AndyAaron Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 U 39mm verze to je naopak 19mm, takze uplne stejna prekerka... :-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 Fakt nevim... 1) Když pominu cenu origo gumy, ktará asi odpovídá (katalogová cena hodinek je zhruba padesát), tak naprosto pochybuji že je "Swiss Made". 2) Chtěl jsem si koupit origo v normální obchodě a rozmyslel jsem si to. Nepřišla moc příjemná (třeba Omega ji má podle mě lepší), Nebyl jsem úplně nadšený z barvy , a hlavně nelíbí se mi struktura povrchu. Chtěl bych normální, hlakou. To ale Lngines ndodává. Jak to teda udělat bez "bastlení s Čínou"? Opravdu mě zajímá rada kritiků tohoto postupu. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david28 Odesláno 23. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2019 Ja som na poldielik na LHC cakal 3mesiace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david28 Odesláno 23. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2019 Mne celkovo tah na hlc nepride moc pohodlny a skor by som prijal keby bol uzsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 23. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2019 Tak zuzujici se tah z 19mm na 16mm (u 39mm verze) by byl super, jenze co uz. Co se tyka pohodli, tak po dokoupeni puldilku nemam problem. Mel jsem horsi tahy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david28 Odesláno 23. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2019 myslim ze na 41 pasoval tah z conquestov, ak sa nemylim Misoo to aj pisal. Dlho som nad tym uvazoval ale kedze lhc pojdu najblizsie dni do inzercie uz to riesit nebudem.Kazdopadne super hodinky s vybornou presnostou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david28 Odesláno 23. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2019 aby neboli len pod vodou tak maly vylet balonom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2019 myslim ze na 41 pasoval tah z conquestov,... Může být. On ten půldílek je vlastně taky z náramku ke Conquestům. Pro LHC půldílek v seznamu náhradních dílů vůbec nefiguruje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 24. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2019 Lhc41 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno 25. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 2019 S gumou mě ještě napdlo, že mám doma válet fungl nový gumy od Omegy (PO). Takže jsem to zkoušel, ale ty nepasují..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Voňafky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 Taky se přidám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bondza1968 Odesláno 26. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2019 napoprvé se nepovedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 Tak prodává už někdo ty nový modrý 43mm na gumě za těch 20k? ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moralles Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 na chronu jsou uz cerny 41 za 22, tak doufam, ze do leta to bude u nas v bazaru za dvaciáše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martigen Odesláno 4. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2019 ano, myslím že nás doufá víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dann Odesláno 5. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2019 Podle mě jen počkat. Do roka-do dvou se nějaký zjeví. Možná i levněji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Chlapi nevienm ale zda sa mi akoby sa nejak znizila rezerva chodu na mojich LHC ,preto by som to chcel overit.Kolko otacok korunky znamena plny natah,alebo ako viem ze som naplno natiahol nechanizmus aby som overil kolko vydrzi bezat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Myslim ze kdyz si udelas delsi prochazku, tak je natahnes do plna. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SniperWolf Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 (upraveno) natiahol som ich 45 otoceniami korunky o 07,00 rano tak uvidime Upraveno 7. května 2019 uživatelem SniperWolf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se