Přejít na obsah

Longines Hydro Conquest Automatic

Doporučené příspěvky

Odesláno

12 rokov dozadu som ich velmi chcel ako hodinky k promocii,nakoniec namiesto nich boli Omegy.Ale nasiel som na ebay pekne modrasky s klasickou etou 2824 a stara laska po rokoch opat ozila😀

Idu denne +4s,takze velka spokojnost a splnene ocakavania. 

20220827_193852.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno

Nikdo nemá? Nabízím cenu nového. Nebo objednám nový a potom ho doručím + nějaký revanš. Při nejhorším ho objednám, ale 6-8 týdnů no. To už nemusí být ani u mě doma 🙂

20220914_154841-01.jpeg

Odesláno
V 14. 9. 2022 v 14:55, shewcza napsal:

Kdyby měl někdo půl dílek k náramku, tak koupím. První hodinky v životě co mi nejdou naladit na ruku. 

A nemáš poldielik hneď pri spone? Pri nových HC dávali poldielik už priamo z výroby (aspoň ja som to tak mal). J.

Odesláno

@farookh01 Ještě to raději doma překontroluji, ale na 99% tam není. Je teda pravda, že to budou jedny z prvních v ČR podle data prodeje a možná si to uvědomili později a proto ho tam začali dávat později standardně. Každopádně u Bechyněho vyjde na necelých 700kč což je naprosto v pořádku cena, ale vadí mi těch 6-8 týdnů. Za tu dobu postavím sám hrubou stavbu.

Odesláno (upraveno)

Nikdo nemá v krabičce nevyužitý půl článek k novým LHC? Objednám ho a jak přijde, tak pošlu na Vaši adresu včetně nějaké odměny na které se domluvíme. Všechny náklady jdou za mnou. Zaplatím zásilkovnu, pošlu heslo. Jen to tam hodíte až pojedete kolem.  Prosím, smutně koukám 🙂

PS: já ho u hodinek nemám

Upraveno uživatelem shewcza

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...