Přejít na obsah

Doxa Sub 250T GMT

Harwey

Doporučené příspěvky

GMT is back! v mensom puzdre ako standard 300T, hrubka 10,85mm

https://www.fratellowatches.com/introducing-the-doxa-sub-250t-gmt-a-multi-timezone-watch-returns-by-popular-demand/

https://eu.doxawatches.com/collections/sub-250t-gmt

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

sharkhunter vintage je zradlo

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Díky 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Skvělý, skvělý, parádní. GMT, na které jsem čekal. Rozumná šířka a tloušťka, kombinace GMT a potápek (navíc moje oblíbená Doxa). Jakoby náhodou jsem si nedávno posteskl, že nic podobného 750T teď Doxa nevyrábí, a najednou je to tady. Do Vánoc budu uvažovat, jestli klasiku nebo Witepearl, ať si to užiju :) 

Odkaz ke komentáři

To sice škoda je (pro některé), ale stretegicky je to naprosto pochopitelné. Toto GMT je za stejnou cenu jako 300. Obojí nabízí něco navíc oproti 300T - 250 GMT funkci a kompaktnější rozměr (pro někoho výhoda), 300 kompaktnější rozměr, chrono certifikaci a vypouklý krystal. Pokud by to postavili na bázi 300, tak by si na tom modelu až moc sami parazitovali. Nebo by museli nastavit cenovku někam na 4000 EUR, ale to by to zase nikdo nekupoval. 

Odkaz ke komentáři

Super kousek. Nebudete mi věřit, ale včera jsem si říkal při přemýšlení nad soudkovitýma Prim Sport 2, že by DOXA mohla udělat GMT. A jsou tady! Jestli nepřijde nikdo s lepším GMT kouskem (třeba Tudor s BB 58 Pepsi), tak tohle bude jeden z highlightů letošních novinek. Skeletonová ručka super, líbí se mi. Velikost cajk, cena cajk, WC cajk, parádní hodinky. Caller GMT jim člověk odpustí, co se dá dělat.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...