MartinJel Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Co říkáte na nově spuštěnou službu connect +? Dává Vám smysl za ty prachy? Mě ne. Zkusím na měsíc a pak na 90% ruším. AI je beta a jen v AJ a pár jazycích, ostatní až na odznaky nic moc.
Paw Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března https://www.dcrainmaker.com/2025/03/garmin-connect-plus-subscription-walkthrough.html
Beet Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Zkusím taky na měsíc zdarma. Ale jsem odznáčkově pozitivní , takže uvidím jak to bude vypadat s odznáčkama v květnu. Ale pravděpodobně na rok zakoupím. 1
m4stic Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Zacinam sa realne obavat kam Garmin smeruje, sam som fanusik garminu dlhe roky. Obavam sa, ze mnoho novych funkcii bude skrytych za "paywallom" a prestanu davat nove funkce do "free" programu tak ako ho pozname. Ano ostane zachovane to co teraz mame ale ked si kupim sakra hodinky za 1000euro tak nechcem este platit 70 euro rocne za sub. Uz tak platim strava, zwift, a dalsie a dalsie veci! Garmin za mna trosku prestrelil a dufam, ze mu to konzumenti daju zozarat / pripadne dufam, ze garmin nezabudne na free software. 1
MartinJel Odesláno 31. března Autor Nahlásit Odesláno 31. března V 31. 3. 2025 v 9:27, m4stic napsal: Začínám se reálně obávat kam Garmin směřuje, sám jsem fanoušek garminu dlouhá léta. Obávám se, že mnoho nových funkcí bude skryto za "paywallem" a přestanou dávat nové funkce do "free" programu tak, jak ho známe. Ano zůstane zachováno to co teď máme ale když si koupím sakra hodinky za 1000euro tak nechci ještě platit 70 euro ročně za sub. Už tak platím strava, zwift, a další a další věci! Garmin za mě trošku přestřelil a doufám, že mu to konzumenti dají sezarat / případně doufám, že garmin nezapomene na free software. Rozšířit Mám stejný názor. Ta cena je hodně přepálená, být to jako za stravu na rok 999kč tak to by ještě člověk asi dal. Nebo kdyby k dražším hodinkám bylo zdarma a levnější za poplatek. Člověk si koupí hodinka Marq za 70 tis a pak ještě raketu ročně za předplatné.
Z. Paul Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Už Garminu platim z Tacx a ted jeste Connect? Zkusim free mesic a uvidim. 1
AndyAaron Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Koukal jsem na to. Fascinuje me i ten rozdil ceny US vs EU. Z tech placenych funkci me asi nic extra nemotivuje k tomu si za to priplatit. Skoda teda tech vyzev a odznacku, ale to mi za 90 eur nestoji. Zatim. Uvidime jak se to bude vyvijet. Ale nedivil bych se, kdyby se postupem ta free funcionalita dost osekala a za paywallem byly i funkce, ktere dnes mame jako zaklad (coach, challenges, atd.).
MartinJel Odesláno 31. března Autor Nahlásit Odesláno 31. března V 31. 3. 2025 v 11:09, AndyAaron napsal: Koukal jsem na to. Fascinuje me i ten rozdil ceny US vs EU. Z tech placenych funkci me asi nic extra nemotivuje k tomu si za to priplatit. Skoda teda tech vyzev a odznacku, ale to mi za 90 eur nestoji. Zatim. Uvidime jak se to bude vyvijet. Ale nedivil bych se, kdyby se postupem ta free funcionalita dost osekala a za paywallem byly i funkce, ktere dnes mame jako zaklad (coach, challenges, atd.). Rozšířit Na druhou stranu plno firem to tak má stejně a nebo na tento model přechází. Tedy jen jejich HW nestojí takové peníze. Myslím, že Amazfit měl nějaké funkce za předplatné, ale nakonec od toho ustoupil. Whoop to má dobře vyřešené.
AndyAaron Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Tenhle business model ted hodne frci, to je pravda. Firmy potrebuji nejak vydelavat a investovat do novych funkci, modelu a zarizeni. A taky optimalizovat portfolium. Akorat uzivatel by mel mit dle me pocit, ze z toho ma nejakej benefit a prospech a ne, ze je jen dojenej. U Garminu to ted beru jako rozjezd. Uvidime jak se to bude vyvijet. Dokazal bych si z hlediska uspory vyrobnich nakladu predstavit hodinky jako HW v hodnote treba do $300 a k tomu by si kazdy uzivatel naklikal nejaky balicek funkci dle toho, co chce vyuzivat. 1
MartinJel Odesláno 31. března Autor Nahlásit Odesláno 31. března Jo to by bylo super. Jen na rozjezd mohly být menší částka. Jsme zvědavý kolik budou mít předplatitelů (zatím znám pouze jednoho kdo bude ročně platit, co jsem se ptal) a jak to bude dál pokračovat? Doufám, že se umoudří a dají menší cenu, ale nějak pochybuji. No uvidíme, za půlku bych do toho asi šel i já
stando Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Ja uz som začal niečo tušit, ked som si v Connect IQ všimol, že WF uz od Garminu nie su volne stiahnutelne, ale za poplatok....a teraz Connect+ Sere ma to, že si kupim hodiny, za liter a ešte aj doplacat za SW
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se