Přejít na obsah

Red Wing Shoes, Irish Setter, Worx

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 31. 3. 2016 v 18:18, Lakerss007 napsal:

Tak jsem jim tam tu pravou vyssi botu reklamoval... No, ale az doma jsem si vsiml, ze ta nova bota ma malinko tmavsi odstin... Ale aspon se do ni lepe leze.

Čím jsi to patlal? Mink oil? Ja na kousek zevnitř aplikoval trochu včelího vosku, abych zjistil jestli to ztmavne...a ztmavlo :-) Vůbec se mi to nechce ničím patlal abych nepřišel o pivní barvu :-)

post-23865-0-99392000-1459449595_thumb.jpeg

• Odpovědi 3,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Tim jejich RW Natural boot oil, ktery jsem dostal k botum. A rozmatlal jsem to starou (cistou) fusekli.

To ztmavnuti mi vubec nevadi, ba naopak...

Upraveno uživatelem Lakerss007
Návštěvník Zmizík
Odesláno
  V 31. 3. 2016 v 18:40, moco napsal:

Čím jsi to patlal? Mink oil? Ja na kousek zevnitř aplikoval trochu včelího vosku, abych zjistil jestli to ztmavne...a ztmavlo :-) Vůbec se mi to nechce ničím patlal abych nepřišel o pivní barvu :-)

To je z podobny kuze, jako byly takovy ty metalisticky tasky, jak se nosily na dlouhym popruhu u lejtek a kupovaly se v lesnickejch potrebach. Chodilo se s nima na Arakain atd. Ty se nicim nemazaly a ztmavly taky. Takze mas smolika.

Odesláno
  V 31. 3. 2016 v 19:43, Zmizík napsal:

To je z podobny kuze, jako byly takovy ty metalisticky tasky, jak se nosily na dlouhym popruhu u lejtek a kupovaly se v lesnickejch potrebach. Chodilo se s nima na Arakain atd. Ty se nicim nemazaly a ztmavly taky. Takze mas smolika.

Myslím, že to přežiju, je to proces, to nezastavíš :-)

Odesláno (upraveno)

Tedy  boty které tlačí každá jiná tvarem po reklamaci zase barvou to kdyby dělal |Brudra tak přijde na buben.  :lol2:

Upraveno uživatelem Conrad
Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Čeče Conrad, ty seš z těch našich RW úplně vystresovanej. Tak sem nestrkej rypák a budeš mít klid, co myslíš?

Upraveno uživatelem Zmizík
Návštěvník YPO
Odesláno
  V 1. 4. 2016 v 11:05, Zmizík napsal:

Čeče Conrad, ty seš z těch našich RW úplně vystresovanej. 

já teda taky ..... když si u tohodle modelu představím že stojím v dešti u kauflandu a ten bazének se mi plní vodou, tak na mě dou dloby .... ty podrášky vypadaj taky jak z papíru, ale některý modely se mi líběj, to zas jo

Návštěvník Zmizík
Odesláno
  V 1. 4. 2016 v 11:21, Lakerss007 napsal:

Ja jsem si tam z boku pichnul jehlou na kazde strane, takze to ma kde odtekat.

Prodávaj na to i original brčka, kus za 1500,-

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ale je potřeba si přiznat, že by to za ta léta už mohli mít vychytaný, tvorbu těch rybníčků. V dešti se s tom prakticky nedá chodit. Kolikrát stačí i rosa.

Odesláno
  V 1. 4. 2016 v 11:21, Lakerss007 napsal:

Ja jsem si tam z boku pichnul jehlou na kazde strane, takze to ma kde odtekat.

Me v obchodě radili at doprostřed udělám díru, at v dešti nemam problémy

Odesláno

...já se v těch metrosexuálních věcech nevyznám...ale na prkně jezdím rád a tak mne to nějak přišlo, že obě firmy spolupracují. Jedny podobné jsem kdysi měl.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...