Ales911 Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ales911 Odesláno 17. ledna Nahlásit Odesláno 17. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
edas Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna Plním generálův rozkaz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
edas Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna To vím. Ale dostal jsem rozkaz držet LHC v povědomí fóra místo něj. Holt osvěta musí být 1
Dushakx Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna Taky něco po dlouhé době přidám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
edas Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
martincihak Odesláno 31. ledna Nahlásit Odesláno 31. ledna Zdar chlapcí, stal jsem se taky majitelem LHC. Podle fotek jsem si všiml, že většina uživatelů má hodinky na originálním tahu. Zkoušel jste někdo nějakou gumu nebo snad i kůži? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kluk jako buk Odesláno 31. ledna Nahlásit Odesláno 31. ledna @martincihak Gratuluju k novému přírůstku a ať dlouho a spolehlivě slouží. Já mám už sedm let menší verzi v 39mm a nemyslím si, že bych je z origo tahu někdy sundal. Ale jedním z důvodů je to, že na rozteč 19 mm se řemeny hůře shání. Nicméně, uvažoval jsem v minulosti jak o gumě, kde bych asi vybral origo Longines, anebo řemen ve stylu sailcloth/canvas buď v modré, nebo olivové/zelené barvě. Většinou to ale nakonec řeším tak, že když chci na ruku něco na gumě nebo na kůži, tak prostě vezmu jiné hodinky.
martincihak Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února @Kluk jako buk díky za tip. Ta plachtovina i canvas mají krásnou strukturu. Co se týče originálních gum, tak si ji nechám zajít chuť, ta cena mi přijde přehnaná asi to taky nechám na tom tahu 1
Ales911 Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Mám je od listopadu tah mi moc nevyhovoval. Už jsem je máldm prodal, ale byla by to škoda jinak jsou parádní, tak jsem na ně dneska pořídil koženej řemínek s gumou ze spoda a jsou parádní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Ales911 Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ales911 Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Takhle taky nejsou špatný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Harwey Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února No, ked sa to paci tebe..... Na tahu im to sadne najviac. 1 1
Ales911 Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Je to spíš o pohodlí, na tahu jim to taky moc sedne na tý kůži je to trochu retro. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
FantasticFabio Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února V 31. 1. 2026 v 20:32, martincihak napsal: Zdar chlapcí, stal jsem se taky majitelem LHC. Podle fotek jsem si všiml, že většina uživatelů má hodinky na originálním tahu. Zkoušel jste někdo nějakou gumu nebo snad i kůži? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jak si drží přesnost ?
martincihak Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února @FantasticFabio právě teď jsem je vzal na ruku, poté co jsme již vyzkoušel odložení na každou stranu. Nyní mi přijde že když je přes noc dám na sklíčko, tak je jejich přesnost -2 vteřiny za den. Obdobné do bylo při položení na dýnko. Teď je jdu nastavit zase přesně podle time.is a večer půjdou odložit na sklíčko. Jinak si mě vážně začínají získávat. I ten design se mi začíná líbit. Zkusím shrnout nějaké plusy/minusy za tu chvíli co je mám. + přesnost, čitelnost, výška pouzdra, chod lunety, robustnost - chybí beznástrojová mikroregulace, tah se nezužuje, očekával bych lepší luminiscenci 1
FantasticFabio Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února před 7 minutami, martincihak napsal: @FantasticFabio právě teď jsem je vzal na ruku, poté co jsme již vyzkoušel odložení na každou stranu. Nyní mi přijde že když je přes noc dám na sklíčko, tak je jejich přesnost -2 vteřiny za den. Obdobné do bylo při položení na dýnko. Teď je jdu nastavit zase přesně podle time.is a večer půjdou odložit na sklíčko. Jinak si mě vážně začínají získávat. I ten design se mi začíná líbit. Zkusím shrnout nějaké plusy/minusy za tu chvíli co je mám. + přesnost, čitelnost, výška pouzdra, chod lunety, robustnost - chybí beznástrojová mikroregulace, tah se nezužuje, očekával bych lepší luminiscenci Tvar a velikost korunky ? Někdy je to vopruz, když si chceš nastavit datum a šup , zastavíš je…..
martincihak Odesláno 2. února Nahlásit Odesláno 2. února @FantasticFabio s tou korunkou jsem to myslel tak, že nejsem zvyklý mít korunku buď vůbec na mých g-shockách, nebo na 4. hodině na mých Orientech a nebo malá korunka na Alpinistech. Tato na LHC je opravdu obrovská a když ohnu ruku, tak mě to tlačí. Co se týče hodinek, tak mám nakonec z nich fakt dobrý pocit. Docela mě překvapuje, jejich pořizovací cena. Mám z nich pocit takových lepších hodinek.
JakubSpiel Odesláno 3. února Nahlásit Odesláno 3. února V 31. 1. 2026 v 20:32, martincihak napsal: Zdar chlapcí, stal jsem se taky majitelem LHC. Podle fotek jsem si všiml, že většina uživatelů má hodinky na originálním tahu. Zkoušel jste někdo nějakou gumu nebo snad i kůži? Ahoj, ja nosím LHC iba na gume, mám originál a nejaký no name aftermaket. Ťah mi nevyhovuje, a spona ma vyslovene štve. Na gume sú to geniálne pohodlné hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se