KurtCz Odesláno 21. března Nahlásit Odesláno 21. března Pokud bych uvažoval o Air King, tak jak dlouho si asi tak počkám? U Bechyněho? ..... Napsal bych přímo jim, ale komunikace ohledně koupě jiných hodinek byla poněkud zmatečná, takže bych raději něčí reálnou zlušenost s tímhle modelem.
KurtCz Odesláno 22. března Autor Nahlásit Odesláno 22. března V nabídce je mají: https://www.rolex.com/watches/air-king/m126900-0001
4st0n Odesláno 22. března Nahlásit Odesláno 22. března Napis primo prodejcum a pak se u nich zastav, uvidis. Nejak xtra zadany model to neni, tak nevidim duvod pro to, aby se melo dlouho cekat.
KurtCz Odesláno 22. března Autor Nahlásit Odesláno 22. března Oki, napsal jsem přímo AD. Až se ozvou, postnu co napsali.
Slim_brno Odesláno 24. března Nahlásit Odesláno 24. března Kolega měl od Bechyněho loni Air Kingy cca do půl roku, takže to určitě bude jeden z modelů s kratší čekačkou.
KurtCz Odesláno 1. dubna Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna (upraveno) Tak jsem se dozvěděl toto: je nutné se zapsat na "wish list", to je možné pouze osobně u AD, při zápisu je zároveň nutno vyslechnout si historii firmy Rolex a takové ty promo řeči o kvalitě, o certifikaci COSC, atd. atd. a pak čekat jestli vůbec a pokud ano, tak kdy a za kolik. Vzhledem k tomu, že nejsem z Prahy, tak jenom zapsání na čekačku by mě stálo půl dne až den. To je u hodinek za cca 8.000,- EUR příliš mnoho námahy. Buď zůstanu věrný Omeze, která podobné zhůveřilosti nevyžaduje (většinou, teda), nebo to pořeším přes Chrono24. Upraveno 1. dubna uživatelem KurtCz 1 3 1
KurtCz Odesláno 1. dubna Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna A ještě je nutno zodpovědět dotaz: "Mohu se zeptat, proč jste se rozhodl právě pro tento model?". Fakt jsem získal pocit, že si nechci pořídit hodinky na "lítačku", což Air King podle mě jsou, ale nějakou nesmírnou vzácnost, která se nesmí dostat do rukou obyčejným smrtelníkům. 1
Tomak Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Předpokládám, že ty dotazy budeš odpovídat napojený na polygraf 1 1
baza Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna V 1. 4. 2025 v 14:49, KurtCz napsal: Tak jsem se dozvěděl toto: je nutné se zapsat na "wish list", to je možné pouze osobně u AD, při zápisu je zároveň nutno vyslechnout si historii firmy Rolex a takové ty promo řeči o kvalitě, o certifikaci COSC, atd. atd. a pak čekat jestli vůbec a pokud ano, tak kdy a za kolik. Vzhledem k tomu, že nejsem z Prahy, tak jenom zapsání na čekačku by mě stálo půl dne až den. To je u hodinek za cca 8.000,- EUR příliš mnoho námahy. Buď zůstanu věrný Omeze, která podobné zhůveřilosti nevyžaduje (většinou, teda), nebo to pořeším přes Chrono24. Rozšířit Můžeš prosím prozradit, kde konkrétně jsi se toto dozvěděl?
KurtCz Odesláno 1. dubna Autor Nahlásit Odesláno 1. dubna Bechyně, poptávka přes jejich kontaktní formulář, další komunikace přes @. Můžu sem postnout, co mi k tomu napsali, pokud bude zájem. 1
paya01 Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna V 1. 4. 2025 v 17:31, KurtCz napsal: Bechyně, poptávka přes jejich kontaktní formulář, další komunikace přes @. Můžu sem postnout, co mi k tomu napsali, pokud bude zájem. Rozšířit Prosím ano. Ať se vzděláme, co můžeme čekat...
LovecK Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna A KurtCZ pak nedostane už ani ty úplně nejvíc škaredý RLX 1 1
baza Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Chlapi, můžete si přece napsat každej o svůj vlastní dopis od AD!
