Harwey Odesláno středa v 09:12 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 09:12 GMT is back! v mensom puzdre ako standard 300T, hrubka 10,85mm https://www.fratellowatches.com/introducing-the-doxa-sub-250t-gmt-a-multi-timezone-watch-returns-by-popular-demand/ https://eu.doxawatches.com/collections/sub-250t-gmt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. sharkhunter vintage je zradlo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno středa v 10:50 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 10:50 parádne, za mňa modro - oranžové GMT najviac Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hector_24 Odesláno středa v 12:02 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 12:02 Tak tomu se rika skeleton rucicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hector_24 Odesláno středa v 12:05 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 12:05 Aha, tak to prevzali z modelu z roku 2006 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno středa v 12:38 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 12:38 2683acd4c98c43a0ad3408ed242805f9.HD-1080p-7.2Mbps-44781640.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno středa v 12:53 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 12:53 (upraveno) Super, hádám že to bylo to překvapení co měli tento týden odhalit . Doxa je Doxa, mám je moc rád a za mě vede klasika v podobě oranžové Upraveno středa v 12:53 uživatelem Salamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno středa v 19:46 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 19:46 Skvělý, skvělý, parádní. GMT, na které jsem čekal. Rozumná šířka a tloušťka, kombinace GMT a potápek (navíc moje oblíbená Doxa). Jakoby náhodou jsem si nedávno posteskl, že nic podobného 750T teď Doxa nevyrábí, a najednou je to tady. Do Vánoc budu uvažovat, jestli klasiku nebo Witepearl, ať si to užiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno středa v 20:02 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 20:02 Škoda, že to neudělali na bázi sub 300 (bez T). To sklo (sklíčko oproti ostatní mase) je boží. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno středa v 20:38 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 20:38 To sice škoda je (pro některé), ale stretegicky je to naprosto pochopitelné. Toto GMT je za stejnou cenu jako 300. Obojí nabízí něco navíc oproti 300T - 250 GMT funkci a kompaktnější rozměr (pro někoho výhoda), 300 kompaktnější rozměr, chrono certifikaci a vypouklý krystal. Pokud by to postavili na bázi 300, tak by si na tom modelu až moc sami parazitovali. Nebo by museli nastavit cenovku někam na 4000 EUR, ale to by to zase nikdo nekupoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno středa v 20:42 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 20:42 Super kousek. Nebudete mi věřit, ale včera jsem si říkal při přemýšlení nad soudkovitýma Prim Sport 2, že by DOXA mohla udělat GMT. A jsou tady! Jestli nepřijde nikdo s lepším GMT kouskem (třeba Tudor s BB 58 Pepsi), tak tohle bude jeden z highlightů letošních novinek. Skeletonová ručka super, líbí se mi. Velikost cajk, cena cajk, WC cajk, parádní hodinky. Caller GMT jim člověk odpustí, co se dá dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno čtvrtek v 14:12 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 14:12 A na dýnku maj plachetnici a ne to ohavný jenny logo. - Jooo, s třístovkovým sklíčkem by byly ještě vic cool, ale i takhle jsou parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se