Rodkopf Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2015 Môžete mi prosím poradiť, čo je to za model? Mne sa to javí ako nejaká zlátanina. Díky. Podobný model: http://www.ebay.de/itm/Seltener-LONGINES-Chronograph-Kaliber-13-ZN-Stahl-1940er-Jahre-/201275195890?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item2edcefc1f2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 9. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2015 Podobný model: http://www.ebay.de/itm/Seltener-LONGINES-Chronograph-Kaliber-13-ZN-Stahl-1940er-Jahre-/201275195890?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item2edcefc1f2Ďakujem. Niečo podobné som našiel ale nesedia mi ručičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m42orion Odesláno 16. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2015 Dobrý den všem, také bych poprosil někoho zkušenějšího o podrobnější identifikaci švýcarských kapesních hodinek MOVADO. Lze z uvedených obrázku poznat přesný typ a rok výroby ? díky moc. http://uloz.to/x74P6cZv/movado-front-jpg http://uloz.to/xx3nZgrR/movado-back-jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Nepoznal by někdo tuhle strojovnu? Hodinky Herold s 15 kameny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Nepoznal by někdo tuhle strojovnu? Hodinky Herold s 15 kameny. Nápadně mi to připomíná čínský ZJS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 FE 233-60zdroj: http://www.christophlorenz.de/watch/movements/f/fe/fe_233-60.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2015 Tak to je asi inspirační strojek pro ZJS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 FE 233-60zdroj: http://www.christophlorenz.de/watch/movements/f/fe/fe_233-60.php Díky moc. Budu je dávat na servis pro špatnou rezervu chodu (6h), tak jsem zvědav jak pochodím. Sháněl jsem nějaké vintage potápky menšího rozměru ala prim sport, ale moc na výběr toho bohužel není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 12. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2015 ty potápky jsou celkově průšvih, raději jsem si pořídil edox delfíny s 20 atm, vždy pěknej cifr a pouzdro, a vždy ožužlaná korunka jak kdyby jí někdo kousal zubama:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 (upraveno) K jedné známé přilétla tato pozůstalost, dvoje vintage hodinky, ale není to zrovna můj šálek kávy. Myslíte že je to nějáká hitparáda, nebo nějáký drek? Starožitník ji údajně nabídl za oboje 15.000,-Kč a bojí se aby to nemělo hodnotu třeba 50.000,- Kč, tak jsem ji slíbil že se tedy poptám. Já bych za to nedal pětikilo ale jak říkám, neberou mě tyto vintage hračky.... Upraveno 23. září 2015 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 K jedné známé přilétla tato pozůstalost, dvoje vintage hodinky, ale není to zrovna můj šálek kávy. Myslíte že je to nějáká hitparáda, nebo nějáký drek? Starožitník ji údajně nabídl za oboje 15.000,-Kč a bojí se aby to nemělo hodnotu třeba 50.000,- Kč, tak jsem ji slíbil že se tedy poptám. Já bych za to nedal pětikilo ale jak říkám, neberou mě tyto vintage hračky.... Hele Afri hezké dámské zlaté jeptišky a vypadají neobouchaně a navíc s krásnou krabkou. Druhá otázka je jestli jsou v chodu ! ?Ty druhé vypadají jako ve stříbře a mají zase netypický stroj.Zkus napsat Karlosovi, jelikož jak jsi vykalený po narození prcka, dal jsi to do jiné sekce a ne do kapesních hodinek, ale myslím si že ta cena je relativně v reálu. tedy jako výkup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2015 Díky moc za info Longu Karlose asi otravovat nebudu kvůli paní, kdoví kde to ukradla Řeknu jí, jestli je chce prodat ať si zajde do starožitnictví .....Hele Afri hezké dámské zlaté jeptišky a vypadají neobouchaně a navíc s krásnou krabkou. Druhá otázka je jestli jsou v chodu ! ?Ty druhé vypadají jako ve stříbře a mají zase netypický stroj.Zkus napsat Karlosovi, jelikož jak jsi vykalený po narození prcka, dal jsi to do jiné sekce a ne do kapesních hodinek, ale myslím si že ta cena je relativně v reálu. tedy jako výkup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
douda.tom Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Dobrý den vespolek, objevil jsem v krabici s hebedím tento vrak, zřejmě už úplně nefunkční, bez ručiček, v dezolátním stavu. Věděl by někdo co by to mohlo být, zda to má cenu uchovat, nebo s tím švihnout do popelnice? Děkuji moc za odpovědi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balonovy.letc Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Vážení kolegové, chtěl bych vás poprosit o pomoc s nelehkou identifikací. O víkendu jsem zavítal do jednoho města a oko mé, jako vždy vždy bloudilo po městských zákoutích s domy honosícími se názvy: Starožitnosti, Antik. V jednom setmělém antiku jsem narazil na, dle mého soudu, úžasné potápky. Jenže byla tma a svítit baterkou do výlohy jsem až tak dlouho nemohl. Oslovil jsem tedy pana majitele, zdali by bylo možné mi poslat fotky jeho hodinek. Podařilo se, jenže fotky pravděpodobně vznikly z fotoaparátu stejného roku výroby, jako ony hodinky. Chtěl bych vás tedy požádat o pomoc při identifikaci těchto hodinek. Vím, bude to úkol věru nelehký, ale všem z vás,kteří nastíní možnou cestu k identifikaci, patří moje poděkování. Ostatním, čtoucí tyto řádky, nechť odměnou alespoň pokochání vintážním haraburdím a hledáním zrna v plevelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Jsou to nějaké ruské potápky na předposlední fotce je psáno Sdelano v CCCP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Jak psal bohus - potápky z CCCP, podle mě to jsou staré Vostok amphibia, pokud mrkneš na meranom.com dají se koupit nové v podstatě totožným designem. Navíc za pár kaček :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 A navíc mají prasklé sklo.takže stav špatný a sklo v háji,takže zase prachy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Asi tolik k tomu - http://meranom.com/amphibian-se/120se/vostok-watch-amphibian-se-120725nb.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
balonovy.letc Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Pánové, mockrát děkuju za vaše rakce. Po zaslání fotek jsem nějak tu východní výrobní provenienci tušil, ač od antiku jsem odcházel s nadšením skoro takovým, jako by tam bozostyšně ležely zapomenuté Blackpainy.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2015 Pánové, mockrát děkuju za vaše rakce. Po zaslání fotek jsem nějak tu východní výrobní provenienci tušil, ač od antiku jsem odcházel s nadšením skoro takovým, jako by tam bozostyšně ležely zapomenuté Blackpainy.. :-)Jooo zapomenute Blancpainy bych si take libit nechal :-), ale ani amphibie nejsou na skodu, pokud je da za dobrou cenu ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se