Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přečti si hodnocení obchodníka na chrono24, myslím, že jsou v pohodě. Hodinky můžeš koupit s ochranou chrono24.

Odesláno

Zajímá mě osobní zkušenost někoho z Chronomagu.

Jinak bych od nich chtěl něco, co nemají skladem, a proto to neprodávají přes Chrono24.

Ale většina referencí na Chrono24 je cajk, tak to vypadá v pohodě. 

• po měsících...
Odesláno

Bez problemu na Chrono24, transakce za cca 270k CZK  (nove hodinky 2025)

1. Da se rozumne negociovat
2. Rychla reakce
3. Foto
4. Doruceni druhy den od odeslani v  EU
5. Nasledny "check " u  Onyx v Jihlave (TOP servis)

poznamka:
sidlo / office na Ruzyni jeste neni

• po měsících...
Odesláno

kupoval zde ještě někdo ?  Recenzi od člena s jedním příspěvkem na mě nepůsobí věrohodně . 

Mám zde vyhlídnuté seamastry a celá jejich komunikace přes whatsapp mi příjde divná , na infolince nikdo nehovoří česky . 

Odesláno
V 21. 11. 2025 v 13:04, Nickk napsal:

kupoval zde ještě někdo ?  Recenzi od člena s jedním příspěvkem na mě nepůsobí věrohodně . 

Mám zde vyhlídnuté seamastry a celá jejich komunikace přes whatsapp mi příjde divná , na infolince nikdo nehovoří česky . 

Ahoj, 
1. Komunikoval jsem vyhradne pres chrono24 z bezpecnostnich duvodu a ani bych jinak nedoporucoval. 
2. Pozitivni reviews najdes v anglictine na jinych forech. 
3. Najdi jsi v registrech firmu, ICO, majitele, puvod majitele a pak Ti bude jasne proc nikdo nekomunikuje cesky a proc ma "provozovnu" na Ruzyni.
4. Prikladam foto. snad Ti pomuze v rozhodovani.
5. Seamasters budu taky kupovat, vyborny model a rovnou se stejnym sellerem.  Nejdriv neakceptovali ponuku na cenu, pak mi za dva dni poslalli message, ze maji nove hodniky v mnou pozadovane cene .. resp. jeste o cca nejaky ten dolar mene. 

Good luck :)

Screenshot 2025-11-22 at 14.32.44.png

Screenshot 2025-11-22 at 14.40.04.png

Screenshot 2025-11-22 at 14.38.20.png

Screenshot 2025-11-22 at 14.36.52.png

Odesláno

@Fildo , při pohledu na poslední obrázek Tvého příspěvku to vypadá jako printscreen komunikace mezi něklým, asi Tebou, a International Watches EU. Je tam uvedeno datum 19.9.2025. Dále je tam dialogové okno pro zprávu. Rozumím tomu dobře tak, že International Watches EU nechali na své náklady udělat check u Onyxu, a pak Ti hodinky doručili?

Odesláno
před 1 hodinou, Bert napsal:

@Fildo , při pohledu na poslední obrázek Tvého příspěvku to vypadá jako printscreen komunikace mezi něklým, asi Tebou, a International Watches EU. Je tam uvedeno datum 19.9.2025. Dále je tam dialogové okno pro zprávu. Rozumím tomu dobře tak, že International Watches EU nechali na své náklady udělat check u Onyxu, a pak Ti hodinky doručili?

Ahoj Bert, 
ne, prava strana jsou messages ode mne. Ten check ma adresu v zahlavi v Jihlave ... to je hodinarsvi Onyx, kde jsem nechal udelat kontrolu.

viz priloha..to okno se neda zvetsit takze jsem to scrollnul abys mel predstavu

Screenshot 2025-11-22 at 17.06.45.png

• po měsíci...
Odesláno

Taky jsem od nich nakupoval. Zadna potiz, vse podle popisu. Ano, hlidal jsem si, ze kupuju nove (nejen nenosene), a napsal jsem pres chrono, odpoved vicemene instantne. Ted uz i pisou, ze pouzivaji externi spedici (v mem pripade DHL) a obcas se to muze pozdrzet, ale bavime se treba o dvou dnech. Napsal jsem, overil jsem, vse v poradku. Jinak, napsal jsem ji cesky teda a i odpoved byla cesky (nebo minimalne velmi slusne prelozena). Je pravda, ze nabidku maji opravdu zajimavou, co se tyka cen.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...