Jasam Odesláno pátek v 21:40 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 21:40 Palec nahoru za nápad s limitkou. Rád se přidám do fronty zájemců.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bac77 Odesláno pátek v 21:47 Nahlásit Sdílet Odesláno pátek v 21:47 Super, stavím se do fronty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno sobota v 05:42 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 05:42 Přátelé, malá aktualizace ze včerejšího večera. S dýnkem si umíme poradit již velmi hezky. Pan hodinář dostal ode mne úkol zkusit na 2 dýnkách jednak ubrání materiálu v celé ploše dýnka, a dvojak zkusit ponechat okružní nápis. Musel udělat předpřípravek, aby se mu dýnko na soustruhu neprohýbalo, no a zde je výsledek před další úpravou, zkrátka tak, jak vylezl ze soustruhu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno sobota v 05:46 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 05:46 před 15 hodinami, alex09 napsal: Super! A byla by možnost individualizace i třetí - dodat v křivkách podklad pro laser a to tam vypálit? Např držet logo CHRNMG + datum, ale pod to si udělat úplně něco individuálního? Alexi, víme, že to technický ani finanční problém při použití laseru není. Na druhou stranu, bych byl rád, aby limitka měla svou určitou uniformitu. Vážím si Tvého zájmu, a navrhuji, abys mi poslal SZ se svým nápadem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno sobota v 05:49 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 05:49 před 15 hodinami, rooosta napsal: Super teším sa na tú limitku... dýnko by som asi nechal dvoj/trojriadkové a čo tak na tú sekundovú "placku" dať logo ? či je to nezmysel ? To není nesmysl. Je to skvělý nápad. Já ho před měsícem měl také Bohužel, jak se sekundová ručka pohybuje, vypadá to dost blbě. Roosto, nechci tohle vlákno zaplácat fotkami či skicami slepých uliček, proto Ti něco pošlu do SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno sobota v 05:52 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 05:52 před 15 hodinami, kopis napsal: Dá se nějak upravit korunka? Na té by se myslím hezky vyjímalo logo chronomag. Bohužel nedá. Nevhodný materiál. Výsledek slušně řečeno nelíbivý. Vyzkoušeno. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno sobota v 06:01 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 06:01 před 15 hodinami, Emiliano napsal: Skvělý. Asi nereálný, ale nebyla by i 36mm varianta pro nás s malým zápěstím? Když koukám na web Modaine, tak tento konkrétní model v 36mm bohužel nedělají. No, Emiliano, já vím, že se dělá toto: MONDAINE Classic A660.30314.80SBH Průměr 36 mm. Otázkou bude, jestli by nebylo nutné vyrobit jiný štoček kvůli nátisku nápisu na číselníku. Přeci jenom rozdíl v průměru 5,5 mm není málo. Druhý problém je support pro dýnko. Dalo by se to řešit jiným postupem, rozleštěním. V případě více kusů by asi šlo hodináři výrobu supportu zaplatit, a víčko normálně stočit, viz můj dnešní ranní příspěvek. Tvůj nápad z hlavy nepouštím, pokud by Vás bylo více, nemuselo by se to výrazněji prodražit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno sobota v 06:11 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 06:11 před 14 hodinami, miliusportos napsal: Nelíbí a nehodno téhle příležitosti, i když to má jako příběh a podobá se to logu.Vždyť se to da koupit za 2500,-, ale jen můj názor a stejně si to obědnám, pokud to projde Díky. Právě jsi se stal nákupčím. Prosím, najdi ověřený obchod, který Ti podrží alespoň nějakou rozumnou záruku, když v rámci customizace hrábneš do hodinek. Mrkni, prosím, na politiku ověřených prodejců (Koscom, Helveti, Chronoshop) a na politiku těch, které nepřímo zmiňuješ. Děkuji též za Tvůj názor. Určitě nechceš nosit hodinky, které "nejsou hodné téhle příležitosti". Proto si myslím, že by sis je ani neměl objednávat. Jo, a ještě dotaz. Kefalín, čo je to také:"obědnám"? Mám prosbu. Do vlákna jsem Ti odpověděl pouze proto, abych se v rámci informování i ostatních vypořádal s fakty, které asi budou chtít znát. Toto vlákno má směřovat k realizaci, nikoli dehonestaci. Nechci vlákno plevelit komunikací s někým, kdo konverzaci zahájil:" Nelíbí a nehodno téhle příležitosti" .... Proto, prosím, nadále v naší komunikaci pokračujme skrze SZ. Tuto mou žádost ber jako důrazné doporučení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno sobota v 06:12 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 06:12 Ja vim, ze jsme to řešili, ale ja spis zkusim, zda přede jen nejde varianta alepsoň 42mm, páč 40 je pro normální chlapy nenositelný a je to škoda, ze to bude jen limitka pro děcka 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno sobota v 06:13 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 06:13 před 13 hodinami, Conrad napsal: Moc prima nápad, jen si nejsem jist barvou ciferníku Stav se. Ukážu naživo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno sobota v 06:16 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 06:16 před 13 hodinami, hodnypan napsal: Vypadají moc hezky, akorát pro mě je překážkou quartz. Je mi jasné, že jste to zvažovali a má dobrý důvod vydat se cestou tohoto modelu... Tak jen možná, kdyby byl větší zájem o mechaniku a uměli by napasovat stejný cifr třeba do evo2 Automatic, 40 mm, stainless steel watch, MSE.40610.SM – Mondaine Europe s tím, že dýnko by se dalo gravírovat po boku/případně by byla možnost plného dýnka.. Ahoj. Děkuji za nápad. I já stál před podobným dilematem. Nakonec jsem se kvůli designu a jednoduchosti rozhodl pro stávající verzi. Omlouvám se, ale limitka určitě nevznikne na bázi dvou různých hodinek. Jednak by to bylo technicky nesmyslné, a dvojak: která limitka by vlastně byla ta pravá? Vím, psáno trochu s nadsázkou, ale IMHO chápeš. