Přejít na obsah

Vaše ''dream'' Rolexky

Roubass

Doporučené příspěvky

Já už jsem si dosavadní dream splnil, teď snad jen 126679SABR a můžu to zabalit…  
IMG_4676.thumb.jpeg.dafbb6d2f05c5ef88468599eba9221eb.jpeg

Koupeno na sedem trhu nebo jsi se zapsal spolecne se zapisem do 1 tridy? Krasa je to!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, tkol napsal:

Já už jsem si dosavadní dream splnil, teď snad jen 126679SABR a můžu to zabalit… :D 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Sú presne také parádne ako v mojích predstavách 🫠 som rád že niekomu môžu robiť radosť na ruke 🥳 

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, tkol napsal:

Já už jsem si dosavadní dream splnil, teď snad jen 126679SABR a můžu to zabalit… :D 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Hele kdyby jsi je někdy pouštěl.... 😄 Jsem tu!

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, tkol napsal:

Slintám 🤤 

Odkaz ke komentáři

já po letech tady dospěl asi k jedněm z těchto,ale popravdě nevím který budou ty definitivní

myslím,že většina kdo už tyto kousky měla nebo má mi doporučí Batmany,ale ty Camerony jsou taky 😍

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, spineshank napsal:

já po letech tady dospěl asi k jedněm z těchto,ale popravdě nevím který budou ty definitivní

myslím,že většina kdo už tyto kousky měla nebo má mi doporučí Batmany,ale ty Camerony jsou taky 😍

..tak tohle je mega uzasny!

😍

Odkaz ke komentáři

před 8 hodinami, Murphy97 napsal:

..tak tohle je mega uzasny!

😍

jen aby nedošlo k omylu,kombo na fotu není moje,jen že jedny z těchto budou ty definitivní a řeším kterou cestou jít

ale je jasné že mít oboje by bylo to nej 😀

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

17 hours ago, Davis said:

@Kapelnik tomu hádam ani sám neveríš, čo si napísal.

Jinými slovy, AD Rolex je uplne jedno, kolik toho u nich kdo nakoupil? Jakou tam má kdo historii a zda se jim zákazníci vrací? Mají takovou poptávku, ze je jim úplně jedno, jestli příště vezmeš za dveře Carollinum? Já nemám na mysli nějaký protekcionismus, ale normální péči o vracejícího se zákazníka a alespoň nějaký minimální vstřícný krok. Nebo to platí až u "svaté trojky"? Pokud to tak je, tak je to podle mě krátkozraké. Má tedy smysl se zapisovat stále u HB, eviduje si to alespoň nějak Rolex? Nebo se mám zapsat u každého AD?:-) (omlouvám se, asi to nepatří do tohoto vlákna)

Odkaz ke komentáři

před 19 minutami, Kapelnik napsal:

Jinými slovy, AD Rolex je uplne jedno, kolik toho u nich kdo nakoupil? Jakou tam má kdo historii a zda se jim zákazníci vrací? Mají takovou poptávku, ze je jim úplně jedno, jestli příště vezmeš za dveře Carollinum? Já nemám na mysli nějaký protekcionismus, ale normální péči o vracejícího se zákazníka a alespoň nějaký minimální vstřícný krok. Nebo to platí až u "svaté trojky"? Pokud to tak je, tak je to podle mě krátkozraké. Má tedy smysl se zapisovat stále u HB, eviduje si to alespoň nějak Rolex? Nebo se mám zapsat u každého AD?:-) (omlouvám se, asi to nepatří do tohoto vlákna)

Pokud tě někdo zapíše na žádaný model, je to na jednu stranu úspěch, ale na druhou stranu to stejně vůbec nic neznamená jelikož ti třeba nikdy nezavolají...úplně normální. Mě třeba zapsali na Suby až po odběru 2 ks jiných modelů, do té doby mi tvrdili že je list uzavřený....takže myslím že nějáká ta nákupní historie tam asi má váhu.

Odkaz ke komentáři

Já se zapsal na Suby přes jen email a párkrát jsem se jim zase přes email připomenul a po 4 letech zazvonil telefon a Suby na ruce :) 

Historie nula.

Upraveno uživatelem Fade
Odkaz ke komentáři

před 9 minutami, Fade napsal:

Já se zapsal na Suby přes jen email a párkrát jsem se jim zase přes email připomenul a po 4 letech zazvonil telefon a Suby na ruce :) 

Historie nula.

Asi jsi hezčí 😁 Jinak já když vzpomínám, tak na Expy II telefonicky a za 4 měsíce byli doma :newyear: Je to strašně idividuální....

• Like 1
  • Haha 1
Odkaz ke komentáři

@Kapelnik U Bechyneho razi teorii RLX do kazde rodiny, takze vetsine lidi prodaji jeden kousek a pak uz se jim nikdy neozvou. Pokud ale chces nejakyho jednorozce, tak si pis ze historie ma vahu (a ze tam neprodavaj jenom RLX). Ber to trochu z nadsazkou, ale je to tak. Carollinum se trochu lisi tim, ze se vic koukaji na RLX historii. Nicmene se mi uz taky dva roky neozvali co odesla Bara, takze aspon usetrim za dalsi hodinky co nepotrebuju :D

Odkaz ke komentáři

No jo, asi už tu hru hrát nebudu. Něco v hodinkovnici mám a moc mě tohle nebaví. Apropo aktuálně mě Carollinum poslalo s požadavkem na GMT do........mám se zkusit ozvat za rok:-) Vůbec žádné nové požadavky nepřijímají. WTF? Ale jo, přeju jim, aby jim toto seběvedomí a stav vydržel a nemuseli jednoho dne škemrat o zákazníky. Nic netrvá věčně, jednoho dne to splaskne a budeme se tomu tady smát. Koneckonců, jde jenom o hodinky.

Odkaz ke komentáři

před 42 minutami, Kapelnik napsal:

No jo, asi už tu hru hrát nebudu. Něco v hodinkovnici mám a moc mě tohle nebaví. Apropo aktuálně mě Carollinum poslalo s požadavkem na GMT do........mám se zkusit ozvat za rok:-) Vůbec žádné nové požadavky nepřijímají. WTF? Ale jo, přeju jim, aby jim toto seběvedomí a stav vydržel a nemuseli jednoho dne škemrat o zákazníky. Nic netrvá věčně, jednoho dne to splaskne a budeme se tomu tady smát. Koneckonců, jde jenom o hodinky.

Evidentne na historii zalezi 🤣. Jinak za mne ferovejsi pristup rict, ze te nezapisou nez te zapsat na toaletak a tvarit se, ze jses nejlepsi zakaznik a pak cekas 3.5.10 roku a hovno z toho.

• Like 2
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Kapelnik napsal:

Vono těch GMT taky pár (25) odešlo na Letnou😅

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...