Přejít na obsah

Red Wing Shoes, Irish Setter, Worx

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
Odesláno
On 2/1/2024 at 9:04 PM, Geodet said:

Porovnával někdo RedWingy s Ecco Staker? Že by to rozcházení tak nebolelo... A cena taky je nižší...

Nebo to jsou takové obuvnické Steinharty? 😀

217614BW_AV1.jpg

Návštěvník Strocek
Odesláno (upraveno)

Rozcházečka v plnym proudu. Ty kalhoty sou dobře, ale jak je to vopřený, tak vypadaj jak do repu :default_wink:

WhatsApp Image 2024-03-01 at 12.58.58.jpeg

Upraveno uživatelem Strocek
Odesláno

@špelda66: https://overenerecenze.cz/dannerboty-cz-recenze-a-hodnoceni-obchodu-kontakt-navod-na-reklamaci-a-vraceni/

Jako provozovatel webu není uveden nikdo, stránky jsou tedy zcela anonymní a spotřebitel neví, s kým uzavírá kupní smlouvu a vůči komu může nárokovat svá práva. Před nákupem na těchto stránkách Česká obchodní inspekce varuje.

Na základě mnoha negativních recenzí uživatelů nebo varování ČOI nákup na eshopu dannerboty.cz NEDOPORUČUJEME. Pokud jste již na dannerboty.cz nakoupili, kontaktujte Českou Obchodní Inspekci, případě se nám ozvěte na email pomoc@overenerecenze.cz

Odesláno
před 5 minutami, warann napsal:

@špelda66: https://overenerecenze.cz/dannerboty-cz-recenze-a-hodnoceni-obchodu-kontakt-navod-na-reklamaci-a-vraceni/

Jako provozovatel webu není uveden nikdo, stránky jsou tedy zcela anonymní a spotřebitel neví, s kým uzavírá kupní smlouvu a vůči komu může nárokovat svá práva. Před nákupem na těchto stránkách Česká obchodní inspekce varuje.

Na základě mnoha negativních recenzí uživatelů nebo varování ČOI nákup na eshopu dannerboty.cz NEDOPORUČUJEME. Pokud jste již na dannerboty.cz nakoupili, kontaktujte Českou Obchodní Inspekci, případě se nám ozvěte na email pomoc@overenerecenze.cz

Díky, první problém ohledně provozovatele jsem zaregistroval, dále jsem evidentně podcenil vyhledávání a zkusil tady, ty ceny mě zaslepily, díky za tvůj čas.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Moje starý dobrý jedenáct let starý 875 dostaly dnes bratříčky. K tomu příde za chvíli nová kudlička, mám radost! Těším se na puchejře a že se říznu.

WhatsApp Image 2024-03-05 at 19.23.34.jpeg

Odesláno

Black smithy úplně v pohodě. Rangery celkem taky. Oboji o číslo větší s vložkou. MT jsem cejtil hlavně na patacht, ale spíš je problém, že jsou mi akorát. 

IMG_20240308_103243_005.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...