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vera8888 Odesláno sobota v 06:18 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 06:18 Zeleznicni hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno sobota v 06:18 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 06:18 před 5 minutami, Frantik napsal: Ja vim, ze jsme to řešili, ale ja spis zkusim, zda přede jen nejde varianta alepsoň 42mm, páč 40 je pro normální chlapy nenositelný a je to škoda, ze to bude jen limitka pro děcka Franto, znám Vás oba. Nejsi větší chlap než @Tikal. Vzhledem k tomu, že je to 40,8 (švýcar opatrně zaokrouhlil směrem dolů) a dále s ohledem na ten fakt, že kraje jsou tenké a číselník světlý, to OPRAVDU NOSITELNÉ JE. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno sobota v 06:20 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 06:20 No uvidíme no Rad bych ji mel, ale na nošení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno sobota v 06:24 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 06:24 (upraveno) Franto, já bych upřímně řekl, že i na té úvodní fotce na velkém chlapovi jsou fakt až příliš velké (respektive za me hraniční, kdy uz to nevypada uplne blbe, ale mensi by vypadaly lip). Ty hodinky jsou krásné, protoze jsou jemné a decentní a i na větší ruce vypadají lepší menší. Já bych se osobně přidal k proudu 36. Přítelkyni jsem kdysi koupil 38 mondainy (měla fázi vetsich hodinek) a když si je vezmu já, tak na 18.5 jsou fakt na hraně 36 by vypadaly líp. Upraveno sobota v 06:25 uživatelem Maro 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno sobota v 06:28 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 06:28 Nyní odpovím trochu obecně: Borci, pokud jste nenašli citaci Vašeho příspěvku, a kladete mi nějakou smysluplnou otázku, pak nastala jedna z možností: 1. Otázku stejnou, či podobnou, položil již někdo před Vámi, já na ni odpověděl, a tudíž, prosím, hledejte. 2. Vaši otázku jsem přehlédl, a tedy, prosím, kopněte do mne ještě jednou. V rámci zachování mého duševního zdraví Vás žádám o prověření nejprve bodu 1, pak teprve o postup dle bodu 2 Druhou věcí je už dost dotazů, kam se zapsat. Přátelé, prosím, ještě pár dní vydržte. Jakkoli limitka je již relativně striktně nastavena (číselník) , ještě je prostor pro diskuzi (dýnko). Pozor, počítám s výrobou variant. Proto bych rád, abychom ještě pár dní zde, v tomto vlákně, vedli řeč. Pak založím samostatné vlákno na zápis. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno sobota v 06:35 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 06:35 před 16 minutami, vera8888 napsal: Zeleznicni hodinky? Vynikající postřeh milý Watsone. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno sobota v 07:12 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 07:12 (upraveno) Mě se ten nápad velmi líbí, ale mám úplně stejný problém jako Franta a to je velikost. Míval jsem stop2go ve velikosti 41 a je to pro mě nenositelné, byť opticky ty hodinky vypadaly větší. Další věc je stříbrný číselník a stříbrné ručky. Pro nás seniory vražedná kombinace. Já do toho tedy bohužel házím vidle. ----------------------------------------------------------------------------------------- Nicméně proč nezkusit tuhle cestu? To může mít doma každý, dají se na to napsat referáty a radost to udělá stejnou. Cena velmi podobná. https://eu.mondaine.com/collections/magnetuhren https://eu.mondaine.com/products/specials-43mm-taschenuhr-mit-kette-a660-30316-11sbb Upraveno sobota v 07:17 uživatelem YPO 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno sobota v 07:20 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 07:20 Před hodinou, Bert napsal: No, Emiliano, já vím, že se dělá toto: MONDAINE Classic A660.30314.80SBH Průměr 36 mm. Otázkou bude, jestli by nebylo nutné vyrobit jiný štoček kvůli nátisku nápisu na číselníku. Přeci jenom rozdíl v průměru 5,5 mm není málo. Druhý problém je support pro dýnko. Dalo by se to řešit jiným postupem, rozleštěním. V případě více kusů by asi šlo hodináři výrobu supportu zaplatit, a víčko normálně stočit, viz můj dnešní ranní příspěvek. Tvůj nápad z hlavy nepouštím, pokud by Vás bylo více, nemuselo by se to výrazněji prodražit. Díky moc, že se tím vůbec zaobíráš. Bohužel koukám na web výrobce a tento model již na svých stránkách nenabízí. A i u českých prodejců to vypadá, že doprodávají poslední kusy. Bohužel to vypadá na příliš mnoho komplikací, aby mohla vzniknout i 36mm varianta. Ale pokud by ta možnost byla, tak já bych se chtěl účastnit. Dýnko by se mi líbilo 5 řádkové s Nickem a datem registrace. Ještě jednou díky a budu to sledovat, jak to dopadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno sobota v 07:32 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 07:32 @YPO díky. Nápad skvělý. Určitě jej nepustím z hlavy. Jenom jedna připomínka. Jsi zkušený mazák, a víš, kolik limitek šlo do kopru kvůli roztříštěnosti nápadů. Hádej, za kolik už jsem v tom zahučel, jenom proto, abych vám nabídl hodinky a jejich customizaci s tím, že to bude rozumně vypadat? Hm .... Tedy: Tvůj nápad je v rovině C. Takto: A. Stávající B. Pro malá zápěstí 36 mm C. Ypoušovy věci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se