kaktusář Odesláno 24. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2024 máme dost podobné hodinky a dost podobné váhy no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 nehorší je, že jsem si začal pomalu myslet, že jsou ty lhc na mě moc velký...tato myšlenka se mi usadila v mozku jako virus. proč se mi tam usadila, nevíme a aby toho nebylo málo, tak když si nasadím gs, tak mi připadaj jak hodinky pro děti, jak jsou prťavé...takže nemám radost ani z lhc ani z gs... pocity, emoce, mysl, mozek - velký kouzelník... takže radost z hodinek je tatam... asi nakonec nezbude udělat to tak jak radil @mlsoun1 - jak to udělal on - našetřit si nebo někde sebrat velikost 41, tu nosit, a třeba za měsíc udělat závěr... ale neudělat akci typu - výměna 44 za 41, protože to pak se může stát, že si nesednu s tou velikostí 41... ještě můžu jet do vinohradské, tam maj těch 39, ale asi je to spíš ta verze, co jsem zkoušel v koscomu a nesedli jsme si... a nemá ty obdélníčky a asi má keramickou lunetu... anebo přesvědčit mysl ke stavu, jak to bylo na začátku, že moje lhc jsou ty nejlepší pro mě co existují.. ale tahle původní nevinnost je pryč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 To, co tu mas na fotce jsou nove keramiky a ty nechces. Drz se plechacu. Poznas to jednoduse. Keramiky maji jednoduche indexy bez tech "obdelnicku" jak rikas. Cifr tim pusobi trosku prazdnejsi. A luneta trosku zomegovatela. Plechace maj pekne na lunete 15, 30, 45 a maji minutove tecky po celem obvodu lunety. To ledaskdo nema, to chces Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 před 5 minutami, AndyAaron napsal: To, co tu mas na fotce jsou nove keramiky a ty nechces. Drz se plechacu. Poznas to jednoduse. Keramiky maji jednoduche indexy bez tech "obdelnicku" jak rikas. Cifr tim pusobi trosku prazdnejsi. A luneta trosku zomegovatela. Plechace maj pekne na lunete 15, 30, 45 a maji minutove tecky po celem obvodu lunety. To ledaskdo nema, to chces je to marný, je to marný, je to marný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 @špelda66 Ja jsem trpelivej @kaktusář jeste jsem zapomnel na tu nehezky generickou sekundovku u keramik oproti plechacum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 nové v DE, s možností jednání o ceně, neváhal bych https://www.chrono24.cz/longines/longines-hydroconquest-automatic--id31162288.htm?searchHash=5b112b94_V8RwYQ&pos=8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 Ma i modry, lump jeden https://www.chrono24.cz/longines/longines-hydroconquest-automatic-blue-l37414966--id31162289.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 Andy, já myslím, že černý jsou lepší varianta, ale "tady" je to stejně tzv. házení hrachu na zeď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 díky za info, proste verze s keramickou lunetou je oskliva... nebrat. lepsi mit 44 v plechu nez mensi s keramikou. coz zatim tak mam... takze cajk. a budu se pidit po verzi s plechovou lunetou a stejnou estetikou, jakou mam ted... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 41 jsou mi naprosto presne prodavac rekl, ze jednoznacne mi padnou lip 41,presne obepinaji ruku.. a pocitove se mi to tak jevi taky,jsem s nimi jakoby srostly.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 Takže se již těšime na Tvé budoucí fotečky s 41čkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 no, manzelka rekla, ze v zadnem pripade at nic nemenim tyhle jsou podle ni cajk , libi se ji na me Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 To, protože neviděla na tvojí ruce ty 41, to je naprosto jasné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 před 48 minutami, kaktusář napsal: no, manzelka rekla, ze v zadnem pripade at nic nemenim tyhle jsou podle ni cajk , libi se ji na me Proti takovému argumentu, lze těžko najít nějaký silnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 před 3 minutami, Kupa54 napsal: To, protože neviděla na tvojí ruce ty 41, to je naprosto jasné. ha ha to je ono:) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 před 3 minutami, childe napsal: Proti takovému argumentu, lze těžko najít nějaký silnější prave nic me nenapada, jen to hanebne v tichosti vymenit.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 (upraveno) @kaktusář Možná jsem to minul, ale jaký máš obvod zápěstí? Já 16,5 cm, v létě spíš 17, a žádné hodinky mi nepadnou lépe, než plechové LHC v 39 mm. (Taky jsem si prošel vývojem od 43mm Štajnů nebo Wardů.) Upraveno 25. září 2024 uživatelem Kluk jako buk 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 mam 17.5cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 25. září 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2024 takze asi dam do prodeje 44 lhc a steemastery,ktere mam ve vlakne vymena.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se