marecenator Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února před 50 minutami, Harwey napsal: alebo je to o*eb z toho vychadza najpravdepodobnejsie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luger dos Odesláno 19. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února žádná chyba v metrixu měl jsem napsat do 3 hod odpoledne , ještě šlo odstoupit od koupě. Moje chyba nevím proč ale obrázek nejde vložit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února Fakt ti to nejde. Nevypadaj nejak takhle? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února Vidim je tam, paradni koupe, at delaji radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luger dos Odesláno 19. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února jo , přesně takto vypadají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února U tohoto vlákna si nejsem jistý, jestli je to nějaké konceptuální umění, nebo jen náhodné seskupení příspěvků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února Jsem pyšným majitelem tohoto skvělého diskuzního fóra .... 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února před 2 hodinami, luger dos napsal: nevím proč ale obrázek nejde vložit mozes mi teda prosim ta obrazok poslat na majl, alebo SZ, ja ho sem rad vlozim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luger dos Odesláno 19. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února fotky nebudou, zkolabovala app MS Photos a nemám jak to opravit, neumím to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luger dos Odesláno 19. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února Od včerejška jsem napnutý jak kšandy. A povedlo se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února (upraveno) Chrono s alarmem - nakonec slusnej submodel. Ja vim, ze mas problem s fotkama:) ale se suplerou bys nemusel mit. Jak je to tlusty? edit: uz jsem to nasel. 16mm. Husty (599.10.11 L) Upraveno 19. února uživatelem maama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února No vida. @luger dos je asi trochu lempl na PC, ale hodinky si koupil dost slušný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února Měly by to být 599.10.170 Až sundá ten bídnej náramek a obuje jim kůži s nejtama, budou vypapaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února Před hodinou, maama napsal: Chrono s alarmem - nakonec slusnej submodel. Ja vim, ze mas problem s fotkama:) ale se suplerou bys nemusel mit. Jak je to tlusty? edit: uz jsem to nasel. 16mm. Husty (599.10.11 L) Já našel 17 mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února před 19 minutami, Americkej napsal: Já našel 17 mm. Muze bejt. Je to macek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února Snad dá i lepší fotku dýnka, jestli má civilní (průhled 50m), nebo vojenskou verzi (pevné dýnko 100m). Fortis chrona byla kdysi má časná ikona tady, pak jsem místo nich zvolil Sinn 144 a 103 (41x17mm). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luger dos Odesláno 19. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února Je to model 599.10.170 víko je kovové (vodotěsnost ověřena). Měly by mít 33 kamenů, 28.800 kmitů Mám problém se soubory jpg ale gif to přežvýká. Musím to dát nějakému ajťákovy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4st0n Odesláno 19. února Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února Jojo, gif je vpoho na fotky, chapu. A ten submodel teda znamena co, uz jsi to zjistil nebo jsi proste koupil na slepo i s tim rizikem ze to muze byt cokoliv? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se