Fandawatchu Odesláno pondělí v 13:09 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 13:09 Dobrý den, jsem tady nový a chci se vás zeptat na váš odborný názor na hodinky které bych si chtěl v blízké budoucnosti zakoupit. Jedná se o model Royal Oak Offshore, zde přikládám odkaz. https://www.audemarspiguet.com/com/en/watch-collection/royal-oak-offshore/26420SO.OO.A002CA.01.html Každý v mém okolí mě od Offshoru odrazuje, protože je to údajně jen položka aby člověk získal Royal Oak. Mě se hodinky moc líbí a zajímá mě co říkáte celkově na řadu Offshore. Vyplatí se to, případně proč ne? Chci jen prosím opravdu poradit ohledně toho modelu, nemusíte mi nabízet žádný jiný hodinky do zpráv a ani nezvažuji aktuálně nic jiného. Předem všem děkuji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno pondělí v 13:20 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 13:20 (upraveno) Jestli se vyplatí naprostá zbytnost za mega? No, nevyplatí:) Ale jestli se ti líběj, chceš AP a máš na ně, proč ne? Objektivních recenzí na konkrétně tendle model tady asi moc nebude. Mně se líběj velice, ne že ne. Upraveno pondělí v 13:21 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno pondělí v 13:21 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 13:21 (upraveno) Nechápu co se má "vyplatit"? Pokud chci offshore, tak si ho prostě koupím, jelikož ty hodinky budu nosit já. Každopádně zakládat každý den nové vlákno se stejnou otázkou ti opravdu nepomůže. Upraveno pondělí v 13:22 uživatelem SadClown Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno pondělí v 13:22 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 13:22 vcerajsie vlakno som ti zrusil, ale ani dnes sa to nevyplati 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fandawatchu Odesláno pondělí v 13:32 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 13:32 (upraveno) Omlouvám se, včera jsem to založil špatně byl jsem upozorněn na vlákno tady, moje chyba. Zda se vyplatí jsem myslel jestli ty hodinky mají tu hodnotu. Moc se mi líbí a nekupuji je na prodej dal, ale chtěl bych samozřejmě aby za tu cenu třeba za 10 let nestali o polovinu méně, to je vše. Bohužel od narození mam velký ruce a modely kolem 40-41 mm jsou úplně mimo mě a 43 z těch lepších značek jsem moc neviděl. 45 Patek Cubitus jsou na ruce ještě menší než 41 AP, takže hledám alternativu větších a lepších hodinek pro moje zápěstí. Upraveno pondělí v 13:34 uživatelem Fandawatchu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno pondělí v 13:47 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 13:47 Ja nevim teda, ale když si chceš koupit takový hodinky, tak si to o tý značce něco přečti ať se tu, pak, sorry jako, hloupě neptáš, jestli se to vyplatí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno pondělí v 13:59 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 13:59 Když projedu tento model na WatchCharts, tak choděj lehce nad 30k€. Takže 20 % je dole hned po odchodu z krámu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fandawatchu Odesláno pondělí v 14:06 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 14:06 Děkuji za pyramidku, značku načtenou mám. O to vůbec nejde, zajímá mě názor lidí na ten model, čistě jen proto jak to vnímá řekneme “hodinař” ne jen zákazník jako já ale někdo kdo se třeba věnuje hodinkám 5-10-15 let, a to není jen o načtení. Lamborghini můžeš mít také načtení a pak se svezeš a nic. Není to tam. Prostě lépe už tu otázku napsat neumím aby to pochopil úplně každý, promiň. Děkuji @bandicoot @Micey. Ano je to úhel pohledu. Říkám nerad bych něco koupil a pak nad tím zbytečně moc přemýšlel zda jsem udělal dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno pondělí v 14:09 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 14:09 Tak jsi si zamachroval a ted alou zpátky do prace 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dlubix Odesláno pondělí v 14:10 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 14:10 před 3 minutami, Fandawatchu napsal: Děkuji za pyramidku, značku načtenou mám. O to vůbec nejde, zajímá mě názor lidí na ten model, čistě jen proto jak to vnímá řekneme “hodinař” ne jen zákazník jako já ale někdo kdo se třeba věnuje hodinkám 5-10-15 let, a to není jen o načtení. Lamborghini můžeš mít také načtení a pak se svezeš a nic. Není to tam. Prostě lépe už tu otázku napsat neumím aby to pochopil úplně každý, promiň. Děkuji @bandicoot @Micey. Ano je to úhel pohledu. Říkám nerad bych něco koupil a pak nad tím zbytečně moc přemýšlel zda jsem udělal dobře. Mám trochu dojem, že pokud se na to takhle musíš ptát, tak to asi nejsou hodinky pro Tebe. BTW já bych se ptal stejně, proto nosím obyč. Rolády a Omegy třeba. