Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Z divokych devadesatek, na cifri japan movt, strojcek je Miyota, to sa tam davalo.

Viac detailov napisu skusenejsi Primkari.

Upraveno uživatelem Harwey
Odesláno (upraveno)

Hardslimer:

Tak to uz musi byt umeni nanest pouze 1mí zlata. Neni to jen nejaky tiskarsky sotek v knize?

Tiskařský šotek v knize to nemůže být (pokud vím, tiskem nebyla vydána, je velmi objemná, jen ryze technická pro technické "chronomagory"), protože kniha je napsána ručně čitelně autorem, a já jsem si ji koupil v NTM (Národní technické muzeum) v Praze v černobílé papírové kopii rukopisu a hned i na CD v barvě.

Nejsem chemik odborník, ale myslím že různé  ozdobné "titěrky" bývají často takto velmi slabě pozlacené, a myslím že se tomu slengově říká, jen to "šlehnout" zlacením.

Edit: Upřesnění textu.

Upraveno uživatelem Mipa
Odesláno

Technické detaily zlacení Primek podle rukopisné knihy pana Vajsara. Snad mi kopírování jen jedné stránky promine. Jeho kniha je Prim "Biblí" pro technické "chronomagory".

post-19465-0-78232000-1546812950_thumb.jpg

post-19465-0-10550600-1546812967_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Zdravím, tak mi bratr ke knížce Primky od manželky nadělil dodatečně pro stejnou ženu tyto Primky :-). V knížce jsem nenalezl, pomůžete??

post-66867-0-04301200-1546867761_thumb.jpg

Upraveno uživatelem mirahoh
Odesláno (upraveno)

Normální porevoluční Primky, v knížce jsi je nenašel, protože ta mapuje hodinky do roku 1994 a tyhle jsou novější. Uvnitř bude Čínskej strojek.

Upraveno uživatelem JR_2010
Odesláno (upraveno)

Technické detaily zlacení Primek podle rukopisné knihy pana Vajsara. Snad mi kopírování jen jedné stránky promine. Jeho kniha je Prim "Biblí" pro technické "chronomagory".

Hmm, tak sotek to neni. :(

Ale nanest 1um zlata na pouzdro je u me svinarna.

Upraveno uživatelem Hardslimer
Odesláno

Normální porevoluční Primky, v knížce jsi je nenašel, protože ta mapuje hodinky do roku 1994 a tyhle jsou novější. Uvnitř bude Čínskej strojek.

díky díky, jsem rád, že nejsem za slepýho...ženě se  líbí, takže bude mít pan Volavka stejně práci s čištěním a hledáním korunky, i když k čínskejm vnitřnostem

Odesláno

Mirahoh: dnu môže byť aj indický strojček HMT a to by potom bolo oveľa zaujímavejšie :)

myslíš tím pro mého hodináře, že :-)

Odesláno (upraveno)

Hlavne pre teba, keďže hodiniek s podobným strojčekom bolo vyrobených len zhruba 500 kusov (info mám z prim bible)

Edit: prípadne ich otvor, vyfoť a hneď budeme múdrejší :)

Upraveno uživatelem Sonny919
Odesláno

Hlavne pre teba, keďže hodiniek s podobným strojčekom bolo vyrobených len zhruba 500 kusov (info mám z prim bible)

Edit: prípadne ich otvor, vyfoť a hneď budeme múdrejší :)

sám jsem zkoušel a chtěl porovnat se strojkem ve svých Sportech III, ale budu muset k profíkovi, nejde mi to....na prodej stejně nepůjdou, dárek je dárek, tak doufám, že ty hodinky alespoň pošlapou - buď jako indická rikša, nebo čínský komunista, díky :-)

Odesláno

nafotím, seženu hezký kožený řemínek a nahlásím, co p.Volavka objeví uvnitř - sám jsem vcelku zvědavý.....manželka bude mít Festiny, Wengery a Primky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...