Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Colommbo: To nebudou, ale pamatka zustava! ;-)

Nechci se nikoho zastavat, ale je to skoro to same, kdyz zdedis stary barak po dedovi.

Taky si ho opravis k obrazu svemu.

Ale stale je to dum po dedovi!

Tot muj nazor. ;-)

Odesláno

Já ti rozumím, ale srovnávat barák a hodinky... Taky můj názor, nikomu jej nevnucuju. Asi jsem už stará konzerva... :)

Odesláno

docent_tecka: děkuji

colommbo: určitě na tom něco bude ;-) a nejspíš máte pravdu :-)

Ohledně zlacení mi přišla nabídka z továrny Prim z Nového Města nad Metují za 3000,-

Nejspíš koupím jen nový řemínek a stav nechám jak je. 

Jen se ještě zeptám, prodávali se s koženým páskem nebo ocelovým?

Odesláno

Je to kalibr 66 z roku 1973, pouzdro průměr 34 mm. Jsou ve velmi pěkném stavu, i korunka vypadá dobře. Zřejmě velmi málo nošené. Chtělo by to víc takových známých !?

Odesláno

Ahoj všem,jsem tu na chronomagu již pár let,do fóra však píšu poprvé a hned s prosbou o radu. Koupil jsem PS2 aut.s vadnou korunkou, hodinky nejdou natáhnout, při vysunutí korunky nejde nastavit čas, ani datum.Korunkou jde otáčet ztuha,až skřípavě.Nicméně hodinky po rozkývání samonátahu jdou, i datum se překlápí.

Chci je dát k hodináři a tak jsem chtěl mrknout na strojek a objevil jsem toto.

Zajímalo by mně, co je to za kalibr a s jakou přibližnou částkou mám počítat za opravu.?

post-28978-0-54538200-1505414175_thumb.jpg

post-28978-0-17628700-1505414209_thumb.jpg

post-28978-0-90963000-1505414226_thumb.jpg

Odesláno

Tohle jsou ty moje. Nedávalo se do nich třeba více typů strojků? A nebo mám, jak zde říkáte, bastly...? Kolega z práce, co mi je prodal, mi tvrdil, že si je koupil někdy v 93-4 r.

post-28978-0-10150800-1505417967_thumb.jpg

Odesláno

No jémine. 35 kamenů to je ale divnost... V té tobě se tyhle modely dělaly se strojkem 69 a o jiných nemám ponětí. Úplně nakonec se pak dávaly automaty se strojkem myiota, ale ten měl taky 21 kamenů jako  primácký. Odhadoval bych to na "nějaké to domácí žvýkání"....Ale pěkné.  Zkušený hodinář ale ten strojek pozná. 

Odesláno

Čínský ZJS Automat - to asi nene...

Já mám  ZJS jen ruční nátah.. No nátah... to je silný slovo :eek:   Co si budem povidat je to taková hrachovina že se divím že to ještě tiká...  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...