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno pondělí v 14:15 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 14:15 před 7 minutami, Fandawatchu napsal: Děkuji za pyramidku, značku načtenou mám. O to vůbec nejde, zajímá mě názor lidí na ten model, čistě jen proto jak to vnímá řekneme “hodinař” ne jen zákazník jako já ale někdo kdo se třeba věnuje hodinkám 5-10-15 let, a to není jen o načtení. Lamborghini můžeš mít také načtení a pak se svezeš a nic. Není to tam. Prostě lépe už tu otázku napsat neumím aby to pochopil úplně každý, promiň. Děkuji @bandicoot @Micey. Ano je to úhel pohledu. Říkám nerad bych něco koupil a pak nad tím zbytečně moc přemýšlel zda jsem udělal dobře. Tak se neptej a jdi se je někam vyzkoušet, 1000 lidí 1000 chutí, půl fóra ti řekně, že to je neskutečná mašina, pak u tebe nebude fungovat ta chemie, já nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fandawatchu Odesláno pondělí v 14:17 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 14:17 Děkuji, právě mám i sbírku značky Rolex, ale u AP prostě ten Offshore jaksi nevím, zvláštní. U AD se dovíš že je skvělý, na internetu se ty názory se liší, recenze na YouTube take celkem zvláštní, lidi který ho v mém okolí mají, někdo říká že ok někdo že už si další nekoupí. Zajímavé že u Royal Oak se to takhle tolik neděje. A u AD pokud chceš ty lepší modely, se koupě Offshore asi stejně nevyhneš, proto když už, tak nerad bych koupil něco čeho pak člověk lituje. Model se mi líbí moc ale rozhazovat se mi úplně take nechce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno pondělí v 14:41 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 14:41 Pomocí objektivních kritérií se nikam nepohneš, hodinky jsou to drahý a na hodnotě ztratí (viz odpověď Bandicoota). Subjektivní kritéria nebudou o mnoho lepší, pro část lidí to jsou hodinky, co se jim líbí, pro ostatní jsou zbytečně zbytnělý a prvoplánově namachrovaný. Jestli se líbí Tobě natolik, že akceptuješ ztrátu hodnoty, a jestli na ně vůbec máš, je zase na Tobě. S tím Ti nikdo nepomůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno pondělí v 15:18 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 15:18 Fakt neviem co chces pocut. Kupujes si ich lebo ich chces a pacia sa ti, alebo si ich kupis len kvoli machr indexu, ze hodinky za mega co stratia hodnotu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ygys Odesláno pondělí v 15:25 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 15:25 U hodiniek je podla mňa podstatnejšie emocionálne puto ako to či niečo stratia na hodnote alebo nie. Prirovnal by som to ako keď sa ti páči pekné auto, či už je to lambo, amg, mko alebo hocičo iné. Máš z toho radosť emóciu a keď to po nejakom čase ideš predať tak zistíš že si na palive, poistkách, servise a páde hodnoty “zahučal” nemalé tisíce. keď sa ti páčia, sedia na ruke a cítiš sa s nimi dobre a máš na ne nie je čo riešiť. 100 ľudí 100 chutí . A kupovať si hodinky na základe toho ako sa páčia ostatným je rovnako hlúposť. chceš ich, máš na ne tak si ich kúp…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno pondělí v 15:31 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 15:31 Před hodinou, Fandawatchu napsal: …A u AD pokud chceš ty lepší modely, se koupě Offshore asi stejně nevyhneš… Tohle fakt platí, že musíš mít 3x offshore a 4x 11.59 abys mohl koupit klasický RO nebo je to jen urban myth? Jedny z druhé ruky jsou v CZ na prodej, to asi víš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno pondělí v 17:07 Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 17:07 před 1 hodinou, bandicoot napsal: Tohle fakt platí, že musíš mít 3x offshore a 4x 11.59 abys mohl koupit klasický RO nebo je to jen urban myth? Rekl bych, ze to neni pravda. Realne pokud chces nejakou lepsi komplikaci/barvicku atd. tak to chce mit nejakou historii. Ale rozhodne tam nikdo nesedi s "checklistem" na offshore . Znam lidi co maji RO v nejake zakladni barve a jsou to jejich prvni hodinky z butiku. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fandawatchu Odesláno pondělí v 22:30 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno pondělí v 22:30 Mě řekli že prostě pokud chceš něco “lepšího” musíš mít ve sbírce Code a nebo Offshore. Code je mimo moje zápěstí, takže jsem se rozhodl pro Offshore. Nekupuji si je kvůli Machr indexu ale i to je zajímavé slyšet že někdo na to může koukat třeba i takhle jednoduše. Nevadí mi když ztratí nějakou hodnotu, ale zase úplně nechci aby to spadlo někde na minimum. To řeknu na rovinu. Františku nebo Frantiku, naprosto zbytečný komentář ale i vás se snažím pochopit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hypoun Odesláno včera v 06:52 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 06:52 Za mne vyhozené peníze z okna. Sice nóbl značka, zřejmě i dobrá investice do budoucna, ale za mne ani hezké nejsou. No a za ty peníze koupit něco co na ruku dáš jen minimálně?? Hodinky se dle mého mají nosit na ruce a ne je pouze skladovat aby se "neumazaly". Tož můj názor, ale být tebou řídím se pocitem... musím je mít!!! A vzhledem k tomu že se ptáš, tak je mít nemusíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno včera v 07:08 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 07:08 Za mě to jsou hodinky co mají koule. A majitel musí mít koule na to je normálně nosit tak, aby neskončily někde v trezoru nebo občasným nošením v kanceláři pod manžetou, protože to je škoda:) zrovna tento model za nějaký držák ceny nepovažuju, jestli je toto kritérium. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky