mlsoun1 Odesláno 28. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2023 Hodiny upraveny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 2. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2023 Nej hodinky s nej přítelem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 rezerva 72hod, po 3 dnech 1 sec+, super...jen fotit ty hodinky je peklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Sekl jsi se ve vlákněAle jinak jsou hodinky suprový.Jsem taky rád,že mám tří denní rezervu nátahu.Když jsem kupoval LHC,tak jsem si myslel,že mají rezervu pouze 38h.Nijak jsem si to neověřoval,šlo mi čistě o značku a design a velikost.V neděli jsem pracovně odjel a ve středu se vrátil a hle,začal jsem se teprve pídit po stroji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2023 Jo, teď jsem si všiml.... no tak příště se snad trefím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 5. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 Pan fotograf má luxusní fotečkuJako vždy,nádhera.Doufám,že budou v kalendáři. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 @mlsoun1Děkuji, jednu fotku s Hydrama jsem tam propašoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 ParádaA není za co Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 Dneska jsem je vytáhnul na koupačku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 před 14 minutami, lassie napsal: Dneska jsem je vytáhnul na koupačku Voda i hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrizzio Odesláno 6. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2023 Venčíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 Taky u vody,ale v pěti stupních Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 Kde máš vydrýska ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2023 Zahrabává rohlíka 5 metrů předemnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 @bobitak zde ho máš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 10. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2023 Jj , je to pašák . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se