mlsoun1 Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Neni za coTa fotka s konakem,whisky,ci jinou dobrotou je super.Moc se mi libi,uprime jsem si ji stahl a mam ji jako sporic na obrazovce.Snad Ti to nebude vadit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 @mlsoun1 Nevadí mi to ani trochu, naopak mě to hrozně potěšilo . Myslím, že si té whisky dnes trošku dám, abych ten tvůj spořič oslavil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 Doufam,ze jsi to neprehnal s whisky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 Toz jsem zase vytahl prechodku a sup s LHC na vylet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 19. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2022 Toz nam drobet nasnezilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 20. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2022 Mame se moc radi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potvor Odesláno 23. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paimei Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 pre mna dokonale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvnr Odesláno 25. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2022 V 10. 8. 2022 v 19:38, Dushakx napsal: Sen přišel o pár měsíců dříve, než jsem očekával. Nečekaně se totiž zapojila manželka, která mě podpořila v nákupu nových hodinek Longines Hydroconquest, velikost je to 39 mm. Na ruku mi padnou jak ulité, překvapilo mě, jak jsou lehké a po chvíli ztratí se na ruce(samuraje se tak opravdu neztratí :-D). Pořád hledám sklíčko, ten oboustranný antireflex je úžasný, natahování hodinek přes korunku nejde skoro cítit, jak mají jemný chod, ručky se lesknou jak blázen, čitelnost je skvělá..... no nemám prostě slov. Přikládám pár cvaků, už se těším až je o víkendu pořádně nafotím (nejspíš Vás tu s tím budu chvilku otravovat, za to se předem omlouvám) No sedí a vypadají perfektně. A také chválím přístup manželky. Radost nadruhou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 27. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2022 @jvnr Díky! Radost z nich nepolevuje. Jsou parádní :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2022 Stejne je mam radeji nez Breitlingy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 3. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. prosince 2022 Hlásím návrat do klubu! Měl jsem 39 mm (plechová luneta), ale 41 mm a keramika je dokonalost. Musím uznat jednu věc, tohle se Longines sakra povedlo. Měl jsem x desítek hodinek, ale LHC jsou poměr cena výkon bezkonkurenční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2022 Jedna podvecerni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 V 3. 12. 2022 v 23:00, Matiniela napsal: Hlásím návrat do klubu! Měl jsem 39 mm (plechová luneta), ale 41 mm a keramika je dokonalost. Musím uznat jednu věc, tohle se Longines sakra povedlo. Měl jsem x desítek hodinek, ale LHC jsou poměr cena výkon bezkonkurenční. Super! Vítej zpět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 5. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2022 Cesta k zubari jedine s LHC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 Zdar,tak konecne jsou domaKdysi si tu martar povzdechl,ze tu nikdo nedal rozbalovacku.Tak dnes jsem si ji uzil a musim rict,ze po letech jsem si to zase jednou uzil a pak prisel wau efekt,ktery jsem dlouhou dobu nezazil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se