Přejít na obsah

Red Wing Shoes, Irish Setter, Worx

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Předpokládám že se jedná o US Amazon = nutno připočíst clo/DPH?

To nemusíš...do CZ prej neposílají :-)

Ale kdyby posílali, tak clo + DPH, takze to sakum prdum vyjde na stejno jako u nas

Upraveno uživatelem moco
Návštěvník Strocek
Odesláno

:jawdrop: co že? ty ještě nemáš RW. OMG, tak to nevíš co je žít  :)

Odesláno

Chlapi, ja nakoupil uz dvoje přes zminovane spartoo. Párkrát jsem i vracel (zdarma) kvůli velikosti. Mají tam ty klasiky. Ja mam IR 8114 a moc toe 875. Asi trikrat do roka tam mají slevy 20%. Ted zrovna tam do konce brezna probiha. Da se najit na googlu jako sleva 20% na vse přes 4000,-. Tzn., ze razem nejsou za osmicku ale jen za něco přes sestku :-). Momentalne je to kod: SPRING2. Takze tak.

Odesláno

Chlapi, ja nakoupil uz dvoje přes zminovane spartoo. Párkrát jsem i vracel (zdarma) kvůli velikosti. Mají tam ty klasiky. Ja mam IR 8114 a moc toe 875. Asi trikrat do roka tam mají slevy 20%. Ted zrovna tam do konce brezna probiha. Da se najit na googlu jako sleva 20% na vse přes 4000,-. Tzn., ze razem nejsou za osmicku ale jen za něco přes sestku :-). Momentalne je to kod: SPRING2. Takze tak.

Tak dík. Jsem o 6 litrů lehčí. Krom 20% slevy na kupón jsem dal ještě dolů 3 kila z ceny díky bonusu za předchozí nákupy. 8111 přibudou do stáje, jupí.

9111 se přesunou do důchodu na chatu jako boty do lesa.

Odesláno

sa tu s RW roztrhlo vrece.

by ma zaujimalo, kto tu nosi  Wolverine, Chippewa, event. Alden

Dle názvu vlákna moc lidí ne :-)))

Ale ja třeba nemam ani ty RW :-))

Odesláno

Ja Aldeny mel a znova si je koupim. Byly super. Akorat ze Classic shoes uz je nedelaj, takze si budu muset pockat na US trip v lete.

Ostatni - chlapi, zatimco Iron Rangery se daji nosit celkem bez potizi (vydrzim v nich cely den a puchejr mam jen na pate az po 2h souvisly chuze), Beckmany jsou totalni peklo. Takhle tvrdou botu jsem snad v zivote nemel.

Zvladnul jsem zatim jen 3x1h chuze doma, neumim si predstavit, ze bych v nich kamkoli sel. Jsou mi uzky a nart mam seskrcenej jak ve sveraku. Frajer v DH rikal, ze to chce aspon 30h na rozchozeni, ale zatim jsem dost pesimistickej.

Dneska me napadlo narvat do nich napinaky, coz byla operace na 10 minut - ne a ne je tam nacpat. Ale treba to trochu. pomuze. Overim zitra.

Kazdopadne - mozna budou za par dni vinovy Beckmany na prodej. Zanovni, noseny jen doma :)).

Nebo mam verit, ze povoli?

Návštěvník Strocek
Odesláno

To promazání hned ze startu taky doporučuju, to změkne o několik levlů. Když jsem je koupil, tak mi prodejce říkal, že jsou jako nový ošetřený, že je mazat nemusim, ale teď bych je hned po koupení namastil,

Odesláno

Ja, po zkusenosti s rozchazenim IR, promazal novy 875 snad dvakrat, nez jsem s nima poprve vylezl pred barak :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...