Přejít na obsah

Pomoc při identifikaci

docent

Doporučené příspěvky

Môžete mi prosím poradiť, čo je to za model? Mne sa to javí ako nejaká zlátanina. Díky.

Podobný model: 

http://www.ebay.de/itm/Seltener-LONGINES-Chronograph-Kaliber-13-ZN-Stahl-1940er-Jahre-/201275195890?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item2edcefc1f2

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 554
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odkaz ke komentáři

Dobrý den všem,

také bych poprosil někoho zkušenějšího o podrobnější identifikaci švýcarských kapesních hodinek MOVADO. Lze z uvedených obrázku poznat přesný typ a rok výroby ?

díky moc.

http://uloz.to/x74P6cZv/movado-front-jpg

http://uloz.to/xx3nZgrR/movado-back-jpg

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Díky moc. Budu je dávat na servis pro špatnou rezervu chodu (6h), tak jsem zvědav jak pochodím.

Sháněl jsem nějaké vintage potápky menšího rozměru ala prim sport, ale moc na výběr toho bohužel není.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

K jedné známé přilétla tato pozůstalost, dvoje vintage hodinky, ale není to zrovna můj šálek kávy. Myslíte že je to nějáká hitparáda, nebo nějáký drek? Starožitník ji údajně nabídl za oboje 15.000,-Kč a bojí se aby to nemělo hodnotu třeba 50.000,- Kč, tak jsem ji slíbil že se tedy poptám. Já bych za to nedal pětikilo  :D  ale jak říkám, neberou mě tyto vintage hračky....

post-364-0-08431600-1442993043_thumb.jpg

post-364-0-61285400-1442993059_thumb.jpg

post-364-0-66896200-1442993080_thumb.jpg

post-364-0-70882200-1442993090_thumb.jpg

post-364-0-79396800-1442993095_thumb.jpg

post-364-0-71771000-1442993103_thumb.jpg

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

K jedné známé přilétla tato pozůstalost, dvoje vintage hodinky, ale není to zrovna můj šálek kávy. Myslíte že je to nějáká hitparáda, nebo nějáký drek? Starožitník ji údajně nabídl za oboje 15.000,-Kč a bojí se aby to nemělo hodnotu třeba 50.000,- Kč, tak jsem ji slíbil že se tedy poptám. Já bych za to nedal pětikilo  :D  ale jak říkám, neberou mě tyto vintage hračky....

Hele Afri hezké dámské zlaté jeptišky a vypadají neobouchaně a navíc s krásnou  krabkou. Druhá otázka je jestli jsou v chodu ! ?

Ty druhé vypadají jako ve stříbře a mají zase netypický stroj.

Zkus napsat Karlosovi, jelikož jak jsi vykalený po narození prcka, dal jsi to do jiné sekce a ne do kapesních hodinek, ale myslím si že ta cena je relativně v reálu. tedy jako výkup.

Odkaz ke komentáři

Díky moc za info Longu  :cheers: Karlose asi otravovat nebudu kvůli paní, kdoví kde to ukradla  :lol2: Řeknu jí, jestli je chce prodat ať si zajde do starožitnictví .....

Hele Afri hezké dámské zlaté jeptišky a vypadají neobouchaně a navíc s krásnou  krabkou. Druhá otázka je jestli jsou v chodu ! ?

Ty druhé vypadají jako ve stříbře a mají zase netypický stroj.

Zkus napsat Karlosovi, jelikož jak jsi vykalený po narození prcka, dal jsi to do jiné sekce a ne do kapesních hodinek, ale myslím si že ta cena je relativně v reálu. tedy jako výkup.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Vážení kolegové, chtěl bych vás poprosit o pomoc s nelehkou identifikací. O víkendu jsem zavítal do jednoho města a oko mé, jako vždy vždy bloudilo po městských zákoutích s domy honosícími se názvy: Starožitnosti, Antik. V jednom setmělém antiku jsem narazil na, dle mého soudu, úžasné potápky. Jenže byla tma a svítit baterkou do výlohy jsem až tak dlouho nemohl. Oslovil jsem tedy pana majitele, zdali by bylo možné mi poslat fotky jeho hodinek. Podařilo se, jenže fotky pravděpodobně vznikly z fotoaparátu stejného roku výroby, jako ony hodinky. Chtěl bych vás tedy požádat o pomoc při identifikaci těchto hodinek. Vím, bude to úkol věru nelehký, ale všem z vás,kteří nastíní možnou cestu k identifikaci, patří moje poděkování. Ostatním, čtoucí tyto řádky, nechť odměnou alespoň pokochání vintážním haraburdím a hledáním zrna v plevelu.

post-30694-0-69891000-1446566951_thumb.jpg

post-30694-0-86320200-1446566983_thumb.jpg

post-30694-0-96504600-1446567000_thumb.jpg

post-30694-0-19704900-1446567021_thumb.jpg

post-30694-0-61282600-1446567046_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pánové, mockrát děkuju za vaše rakce. Po zaslání fotek jsem nějak tu východní výrobní provenienci tušil, ač od antiku jsem odcházel s nadšením skoro takovým, jako by tam bozostyšně ležely zapomenuté Blackpainy.. :-)

Jooo zapomenute Blancpainy bych si take libit nechal :-), ale ani amphibie nejsou na skodu, pokud je da za dobrou cenu ;-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...