AndyAaron Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září AR dava primarne smysl pokud je aplikovan z venku. Tam je ale zase problem, ze dochazi k jeho oteru / poskrabani. Pokud je pouze vnitrni, tak je jasne, ze nema takovou velkou funkcnost a casto byva problem odhadnout jestli tam je nebo ne. Dopadajici svetlo se ti totiz leskne na vnejsi casti skla... U Rolexu zalezi, ale v dobach, kdy delal jeste toolove hodinky, tak nepouzival. Pokud se nepletu, tak treba Suby ho dostaly az ted s posledni generaci a jen vnitrni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září díky za odpověd, a lhc mají vnitřní nebo žádný? Měl jsem hamiltony murphy a tam nebyl a jak bylo sklo vypouklé, tak občas nebylo nic vidět... ve srovnání se seiko sarx bylo to sklo téměř nepoužitelné.. tak mě tehdy překvapilo, když jsem se dočetl, že rlx ho nepoužívá... prý kvůli riziku nějakých odlesků apod. někdy to na mě působí, že moderní záležitosti jako velký a/r a keramická luneta bývají spíš na škodu, nebo že nepanuje shoda v jejich užití a je to záležitost často spíš marketinku... u lhc mám pocit, že a/r je, a myslím mlsoun mi říkal, že si myslí, že není. u hamiltonů je samozřejmě další problém toho vypouklého skla, což čitelnost ještě dále shoršuje... lhc mají vynikající čitelnost, seiko steelmaster a/r vnitřní má podle papírů a zdá se, že to je trošku vidět... ale nejsem si jist. v onyxu mi někdo z hodinářů říkal, že se to někdy hodně špatně pozná... a že oni sami a/r moc rádi nemaj.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září @kaktusář Citace přímo ze stránek Longines: "Glass Scratch-resistant sapphire crystal, with several layers of anti-reflective coating on the underside" https://www.longines.com/p/watch-hydroconquest-l3-742-4-56-6 Jinak nedík, začínám přemýšlet, že ke svým modrým budu potřebovat i černé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 27. září Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září takže by to mělo být stejné jako seiko steelmaster... díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září Nejsou senza Ty 44 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září samořezjmě jsou vynikající... hele, já jsem teď před rodinou zjevil, že mám jiné hodinky. proběhlo to takto: ptám se starší dcery: vidíš rozdíl? máš jinej pásek? ukázal jsem jí fotku kde jsou oboje vedle sebe: mají jinej pásek? stejný rozhovor probíhal mezi mnou a manželkou a pak mezi mnou a mladší dcerou vyvozuji z toho tento závěr: rozdíl 3mm ve velikosti naprosto nezajímá běžný lid, jen chronomagory... chronomagor se vyznačuje přílišnou specializací, která jde za čáru běžné rozlišovací schopnosti člověka, který není chronomagor. přesto výměny nelituji jen to dávám celé trošku do závorky či uvozovek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září Dnes to bylo super v lese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 28. září Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září nápodobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září Ten hluboký les je super,kaktusku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září Tož dnes s kamarádem a Beníkem 4 hoďky v lese a super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září Kurňa kde je můj náměstek kaktus? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října Pěkně je hlídá pan vodníček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se