KurtCz Odesláno 2. dubna Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna Tož takhle: Dobrý den, pane XXX, Děkujeme za Vaši poptávku a zájem o luxusní švýcarské hodinky Rolex z našeho hodinářství, velice nás to těší. Vámi poptávaný model Rolex Air-King Bohužel není momentálně dostupný. Vzhledem k tomu, že se jedná o velmi žádaný model, podobně jako u ostatních sportovních modelů z řady Rolex, nebývá běžně k dispozici ihned a musí se na něj nějakou dobu čekat. Přesnou dobu jeho dodání však nejsme schopni zaručit. Jakmile pro Vás hodinky obdržíme budeme Vás následně kontaktovat. Pokud budete mít zájem o objednání tohoto modelu, velice rádi Vás na tento model zapíšeme na tzv. „wishlist.“ Objednání tohoto modelu je však možné pouze osobně na jedné z našich prodejen. Dovolím si Vás tedy tímto pozvat k nám na prodejnu na Václavské Náměstí č. p. 10, či na naší prodejnu v Brně na adrese Masarykova 8, kde Vám rádi představíme značku Rolex a poskytneme Vám veškeré informace. Hodinky Rolex jsou mistrovská práce jak po vzhledové, tak i po technické stránce, a my věříme, že stojí za to si je prohlédnout a vybrat osobně. Při Vaší osobní návštěvě Vás seznámíme s historií značky Rolex. Vysvětlíme Vám vlastnosti vodotěsného pouzdra Oyster, stejně tak certifikací COSC a Superlative Chronometr, která hodinkám zaručuje přesnost hodinek -2/+2 vteřiny denně. Mohu se zeptat, proč jste se rozhodl právě pro tento model? Pokud byste měl zájem o sjednání schůzky na určitý čas, neváhejte mě kontaktovat a já Vám schůzku zařídím. V případě jakýchkoliv dotazů, jsem pro Vás k dispozici. S pozdravem a přáním pěkného dne, YYY YYY Vedoucí prodejny / Store manager 1
pece78 Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Podle mě nic moc nového, naprosto stejný e-mail jsem třeba dostal před dvěma a půl roky. Co tam ale přibylo je větička "Mohu se zeptat, proč jste se rozhodl právě pro tento model?". Ta tam před tím nebyla Nějaké zpovídání u polygrafu to nebude, ale nějaké poznámky (kdo ví jaké) si dělají. No a pak už budeš jenom roky/měsíce čekat na telefonát
PetrSefl Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna To je jak inzerát na seznamku… ne odpověď na otázku, “prodáte mi hodinky?”.. 1 3
Fade Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna V 2. 4. 2025 v 4:15, KurtCz napsal: Tož takhle: Dobrý den, pane XXX, Děkujeme za Vaši poptávku a zájem o luxusní švýcarské hodinky Rolex z našeho hodinářství, velice nás to těší. Vámi poptávaný model Rolex Air-King Bohužel není momentálně dostupný. Vzhledem k tomu, že se jedná o velmi žádaný model, podobně jako u ostatních sportovních modelů z řady Rolex, nebývá běžně k dispozici ihned a musí se na něj nějakou dobu čekat. Přesnou dobu jeho dodání však nejsme schopni zaručit. Jakmile pro Vás hodinky obdržíme budeme Vás následně kontaktovat. Pokud budete mít zájem o objednání tohoto modelu, velice rádi Vás na tento model zapíšeme na tzv. „wishlist.“ Objednání tohoto modelu je však možné pouze osobně na jedné z našich prodejen. Dovolím si Vás tedy tímto pozvat k nám na prodejnu na Václavské Náměstí č. p. 10, či na naší prodejnu v Brně na adrese Masarykova 8, kde Vám rádi představíme značku Rolex a poskytneme Vám veškeré informace. Hodinky Rolex jsou mistrovská práce jak po vzhledové, tak i po technické stránce, a my věříme, že stojí za to si je prohlédnout a vybrat osobně. Při Vaší osobní návštěvě Vás seznámíme s historií značky Rolex. Vysvětlíme Vám vlastnosti vodotěsného pouzdra Oyster, stejně tak certifikací COSC a Superlative Chronometr, která hodinkám zaručuje přesnost hodinek -2/+2 vteřiny denně. Mohu se zeptat, proč jste se rozhodl právě pro tento model? Pokud byste měl zájem o sjednání schůzky na určitý čas, neváhejte mě kontaktovat a já Vám schůzku zařídím. V případě jakýchkoliv dotazů, jsem pro Vás k dispozici. S pozdravem a přáním pěkného dne, YYY YYY Vedoucí prodejny / Store manager Rozšířit Já nevím co řešíte. Prostě chtějí osobní zápis a tak tě lákají na to, že se tam můžeš ještě něco dozvědět a ne jen přijet a říct jméno. Úplně stejně by se tě zeptal potom i borec na prodejně, proč sis zvolil tenhle model a nikdo by ani nezdvihl obočí Zas z toho nedělejme vědu. Zatím to není nějaký kompletní průklep jako u AP
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se