Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vitaj Pali. Som rád, že ich tu po dlhej dobe vidím

a slúžia k plnej spokojnosti ako aj mne. Dizajnovo

pekné a kvalitné hodinky s triciom. :) 

No osobne mam Vostok GAZ-14 Limousine a TU-144 a ani na jedny nedam dopustit...spolahlive hodinky, poctivy kus zeleza...nemam som problemy s funkcnostou ani s kvalitou a to hlavne GAZ-14 nesetrim...

• Odpovědi 291
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Vitaj Pali. Som rád, že ich tu po dlhej dobe vidím

a slúžia k plnej spokojnosti ako aj mne. Dizajnovo

pekné a kvalitné hodinky s triciom. :)

Radooooooooooooooooo, dik...este si robim chut na Lunochod-2 ale to musim este niekolko krat vycestovat za hranice beznych dni...

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Neviete niekto prosím poradiť servis na Vostoky? Mám už nejakú dobu v šuflíku Arktiky, ku štastiu im chýba v podstate hlavne korunka, takže nejde nastaviť čas, po mechanickej stránke sa zdajú v pohode aj keď by po 5-6 rokoch už možno nejaký ten servis potrebovali.

Písal som na mojehodinky.sk, tam mňa odporučili na ruskychronograf.sk, tam sa ale neozvývajú. Ebay a pod. nenašli ništ.

Je mi trošku ľúto že kvoli takej blbosti ako stratená korunka zostávajú nevyužité ...

Upraveno uživatelem e2ek1el
Odesláno

Ruskychronograf.sk je banda ignirantu, se mnou komunikuji - nekomunikuji uz 2 mesice a to potrebuji jen jeden nahradni dil. Psal jsem i primo do Vostoku, ale na ten email mi odpovedeli ze slovenska, evidentne emaily preposilaji distributorovi, ktery tam ma zastoupeni. Doporucuji se na ne vykaslat, najit, kdo ma zastoupeni v DE a resit to pres ne...

Odesláno

Díky za radu, mám rovnakú skúsenosť, raz som im už predtým písal, odpoveď žiadna - len som si nebol istý či len "nestratili" email :-D.  Napísal som na P.Maier - office@vostok-watches.com, tak uvidíme....

Odesláno

Takže sa takmer okamžite ozvala pani Maier, súčiastky sú na ceste, síce 15EUR za pár šrúbkov a korunku je celkom dosť ale som celkom zvedavý. Len som nepochopil poznámku že výmenu korunky by som mal nechať na hodinára, myslel som že je na tej oske len našrubovaná. 

Každopádne sa teším na dopis a znovuzprevádzkovanie, dúfam že budú ešte chvíľu slúžiť než si našetrím na nejaké ORISy alebo Omegy  :cool02:

Odesláno

Vostok Europe servisuje v BB pán Wagner. Dobrá komunikácia s ním, najmä cez telefón.

Odoslané z C6903 pomocou Tapatalku

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ruskychronograf.sk je banda ignirantu, se mnou komunikuji - nekomunikuji uz 2 mesice a to potrebuji jen jeden nahradni dil. Psal jsem i primo do Vostoku, ale na ten email mi odpovedeli ze slovenska, evidentne emaily preposilaji distributorovi, ktery tam ma zastoupeni. Doporucuji se na ne vykaslat, najit, kdo ma zastoupeni v DE a resit to pres ne...

Tak dnes konečně po velice, velice dlouhé době mi přišlo, že náhradní díly mají skladem a zítra mi je odesílají! Ale připisuji to tomu, že jsem před pár dny zase psal přímo do V-E a podle všeho z Litvy na Slovensko došel dotaz, co se děje a díky tomu se ledy pohnuli... Příště, cokoliv budu potřebovat, tak už jen přes německé zastoupení...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj měl bych dotaz:

Podle tohoto:

Pánske hodinky značky Vostok-Europe sa vyrábajú v peknom litovskom meste Viľňus. Aj keď firma Vostok-Europe vznikla len nedávno, ťaží z obrovských skúseností starého ruského hodinárskeho závodu Vostok. V súčastnosti je Vostok jedným z najväčších výrobcov hodinových mechanizmus v Rusku a patrí k piatim najväčším na svete.

to vypadá, že existují celkem dvě značky hodinek Vostok "Vostok Europe" a Vostok, chápu to správně?

Není to stejnej guláš jako u nás máme dvoje Prim?

• po 2 týdnech...
Odesláno

Nie nie.... Vostok a Vostok Europe sú dve značky.... a Vostok stále funguje. Je to Ruská značka, pri čom Vostok Europe je presne tým, ako sa volá..... často používa (čím ďalej menej) strojček vostok, ale dizajn a trh je Európa a USA.

Odesláno

Čo poviete? Dnes prišli :-)

Dlhšie som obzeral a po skúške takmer všetkých modelov VE (mám ich aktuálne 8ks) som dospel z záveru, že sú najkrajšie..... krajšie ako Anchar či N1.

Čo poviete?  :-)

• po měsících...
Odesláno

Zdravím, máte někdo zkušenosti s Vostok Europe Lunokhod 2. Pokouším se získat co nejvíce informací a zkušeností, protože jsou zajímavé.  Každá rada cenná...

Odesláno

Designovy odvaz s tritiom a tusim swiss soprod quartzom vo vnutri. Pokial sa ti pacia nevadi ti baterka a mas na to ruku, tak smelo do nich.

Odesláno

Nejsem si jistý jak dobrý je strojek a celkové zpracování hodinek. Baterie mi nevadí a velikost také ne. Trochu mě odrazuje servis, který na fóru není zrovna opěvován((.

Proto uvítám další informace.

Odesláno

Nejsem si jistý jak dobrý je strojek a celkové zpracování hodinek. Baterie mi nevadí a velikost také ne. Trochu mě odrazuje servis, který na fóru není zrovna opěvován((.

Proto uvítám další informace.

Servis sa robi v Banskej Bystrici.Nejaky cas opravy trochu predlzili,skrz stahovanie hodinara.Ale pokial viem,uz je to vsetko ok.Takze WPV watch,Dolna 40,mobil 0903 433 422

Odesláno

Servis sa robi v Banskej Bystrici.Nejaky cas opravy trochu predlzili,skrz stahovanie hodinara.Ale pokial viem,uz je to vsetko ok.Takze WPV watch,Dolna 40,mobil 0903 433 422

díky za info...Jak je to při výměně baterie u těchto hodinek. usím to pokaždé posílat jim nebo jak to řeší, aby se neporušila vodotěsnost?

• po 4 týdnech...
Odesláno

Ahojte,

servis na VE K-3, na kterých mi už moc nedrží zašroubovaná korunka  občas vyskočí = sutečně jen zde, výše uvedená Banská Bystrica? Nemáte někdo zkušennosti s někým jiným?

Děkuji

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...