rád za jakékoliv info. Zepředu jsou značeny: Helsa 21 jewelswaterproofunbreakable mainspringantimagneticswis made Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se