Návštěvník Tada Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 Nějaký ten špendlík s odznakem by byl super... Klidně bych si jich vzal víc, kdyby bylo potřeba aby se to zrealizovalo
hciq Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 No myslím, že bych se do toho asi pustil. Jenže bych to udělal asi obráceně než nějakým zápisem zájemců a následným rozpočítáním ceny mezi počet kusů. Tento pokus tu už jednou byl a nevyšel. Asi bych připravil výrobu, udělal pár kousků z různých materiálů (stříbro zlato) a vy sami uvidíte. Možná by mohlo být něco připravené na ten sraz po Baselu. Ještě to musím promyslet. Na druhou stranu jsem toho tady už nakecal dost a je čas na nějaký hmotný výsledek. No a toto není zas tak složitý úkol
Návštěvník Kamil Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 Mně by se líbil stříbrný. Nemáš někde obrázek, nechce se mi to hledat, dík.
lolohh Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 (upraveno) Nemáš někde obrázek, nechce se mi to hledat, dík. Je na konci první strany tohoto vlákna Upraveno 26. února 2009 uživatelem lolohh
911 Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 jsou jeste nejaky navrhy? jinak blbej dotaz, ale nesel by ten odznak udelat na sychrhajzku? ja sem porad nekde v pohybu a pod vlivem a nerad bych si to zabodnul pri pohybu do srdce
Návštěvník Kamil Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 (upraveno) Je na konci první strany tohoto vlákna Aha, to jsem ale blb. ... nesel by ten odznak udelat na sychrhajzku? Taky bych byl pro nebo ještě lépe se zapichovacím či šroubovacím protikusem. Upraveno 26. února 2009 uživatelem Kamil
hciq Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 to me zajima... jak jsi to mel pripravene...? jak jsem to měl mít připravený...sorry nerozumím otázce. Je to stará záležitost Jo a jen bych se chtěl zeptat, dal by si to někdo na pásek u hodinek. Nepředpokládám, že by někdo chtěl nosit CH v uších nebo na krku. Ale jak jsem napsal výš, pořád lepší než přívěšek na klíče.
hciq Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 Počítám s tím udělat odznak na jehlici a šroubovací. Pokud by byl zájem tak i k aplikaci na ten pásek k hodinkám, pokud vám nebude vadit dělat díry do svých milovaných řemenů. Ta věc s packama se pak dá i vrazit kamkoliv do oblečení, od mysliveckýho tralaláku až po nějakou skejťáckou mikinu.
Návštěvník Tada Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 Počítám s tím udělat odznak na jehlici a šroubovací. Pokud by byl zájem tak i k aplikaci na ten pásek k hodinkám, pokud vám nebude vadit dělat díry do svých milovaných řemenů. Ta věc s packama se pak dá i vrazit kamkoliv do oblečení, od mysliveckýho tralaláku až po nějakou skejťáckou mikinu. Odkud víš, že mám myslivecký tralalák :o?
radek_0303 Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 Nebyla by špatná malá úzká spona, třeba ve tvaru hod. ručičky, tak 20mm, která by se dala nasunout buď na řemínek blízko hodinek, nebo na sako - třeba hranu saka kamkoliv, na košili... i na ten tralalák. A nemusí se dělat dírky.
cody Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 co nausnice...? Do toho jdu a pozname se na 100% Jinak ja bych rad cokoliv (krome samolepky) co mi Chronomag pripomene a pomuze s identifikaci ostatnich. Ale sperky nenosim a prendavat odznaky z hadru na hadr budu linej. Myslim, ze jedine co nosime vsichni porad jsou klice a mobil. Mobil nepripada v uvahu, takze mi vychazi ten privesek na klice. On to nemusi byt nutne primo privesek, chapu ze nekomu seto nelibi, ale neco co se da na klice nejak dat.
Gorg Odesláno 26. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2009 Osobne bych odznak uzil tezko...ale o privesek na krk z nerezu....to bych zajem mel...
Friedrich Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 ......mozna privesek na retizek (k psim znamkam) . . . . . šmarjáá i ty ?
bandicoot Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Odesláno 27. února 2009 (upraveno) Kluci, jehlice do kravaty dneska neni moc reálná - kravaty se dělaj z tak blbýho hedvábí, že by se to rozpíchalo. Pin do klopy (s kolíčkem či šroubovací) je super nápad. Pro nekravaťáky- šroubovací se dá použít o jako piecing do rtu. edit: ještě je možná spona na kravatu, ale to jsem taky dlouho u nikoho neviděl, spíš u seniorních kolegů Upraveno 27. února 2009 uživatelem bandicoot
mechano Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Odesláno 27. února 2009 Kluci, jehlice do kravaty dneska neni moc reálná - kravaty se dělaj z tak blbýho hedvábí, že by se to rozpíchalo. Pin do klopy (s kolíčkem či šroubovací) je super nápad. Pro nekravaťáky- šroubovací se dá použít o jako piecing do rtu. edit: ještě je možná spona na kravatu, ale to jsem taky dlouho u nikoho neviděl, spíš u seniorních kolegů Jehlice do kravaty reálná je, jen se nedělá s blbým špendlíkem ale s klipsem. Teď mě ale napadá, co je to vlastně ta "kravata" ?
bandicoot Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Odesláno 27. února 2009 mechano: pupeční šňůra mezi daňovým poplatníkem a politikem (všimni si, oba jí mají, zatímco ten první vyživuje toho druhého)
Jops Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Odesláno 27. února 2009 jeste me napadlo treba PORADNE KEJCHNOUT, zarvat KURVA DRAT, TO UZ JE HODIN a v pripade ze by se v okoli nachazel nekdo z chronomagu by zarval, KURVA, FAKT ZE JO to se da praktikovat vsude v dopravnich prostredcich, kavarnach, hospodach, vsude :-D
filo-boxer Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Odesláno 27. února 2009 Takže takovou klíčenku bych si fakt asi nikdy nepořídil. Už se vidím, jak pokaždý, když někam příjdu tahám klíče vod auta z kapsy a pokládám na stůl, nebo si s nima ležérně pohazuju v jedný ruce, tak aby si toho přívěsku třeba někdo mohl všimnout. To mi připadá fakt dost nechutný. Vždy jsem si totiž myslel, že lidé jenž se zajímají o hodinky oplývají jistou přirozenou noblesou. ojojojojojoj.....ja myslel, ze velka cast tohoto vlakna je psana s velkou nadsazkou. To se samozrejme tykalo i mavani klicema.... No a to s tou noblesou.......... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Odznak, jehlice, nebo neco podobneho pro me neprichazi v uvahu. Porad neco prendavat, prepichovat........to nee...
bandicoot Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Odesláno 27. února 2009 ááá, kibi už byl na matějský... "tuc-tuc-tuc... tááák dámy a pánové, ještě máme ňáké volné místa, hónem rychle pospěšte..."
bandicoot Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Odesláno 27. února 2009 kibi: souvisí nějak s mým příspěvkem to, že sis zvětšil font červeného podpisu? :-D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se