tikzot Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Meteorit ciferníky jsou zpátky oysterflex Daytony 1
Fade Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna V 1. 4. 2025 v 7:06, 4st0n napsal: Tohle bude taky poměrně zajímavý model: GMT-Master II Oyster, 40 mm, Everose gold, Ref 126715CHNR 51.250 .- € Rozšířit To je opravdu hrozné. Rolex furt jede konzervativní hru, mikroskopické změny, kašle na přání zákazníků a pak vypálí takovouhle nikým nežádanou obludnost 1 2 1 1
Hector_24 Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna V 1. 4. 2025 v 7:41, Fade napsal: To je opravdu hrozné. Rolex furt jede konzervativní hru, mikroskopické změny, kašle na přání zákazníků a pak vypálí takovouhle nikým nežádanou obludnost Rozšířit Teď úplně vidím Oris
M@ker Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna V 1. 4. 2025 v 5:08, Davis napsal: Cena 15700 eur pri Land-dwelleroch ma nepríjemne prekvapila. Nemôžem si vybrať ani farbu číselníka, len biela. Rozšířit ked môžu stáť IWC Ingenieur 12900, tak Rolex s lunetou z bieleho zlata tu cenovku nastavil podobne..
Hector_24 Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna V 1. 4. 2025 v 8:12, M@ker napsal: ked môžu stáť IWC Ingenieur 12900, tak Rolex s lunetou z bieleho zlata tu cenovku nastavil podobne.. Rozšířit IWC Ingenieur jsou mozna uz par let zpatky nejhur umisteny hodinky v pomeru cena/co dostanes... ale se mi stejne libi ofc
4st0n Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Taky mě ta cena za land-dwellery zarazila, je to už nedaleko ceny třeba Dayton. Myslel jsem, že bude o něco méně, ale samozřejmě rozumím, že by se to dalo odůvodnit nějakým vývojem nového apod. Luneta ze zlata se dělá i na datejustech, nemyslím si, že to by tu cenu mohlo ospravedlnit. Jinak v tom videu říkali, že model má být někdy mezi datejusty a day daty, pak i cenově to tedy posadili někde mezi. Barvy a jiné velikosti budou asik dávkovat příští roky.
clockyclock Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna V 1. 4. 2025 v 8:01, Hector_24 napsal: Teď úplně vidím Oris Rozšířit Tahle varianta je fajná 1
skalis Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna LD mají úplně nový strojek, to je posouvá mimo (Rolex říká nad) DJ.
horskjan Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna https://www.ablogtowatch.com/hands-on-all-new-rolex-land-dweller-watch-in-white-rolesor/ Na živých fotkách vypadají skvěle... V článku je i hodně informací a grafiky k novému kalibru 1
Roland Sands Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna V 1. 4. 2025 v 5:43, Tomak napsal: Na DJ mi to tak nepřipadalo, ale tady na LD mi ten vzor cifru evokuje solární pohon Rozšířit Vypadá to jako levná maska na škodovku...nebo tahokov . Jako kdyby do pytle hodili Oysterquartz, DJ a malé Expy a pak vypadlo tohle 4 1
Potkan Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Kvuli indexove stupnici na vnitrni lunete uz ty Land Rovery ani nemaji kolem cifru napsany R O L E X R O L E X R O L E X.
matejcaha Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna V 1. 4. 2025 v 7:07, tikzot napsal: Meteorit ciferníky jsou zpátky oysterflex Daytony Rozšířit To je presne to co jsem si odnesl z dnesnich oznameni. Jeste mi zaujal ten turqois cifr na pikachu, ale to si musim nechat nalezet jestli je hrozny nebo dobry . Land Dweller: Priserny jmeno, tri-sest nelibi, integrovany naramek vypada dobre (PRX, Oysterquartz mix) a definitivne to chce nejaky zajimavy ciferniky. Ten stribrnej cifr je dost nuda a platinu za 2M kupovat nebudu. RO mi porad prijde lepsi na integrovanej tah a kdyz uz full gold, tak DD mi dava vetsi smysl. Takze je to neco mezi a vlastne takovy meh, cas ukaze. Nejvic jsem zvedavej jak to bude s dostupnosti, aby to nebylo jako ten titanovej yachmaster (je toho tak malo, ze to vlastne kazdej chce i kdyz to stoji nesmysl). 1
Dez123 Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Koupě lanďáků bude podmínky pro zapsání na sportovní modely Mi to přijde ještě hnusnější něž airy. Vůbec z toho necítím tu rlx auru, spíš aliexpress. 1
Michall01 Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna V 1. 4. 2025 v 5:01, krutor napsal: A co nové OP? Sice jen jiné barvy, ale přijde mi že v tichosti změnili odstín i te modré. Rozšířit Taky by mě zajímalo, zda jde o nový modrý ciferník . Z fotky mi připadá, že odstín je jiný, asi i struktura, ale na stránkách to mezi novinkami nevidím.
LovecK Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Ja si to osobně shrnul takto: za letošní novinky nic neutratím, tudíž dost ušetřím, takže vlastně dobrá zpráva! Jen tak dál! 2 1 1 1
AndyAaron Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna To je jasny, ze nic neutratis, kdyz to par let nepujde koupit a pak to bude discontinued… 1
African Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Největší můj strašák jsou ceny To co jsem chtěl nejvíc cenově dostupné od Rolexu mám, snad ještě AD brzy zavolá že jsou připraveny Suby, ale tím asi končím. Uvědomuji si, že jakmile Rolex přijde vždycky s něčím novým, zajímavým, tak už na to finančně nedosáhnu
4st0n Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna V 1. 4. 2025 v 15:48, LovecK napsal: Ja si to osobně shrnul takto: za letošní novinky nic neutratím, tudíž dost ušetřím, takže vlastně dobrá zpráva! Jen tak dál! Rozšířit Aneb jak se říká vlastně jsi vydělal!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se