Návštěvník tolja Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 vypadá to na 248 moje L248"modří už vědí?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 18. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2015 Tak už ho tak nenapínejte :). Z tohoto základu vychází velká část modifikací:http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun-db.cgi?10&ranfft&&2uswk&Landeron_48 Tvoje by Jirko mohly být přímo tento 48 nebo třeba 54. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Já nechtěl nikoho napínat, jen donutit hledat Já taky nevím který to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 L48http://www.faszination-uhrwerk.de/w/l.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2015 Díky kluci,já v tom měl docela guláš.Na jedné fotce to byl on pod určitým značením a na druhé fotce ten samej stroj(aspoň dle mě) a zas jiný označení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berny Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2015 Nevíte něco více o těchto hodinkách MIMO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Safra je rok 2015 a některé fotky tady vypadají, jako focené na Nokii 3310... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Řekl bych, že s identifikací podle takové fotky budeme všichni MIMO. Bez fotky strojku pravděpodobně nikdo nezjistí nic víc, než co vyplivne strýček google. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 MIMO je švýcarská předválečná značka, celkem dost ceněná, bo ji potom sežral Girard Perregaux, aby se dostal ke slušným strojkům. Tady píše Tondako.... http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/70346-dienstuhr-mimo/?hl=mimoNebo kukni sem... http://militarywatchbuyer.com/blog/vintage-miltary-watches-manufacturers/**Dej lepší fotky, doufám jen, že je máš pánské, já mám jedny dámské z konvolutu, a to je na prd..... ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Safra kde tam ten nápis vidíte, to mi hlava nebere... :-D (teda oči neberou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Já se trochu bojím, že se ze značky Mimo dělá něco, co není. Nejspíš je to kvůli produkci pro německou armádu za války, jakékoliv věci z války jsou dnes podivuhodně ceněné. Jestli si ji koupil GP, tak asi ne kvůli strojkům, když sám dělal hodinařinu o schody výš. Nejspíš to bylo jen kvůli byznysu, aby si co nejsnadněji rozšířil řady zákazníků i o nižší patra a nemusel si kvůli tomu kazit vlastní jméno.Pro mě je Mimo jednou z mnoha průměrných značek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 (upraveno) to je klidně možný, klidně je to možný i obráceně, ale stačí se mrknout na aukce za kolik MIMO i předválečné a Art Deco jdou, to je myslím dost výmluvné. Ovšem dnes je tato značka málokdy k vidění, takže když se objeví, je to docela zajímavé. S těmi strojky to snad nebude tak zlé. **http://www.ebay.at/sch/Uhren-Schmuck-/281/i.html?_sop=1&_nkw=mimo Upraveno 9. prosince 2015 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 (upraveno) Jo, tohle jsou neuvěřitelný částky, ale nikdo svéprávný za to nic podobného nezaplatí, to se jen vypečení obchodníci snaží vytvářet dojem jakési hodnoty a velkých cen, ale je to jen divadlo, bohužel dnes dost časté. Já v těch hodinkách žádnou hodnotu nevidím, a když se kouknu na aukro, tak se mi to jen potvrdí. A v ukončených aukcích na ebay vidím, že i v zahraničí mají lidi ještě rozum. Pouhé slovíčko Girard Perregaux, eventuelně Luftwaffe, ke skoku na špek nestačí. Upraveno 9. prosince 2015 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 (upraveno) o nějakým skoku na špek není řeč, Berny se tady zeptal, tak jsem k tomu něco napsal. Aukro pro mě není žádné měřítko. Ale jestli jseš na MIMO odborník a máš o tom jiné mínění, nemám s tím problém. Já to dál neřeším, kdybych je měl, dám si je spravit a renovovat u Tondaka. Tož tak. ** Upraveno 9. prosince 2015 uživatelem eloga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Napsal jsem to nešikovně, ten skok na špek jsem myslel pro ty úsměvné nabídky na ebay, kde "obchodníci" obří cenu vytvářejí schválně právě pomocí těch dvou magických slůvek (GP a Luft.) a čekají jestli se někdo chytne, a zároveň se snaží vytvořit dojem, že tak obrovské ceny jsou normální.Pro mě je aukro naopak měřítkem dost dobrým. Tedy pro naše podmínky. A naopak za měřítko přece nemůže nikdo považovat neprodejné ebay nabídky za dvacetinásobek ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 ok, to celkem chápu, já jsem ten odkaz na ebay dal jen jako příklad pro orientaci, ale ty cenové relace jsou skutečná realita, nejen u tohoto výrobce. Mnoho lidí tady z chronomagu přece kupuje hodinky na ebay, jakékoliv, nové, staré, vintage, chrono a různé speciality a platí ebayové ceny.... Pak se tu zakládají vlákna.... No kdyby tato firma dodnes vyráběla - určitě by je měl Kubson na skladě. To usuzuju podle toho, jaký pocity a zaujetí vyvolaly u Tondaka, viz jeho vlákno. A protože Tondako je mimochodem skutečný hodinářský odborník a znalec, tak já ty MIMO vidím docela příznivě po technické stránce. Tondakovy vojenské se mi líbí - nemám s datací WWII žádný problém.**Se mi zdá, že to zbytečně prožíváš - prostě jen zase nějaký hodinky. ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 (upraveno) Jako že jsou reálné ceny 1000 až 1500 eur? Díval ses do ukončených aukcí? Nebo jak jsi došel k tomu, že takovéhle ceny jsou realita? Upraveno 9. prosince 2015 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 http://www.chrono24.cz/search/index.htm?query=mimo&dosearch=true&searchexplain=1přeber si to jak chceš.** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Ano, za nenošené hodinky v perfektním stavu 10 - 13 tisíc (370 - 450 eur) umím pochopit. Jestli se i prodají nedokážu říct, ale oproti ebay je to nebe a dudy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berny Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2015 děkuji za odpovědi jen pro zajímavost jsou plně funkční nepoškozené a jsou stříbrné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se