Přejít na obsah

Certina

JendaK

Doporučené příspěvky

Square má ETA Valjoux 7750, Valgranges pak ETA Valgranges..tak jak píšeš.

Valgranges je nový kalibr od ETA, který vychází právě z letité osvědčené 7750. Kalibr je větší a robusnější, má o něco vyšší power reserve..ale zásadní rozdíly oproti 7750 bych tam neviděl..je to stejná třída. Novinka vs. osvědčená klasika. Obojí bude dobrý.

ETA web a můžeš studovat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

presne tak Valg. ma podla toho co sa pise po forach tazit z mody velkych hodiniek menej setrit priestorom a materialom cize by mal byt teoreticky mohutnejsi,.... podstata bude asi u oboch podobna......

u mna je vyhodou to ze vo velkych hodinkach je konecne patricne velky stroj a nie je tam umelohmotna vypln (zo vsetkeho najviac ma totiz dostavaju 5cm fielgery s 2 cm eta2824 oblozenym velkym umelohmotnym vyliskom :) )

Odkaz ke komentáři

Dostal jsem od zeny a dcery ukol vybrat si pekne hodinky(do 40tis.) k 50tinam, je me kus chlapa, tak poradte. Doposud mam Festiny TdF2005 cerno cervene. V každém případě chci automaty.

Zkus upřesnit kam je chceš nosit, jaký styl se ti líbí, zda musí být chronograf,.... Koukáš po Certinách, ale za ty prachy by se daly pořídit myslím o třídu lepší hodinky. Koukal si třeba na Fortisy?

Odkaz ke komentáři

Zkus upřesnit kam je chceš nosit, jaký styl se ti líbí, zda musí být chronograf,.... Koukáš po Certinách, ale za ty prachy by se daly pořídit myslím o třídu lepší hodinky. Koukal si třeba na Fortisy?

Ty Certiny mi nějak padly do oka. Typ hodinek by měl být spotrtovně elagantní, světlé - stříbrné, velikost 39 az 44mm.

Odkaz ke komentáři

No, ale ihodinarstvi sem tahá hodinky z Ameriky a nejsou oficiální prodejci, tak bacha. Certiny SQUARE jsou docela dobrý, na ruce super ( trošku větší - záleží na pocitu ).

OK tak v Pardubicích u pana Lejhance za 32 pěkně v teplíčku v krámě

Odkaz ke komentáři

Dát 30 - 40 tisíc za Certiny je opravdu trošku škoda. Dej tomu čas, pročítej fórum a dobře vyber. Ty hodinky pro Tebe budou mít určitě i citovou hodnotu a Certiny pro mě prostě nejsou hodinky, ke kterým bych přilnul a měl je na celý život. Ale proti gustu...znáš to. Koukni třeba na produkci Fortis, Oris, Stowa atd atd. Za ty peníze už jde pořídit hodně muziky. Neuspěchej to.

Odkaz ke komentáři

Dát 30 - 40 tisíc za Certiny je opravdu trošku škoda. Dej tomu čas, pročítej fórum a dobře vyber. Ty hodinky pro Tebe budou mít určitě i citovou hodnotu a Certiny pro mě prostě nejsou hodinky, ke kterým bych přilnul a měl je na celý život. Ale proti gustu...znáš to. Koukni třeba na produkci Fortis, Oris, Stowa atd atd. Za ty peníze už jde pořídit hodně muziky. Neuspěchej to.

Na ORISY jsem se koukal, ale ... libí se mi az 50ti az 70ti tisícové a to je moc.

Odkaz ke komentáři

Pokud chceš bílé chronografy (automaty se strojkem 7750), tak co tyhle? Za ty peníze jsou to moc hezké hodinky.

Běžná prodejní cena je kolem 30.000Kč, ale na ebay jdou sehnat nové kolem 500 - 600 EUR.

Tady je sice vůči Tissot averze, ale zpracováním se mi líbí více, než třeba Hamilton ve stejné cenové kategorii.

post-1118-1235424577.jpg

Odkaz ke komentáři

Moooc pěkné tyhle Fortisy. Jenže poněkud nad limitem.Stále vedou Squary. Tojsou ty Certiny tak špatné?!?

635-10-12-L.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...