Gustaf Odesláno 26. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února (upraveno) Uniony jsou super, ale tak nemůžu je mít věčně. Takže Lonžíny, Uniony out...edox a ješte něco in.... Tak to mám nějak v plánu. Upraveno 26. února uživatelem Gustaf 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Tak jsem ještě projel nějaký video těch Sinn(ů) a jsou docela vysoký...14,4mm asi? Asi by to chtělo případně zkusit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února před 20 minutami, Gustaf napsal: Tak jsem ještě projel nějaký video těch Sinn(ů) a jsou docela vysoký...14,4mm asi? Asi by to chtělo případně zkusit... Výlet do Prahé na hodinké by bylo moc dobré! Asi bytito ulechčílo trápeňé 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Já blbec sem si nefšym žes už pořýdil Edoksé ……Edoks to je dobrá značka, tati pracku nerozmačká! 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února (upraveno) Jo, Edoxé jsou na cestě, ale potřebuju ještě něco a to bude oříšek.... U Altmana vyzkouším ty BaM. 42mm mají l2l 5,1mm, takže ty jsou asi pasé, ale ty 39mm by mohli sedět. Upraveno 27. února uživatelem Gustaf 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února ...to něco bude (předpokládám) bude z pohledu značky opačným směrem od Unionů a Long. než objednaný Edox (?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února (upraveno) No, mělo být směrem vzhůru....proto ty prvně zmiňované tipy, co bych asi tak chtěl. Edox jsem vzal, protože už je chci dlouho zkusit a dlouho po nich koukám. Neberu to jako skok níže oproti třeba Unionum.... Upraveno 27. února uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FantasticFabio Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Pokud máš v hlavě uloženo něco takového, tak už v podstatě nic jiného nechceš…….budeš na ně muset holt počkat….. všechno má svůj čas….. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února I tyhle mám v hlavě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Teď prohlížím Altmana a jsou to nádherné hodinky , jak vzhled, tak 120 hod. rezerva chodu, já bych jen upřednostnil černý cifr, ale tak jednoznačné jsem to měl asi jen já - buď černý nebo bílý , ale čím víc se blížím ke konci, tak jen černý . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JorgeJay Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února před 1 minutou, milomac napsal: Teď prohlížím Altmana a jsou to nádherné hodinky , jak vzhled, tak 120 hod. rezerva chodu, já bych jen upřednostnil černý cifr, ale tak jednoznačné jsem to měl asi jen já - buď černý nebo bílý , ale čím víc se blížím ke konci, tak jen černý . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mě tu těch BM Rivier štve dost hrozný ciferník. Nevím co to má symbolizovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února před 5 minutami, JorgeJay napsal: Mě tu těch BM Rivier štve dost hrozný ciferník. Nevím co to má symbolizovat... Tak já jsem se toho hned nevšimnul, ale něco na tom bude, je to jakoby průhledný cifr s viditelným datovým věncem, navrchu indexy ... Chtělo by to vidět naživo, ale je tedy svým způsobem netradiční. No, Gustav je zkusí a jistě dá info. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Tady je to kouřový safír, který umožňuje průhled na strojek. Jj, oboje jsou hezké, jak modré, tak černé. Ty zelený jsou taky zajímavý, ale asi se rychle koukají.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Cifr náhodou pecka..a když budeš nastavovat datum, tak můžeš koukat jak se otáčí kolo A ty dvě římský číslice by mě vůbec neštvaly.. 12 a 6 na pohodu. Ani jsem o nich nevěděl musím se přiznat vypadaj asi tak 3x dražší než jsou mi příjde. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Před hodinou, Spongebob napsal: Cifr náhodou pecka..a když budeš nastavovat datum, tak můžeš koukat jak se otáčí kolo A ty dvě římský číslice by mě vůbec neštvaly.. 12 a 6 na pohodu. Ani jsem o nich nevěděl musím se přiznat vypadaj asi tak 3x dražší než jsou mi příjde. Hlavně v nich je Baumatic co dávaj i do IWC inženýrů....tady snad s ještě větší odolností proti magnetismu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Asi bych měl vybráno 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února před 29 minutami, Spongebob napsal: Asi bych měl vybráno K Edoxum dobra volba, říkáš? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Rimska cisla mi neva, ale asi by mi vadila ta sestka vzhuru nohama. Dival jsem se na jine znacky, jak to maj a nekdo tak jiny jinak. Akorat kdyz jsou rimska cisla po celem obvodu, tak se to nejak ztrati. Tady to vic bije do oci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února před 6 minutami, AndyAaron napsal: Rimska cisla mi neva, ale asi by mi vadila ta sestka vzhuru nohama. Dival jsem se na jine znacky, jak to maj a nekdo tak jiny jinak. Akorat kdyz jsou rimska cisla po celem obvodu, tak se to nejak ztrati. Tady to vic bije do oci. To mě ani neruší... vím, že je tam 6 a tak to nevnímám... pořád je tam symetrie 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beerlao Odesláno 27. února Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února Hezký to je ,trochu Genta style ale ty šroubky na tý lunetě...nejsou čtyři málo??...to je jako by byl velký briliant zafasován jen do čtyřech krapen...profík to takhle neudělá protože profík ví že čtyři jsou málo (nebude riskovat ohnutí zadrhnutí o něco jedné z nich kdy potom hrozí vypadnutí kamene..) mě přijde že těch šroubů je tam opticky málo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se