Přejít na obsah

Royal Oak Offshore

Návštěvník Fandawatchu

Doporučené příspěvky

V 11. 3. 2025 v 13:53, Fandawatchu napsal:

... byly ok poměr cena výkon...

Žij život podle sebe a ne podle názoru druhých, stejně má každý ten názor jiný.

A pojem "poměr cena výkon" je nesmysl. V případě probíraných hodinek je výkonem zjištění času, data a taky si můžeš stopnout, jak dlouho parkuješ. ;) Na to stačí mobil, který určitě máš. Takže výkon je 0 na cenu jeden milion. Jde jenom o tvůj vlastní pocit, že to chceš. Pokud to tak necítíš, nekupuj je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele @Jumbo, u mě je výkonem lehtání na bránici, cukání v koutku do úsměvu a počet "kontroly času" za minutu.

Flieger Steinharty mě vždycky braly víc než Marine Steinharty, obojí stály pod deset. Suby za 250 mě doteď vzrušujou víc než Hubloty za 250.

Takže jo, i výkon se dá měřit. Určitě to máš stejně.

edit: typo

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Psal jsem o fyzickém výkonu - čas, datum... (samozřejmě to bylo zlehčeně dovedeno do absurdna, protože pojem "poměr cena výkon" nemám rád). :death:

Mentální výkon popisuješ správně, ale tomu před pořízením předchází to chtění. Bez toho to za ty prachy nejde. :default_wink:

Odkaz ke komentáři

@Fandawatchu - jsme na foru a vsichni si tu tykame, tak v tom budu pokracovat.

Realne, prisel jsi se zeptat na hodinky, ktere jsou dost drahe a zvlast pokud je to limitka, tak i hodne omezene. Jestli byla sance, ze je tu nekdo ma, tak to bude tak jeden kus. A pokud je aspon nekdo videl nazivo, tak pocet tech lidi zde bych odhadl na max prsty jedne ruky. Takze jedine, co jsi mohl dostat, je nazor nas "bycharu". A to se smrskne akorat na libi vs nelibi. Takze opet, koupe je uplne na tobe.

Co se tyka nakupu z druhe ruky, tak tam bych se u takovychto hodinek bal o dost mene nez u nejake standardni vyroby typu Suby, DJ apod. Rozhodne by mela byt lepe dohledatelna jejich historie, pripadne overeni pravosti. Si myslim.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Fandawatchu

Děkuji Andy, souhlasím. Ale i tak je ten strach dost velký, takže radši si tu cestu k nějakým více limitovaným najdu přes AD. I když to zřejmě bude trochu dražší ale jak říkám všechny hodinky co mám nosím. A nosím je i na místa kde mi lidi říkají že to je zbytečný ale užívám si to, ve sbírce už mám i dražší kousky a nejsem tím limitován. Chápu to, ja právě myslel že je tady více členů který ten kousek třeba už mají. Ale je pravda že AD říkali ze přijdou někdy jen 2 kusy ročně do Prahy. Chápu, ale přece stejně tak jak někdo kdo si to nemůže dovolit by se neměl chovat arogantně tak i ten který si to může dovolit když je slušný a nechová se namyšleně by nemusel být na smích. Ta skupina asi bude fajn, hodnotit to zatím můžu jen z toho co vidím ale za mně si podle mne sami sobě, neříkám že přímo ty @AndyAaronale některý tady zbytečně odrazujete nový třeba potencionálně fajn členy případně přispěvatele na chod tohoto serveru. A pokud je pravda co říkal pan Bert že přispělo pouze 5 procent tak nemusím být Isaac Newton abych zjistil že je něco špatně. A 5 procent není zlý, pokud je to dohromady třeba 5 mio, což ale asi nebude. Jinak je 5 procent horší než zlý. Spíše tristní. A moderátor je tady vlastně od čeho? Jen aby někoho zabrzdil když si budou lidi nadávat? To už je pozdě ne? Nebo je tady aby to usměrňoval? Co když přijde někdo nový a ty peníze opravdu ma, a třeba by pomohl daleko víc než místní vtipálek s 10000 komentama? Nad tím se už také někdo zamyslel? Hadam že ne. Jinak to vidí člověk co tady je 12 let a jinak to vidí člověk z venčí řekněme. A komunita kde nejsi vítán není dobra komunita ani dnes ani jindy. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Fandawatchu

Nikdo nebrečí pane. Nejsem Ježíš, takže buďte v klidu, nemusíte mě tak oslovovat, pouze satira😉. A není důvod pomáhat skupině lidi kde jste Vy. Ale zvedli se vám zbytečný příspěvky o další 2 kusy. Takže tímto tempem budete tento rok na 20000 (tady to je asi něco vážného, něco jako “místní don” )a ve statistikách odrazeni potenciálních sponzorů jste také minus jedna, ale předpokládám že tento rok nejsem první. Hodinky nemohu vyfotit když na ně čekám, ale to už jsem psal, myslím že to pochopila většina. Tedy téměř. Měl jsem odhad kdo to nezvládne a tento krát jsem se trefil přesně. 

Odkaz ke komentáři

před 26 minutami, Fandawatchu napsal:

Nikdo nebrečí pane. Nejsem Ježíš, takže buďte v klidu, nemusíte mě tak oslovovat, pouze satira😉. A není důvod pomáhat skupině lidi kde jste Vy. Ale zvedli se vám zbytečný příspěvky o další 2 kusy. Takže tímto tempem budete tento rok na 20000 (tady to je asi něco vážného, něco jako “místní don” )a ve statistikách odrazeni potenciálních sponzorů jste také minus jedna, ale předpokládám že tento rok nejsem první. Hodinky nemohu vyfotit když na ně čekám, ale to už jsem psal, myslím že to pochopila většina. Tedy téměř. Měl jsem odhad kdo to nezvládne a tento krát jsem se trefil přesně. 

Já jsem to teda spíš pochopil tak ( s těma fotkama hodinek) že don myslel třeba vyfotit ty Rolády které máš ve sbírce a dát je třeba do vlákna jaké Rolex máte dneska na ruce. Ale třeba se pletu, protože donovi někdy taky nerozumím. Třeba té jeho nové akvizici!😉

• Haha 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Fandawatchu

Jen hloupý člověk si může myslet že odrazení pouze jedné osoby se vlastně nic nestalo….“Na světě je zavedeno že spousta hloupých si hraje na chytré. Z chytrých kterých je na světě nedostatek, jen ti nejchytřejší si hrají na hloupé” Citaci JW bych tohle vlákno ukončil. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Fandawatchu

@EpsteinBarr date to pod statistiku o 5 procentech přispěvatelů a nebo nad? Nevím po pravdě co je více smutný. Jestli tohle čte každý nový člen tak se nedivím. Prosím moderátora o zamčení. 

Odkaz ke komentáři

Právě teď, Fandawatchu napsal:

@EpsteinBarr date to pod statistiku o 5 procentech přispěvatelů a nebo nad? Nevím po pravdě co je více smutný. Jestli tohle čte každý nový člen tak se nedivím. Prosím moderátora o zamčení. 

Jako zakladatel vlákna to můžeš udělat Ty sám. Se zaujetím to zde čtu. Naráží tu na sebe dva světy. Zajímavé. Borci, pískat Vám to nebudu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...