Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdar, poradíte někdo prosím kvalitní, pohodlný silikon za rozumný peňíz?

Mám teď jeden starší co jsem dostal k hodinkám. Pohodlný by byl, ale lepí se na něj veškerý bordel a ta guma jakoby smrdí něčím. Asi to bude nějaká Čína. 

Internet je toho plný, ale co si budeme, většina je stejně prekoupena čína. Nicméně ta čína nevadí, ale musí to být kvalitní. Jinak hledám černý 22 mm a bude to na Traser P96.

Děkuji za radu 

Odesláno

@Bert uznávám jsem kokot. Psal jsem to na rychlo, to mě též neomlouvá. Nicméně upravit / opravit příspěvek již není možné 

• Bert změnil název na Kvalitní černý silikon za rozumný peníz
Odesláno (upraveno)

Spis bych napsal na jaky typ, mohu doporucit k potapkam Tropicu u Helveti nebo od Bartona ktery posila s XL verzi i Standard verzi pasku. 

nebo Hirsch Pure, ten jsem mel na spinnaker hodinkach a byl top. 

Upraveno uživatelem SberatelhodinekCZ
Doplneni dalsich informaci
Odesláno

Já bych za sebe hlavně doporučil spíš gumu (kaučuk) než silikon. Nemám sice zatím moc zkušeností, a tak můžu porovnat jenom silikonové řemínky ze sportovních hodinek od Garminu a náramku Fitbit s gumovým (FKM rubber) řemínkem, který jsem pořídil na má Seika. A ten gumový se mi zdá na ruce o moc příjemnější. Nějaké tipy jsem dával ve vedlejším vlákně o řemíncích pro velká zápěstí. Minimálně doporučuji pro začátek vyzkoušet za pár stovek něco od Juelong obchodu z Aliexpressu, pokud nevadí Čína. Po Hirsch Pure se už taky delší dobu dívám, ale zatím jsem ho neobjednal. Ten je podle popisu dokonce z přírodního kaučuku, který by měl být ještě lepší než ta FKM guma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...