Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 148
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 1. 4. 2025 v 7:06, 4st0n napsal:

Tohle bude taky poměrně zajímavý model:

GMT-Master II Oyster, 40 mm, Everose gold, Ref 126715CHNR 51.250 .- €

image.png.f998380257248aa3d3ec7d553eebd3a5.png

Rozšířit  

To je opravdu hrozné. Rolex furt jede konzervativní hru, mikroskopické změny, kašle na přání zákazníků a pak vypálí takovouhle nikým nežádanou obludnost :D 

image.png.15cdcc0e572dbecc806806c4a25b3fcd.png

• Like 1
  • Haha 2
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 1
Odesláno
  V 1. 4. 2025 v 7:41, Fade napsal:

To je opravdu hrozné. Rolex furt jede konzervativní hru, mikroskopické změny, kašle na přání zákazníků a pak vypálí takovouhle nikým nežádanou obludnost :D 

image.png.15cdcc0e572dbecc806806c4a25b3fcd.png

Rozšířit  

Teď úplně vidím Oris 🤣

Odesláno
  V 1. 4. 2025 v 5:08, Davis napsal:

Cena 15700 eur pri Land-dwelleroch ma nepríjemne prekvapila. Nemôžem si vybrať ani farbu číselníka, len biela.

Rozšířit  

ked môžu stáť IWC Ingenieur 12900, tak Rolex s lunetou z bieleho zlata tu cenovku nastavil podobne..

Odesláno
  V 1. 4. 2025 v 8:12, M@ker napsal:

ked môžu stáť IWC Ingenieur 12900, tak Rolex s lunetou z bieleho zlata tu cenovku nastavil podobne..

Rozšířit  

IWC Ingenieur jsou mozna uz par let zpatky nejhur umisteny hodinky v pomeru cena/co dostanes... ale se mi stejne libi ofc🤣

Odesláno

Taky mě ta cena za land-dwellery zarazila, je to už nedaleko ceny třeba Dayton. Myslel jsem, že bude o něco méně, ale samozřejmě rozumím, že by se to dalo odůvodnit nějakým vývojem nového apod. Luneta ze zlata se dělá i na datejustech, nemyslím si, že to by tu cenu mohlo ospravedlnit.

Jinak v tom videu říkali, že model má být někdy mezi datejusty a day daty, pak i cenově to tedy posadili někde mezi.

Barvy a jiné velikosti budou asik dávkovat příští roky.

Odesláno
  V 1. 4. 2025 v 5:43, Tomak napsal:

Na DJ mi to tak nepřipadalo, ale tady na LD mi ten vzor cifru evokuje solární pohon 🌞

Rozšířit  

Vypadá to jako levná maska na škodovku...nebo tahokov :sad01_anim:. Jako kdyby do pytle hodili Oysterquartz, DJ a malé Expy a pak vypadlo tohle :D

Snímek obrazovky 2025-04-01 v 15.33.05.png

• Haha 4
  • Dát hlas 1
Odesláno
  V 1. 4. 2025 v 7:07, tikzot napsal:

Meteorit ciferníky jsou zpátky oysterflex Daytony 🙏🏻

Rozšířit  

To je presne to co jsem si odnesl z dnesnich oznameni. Jeste mi zaujal ten turqois cifr na pikachu, ale to si musim nechat nalezet jestli je hrozny nebo dobry 🤣.

Land Dweller: Priserny jmeno, tri-sest nelibi, integrovany naramek vypada dobre (PRX, Oysterquartz mix) a definitivne to chce nejaky zajimavy ciferniky.  Ten stribrnej cifr je dost nuda a platinu za 2M kupovat nebudu. RO mi porad prijde lepsi na integrovanej tah a kdyz uz full gold, tak DD mi dava vetsi smysl. Takze je to neco mezi a vlastne takovy meh, cas ukaze. Nejvic jsem zvedavej jak to bude s dostupnosti, aby to nebylo jako ten titanovej yachmaster (je toho tak malo, ze to vlastne kazdej chce i kdyz to stoji nesmysl).

• Dát hlas 1
Odesláno

Koupě lanďáků bude podmínky pro zapsání na sportovní modely 😃 Mi to přijde ještě hnusnější něž airy. Vůbec z toho necítím tu rlx auru, spíš aliexpress.

• Dát hlas 1
Odesláno
  V 1. 4. 2025 v 5:01, krutor napsal:

A co nové OP? 😀 Sice jen jiné barvy, ale přijde mi že v tichosti změnili odstín i te modré.

IMG_3183.jpeg

IMG_3179.jpeg

IMG_3178.jpeg

Rozšířit  

Taky by mě zajímalo, zda jde o nový modrý ciferník 🤔. Z fotky mi připadá, že odstín je jiný, asi i struktura, ale na stránkách to mezi novinkami nevidím.

Odesláno

Ja si to osobně shrnul takto: za letošní novinky nic neutratím, tudíž dost ušetřím, takže vlastně dobrá zpráva! Jen tak dál! 👌

• Like 2
  • Díky 1
  • Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Největší můj strašák jsou ceny 😬To co jsem chtěl nejvíc cenově dostupné od Rolexu mám, snad ještě AD brzy zavolá že jsou připraveny Suby, ale tím asi končím. Uvědomuji si, že jakmile Rolex přijde vždycky s něčím novým, zajímavým, tak už na to finančně nedosáhnu 🙈

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...