Přejít na obsah

Všeobecný signál chronomagu

Gorg

Doporučené příspěvky

A když vynecháme kozy, není nejlepší nějaké to logo přidělatelné přímo na řemen (tah) hodinek? Odznak asi fakt nebude úplně optimální. A hodinky má na sobě pořád každý.

To logo asi taky není optimální řešení, takhle manželka kroutí hlavou, když třikrát denně měním hodinky a ještě k tomu budu přehazovat logo. Navrhuji poznávací znamení - hodinky na každé ruce a heslo "koza...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

schvalne, kdo se ho prvni zepta na kozu...? :D

Ty se ho neptáš, ty mu to oznamuješ, že ta nějaká koza dojí krev .. O to je to horší. Já se zatím ještě neodvážil a to ani v těch případech, kdy to bylo jasný :)

Odkaz ke komentáři

No nepoužil, ale musíš uznat, že ten mladík vypadal, že po nás jasně touží, ale přesto to nebyl on. No tak dáme heslo "Hujer", to nikoho neurazí, to by mi "z huby" šlo.

"Hujer?" vyřčené jako otázka by snad nikoho nepopudilo. Ale nikdo se toho nějak nechyt. :giljotiini:

Odkaz ke komentáři

• po 5 týdnech...

Tak jsem dneska poprvý vytáhl kozu a nic, chlap čuměl jak péro z gauče. Byl jsem na firemní výroční akci a ráno nějakej provozní, nebo co to bylo, v hotelu měl na ruce něco s praseckym diametrem. Tak jsem zašel na slovíčko, byly to U-BOATy, věděl o nich dost, ale pak z něj vylezlo, že je koupil na dvojku v thajsku, že by přeci nikdy nedal 100k za hodinky. Tak jsem mu ukázal samuraje, rozloučil jsem se a odešel.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Dnes dopoledne jsem v Baumaxu v Kladně v oddělení nářadí narazil na chlapíka s chrony a podle tahu to vypadalo na TH Link.

Požádal jsem ho, zda si mohu jeho hodinky prohlédnout. A jo ,bylo to, co jsem čekal. Pán byl ochotný a pronesl něco ve smyslu,

že takto si hodinek všímá jen někdo, kdo je má rád nebo jim rozumí. To první sedí, to druhé ani zdaleka ne. :)

Tak jsem na něj vybalil kozu ! A nic ! Koukal na mě, jak na cvoka ! Tak jsem mu začal vysvětlovat o co jde a on na to, že Chronomag zná,

je členem a koupil na něm ty hodinky. A dál nic, fakt nic. Ani jsem se nezmohl na dotaz na nick.

Tož celkem ALARMUJÍCÍ zjištění. Členové fóra NEZNAJÍ všeobecný signál !!! HELP :D

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

Vážení kolegové, vím že už se to tady řešilo, ALE ta koza je fakt blbá :suicide_anim: . Nezměníme to? Jasně. Musela by být velká osvěta, tudíž i někde na hlavní stránce všeob. fora by se mohl vyskytnout nějaký finální slogan. Prostě jde o to, že už jsem se dvakrát dostal do malinko prekérní situace (a jak to tak čtu tak nejsem sám) a kozu už na nikoho nevytáhnu. :) I po vysvětlení že je to "náš rozpoznávací signál" na mně lidí čumí jak eskimáci na hrušky. Navíc je to věta ze které se nedá jen tak lehce vybruslit, někam do ztracena mám na mysli. Od ted budu lidi oslovavovat "vy máte zajímavé hodinky, můžu vědět co je to zač", atd. Já se jen chci zeptat jestli už je ta koza konečné řešení a nebo jestli se nepokusíme signál změnit. :P

Odkaz ke komentáři

Já "kozu" stále beru jako oficiální poznávací znamení, a v případě, že by jí na mne někdo vytáhl, tak jsem schopen pohotově reagovat. Ovšem bohužel jí asi sám nikdy nepoužiju, protože "Znáte Chronomag?" mi příjde ve všech situacích vhodnější. Nemám odvahu se ve slušné společnosti ptát lidí, co mají na ruce třeba Vacherony, jestli koza dojí krev. Obávám se, že by pak veškeré snahy o navázání byť jen obchodního vztahu skončily v popelnici a do konce života by mne dotyčný měl za blázna.

Takže vymyslet nové znamení, proč ne?

Odkaz ke komentáři

Pánové, mě teda ten neúspěch neodradil. Se těším, až "koza" někdy vyjde.

Heslo nebo oficiální pozdrav nebo jak tomu budem říkat, nemůže být "univerzální" do každé situace. To pak ztratí kouzlo a bude z toho suchařina.

Uznávám, že to současný je dost ujetý, ALE ....

Při oficiální akci/příležitosti je jakékoliv heslo k hounu a je lepší navázat kominikaci na téma hoďky jinak, to je jasný. No a na neformální úrovni

by to měla být taky trochu sranda ne. NIC BYCH NEMĚNIL ! Spíš bych to tady používal častěji, aby tu všicí věděli.

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

Tož celkem ALARMUJÍCÍ zjištění. Členové fóra NEZNAJÍ všeobecný signál !!! HELP :D

Privedl jsem na forum 3 lidi, regli se, pocetli, koupili hodinky. A rekli mi, ze ty blaboly co nesouvisi s hodinkama se nedaji cist:-( A takovych bude tipuju v CR hodne.

Pritom jeden zacal UN, ted aktualne resi jestli prikoupit dalsi UN nebo Zenith ci Omegu. Skoda.

...a Budějovicích se pohybuje nemálo místních členů, tak proč si občas nepohovořit u kávy, já kafe a hodinky miluji...

A bohuzel na srazy nechodi... sejde se nas s Kamilem cca 4-6, pritom je tu lidi vic. A to treba Pavel23 jezdi cca 60km.
Odkaz ke komentáři

Me se stale nejvic libi neci napad vyznamne konecky prstu dvakrat poklepat na hodinky a pak trikrat na celo ...

No to jsem kdysi dávno navrhoval já, ale neprošlo to. Přitom je to tak názorné sdělení - ale i zdravotně rizikové při takovémto oslovení nějakého násilníka.

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Tak to už by možná šlo předvést rukama velkou a malou ručičku, velkou "ručičkou" objet na 12 a udělat ku-ku ku-ku:D

jo já vím ... s 11 příspěvky do toho ještě nemám co mluvit :angel:

Upraveno uživatelem solidus
Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...