YPO Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna Chtěl bych se veřejně optat ať je to jasné všem... Mám 50 trestných bodů za různá výtržnictví (ve skutečnosti jich mám 60, takže to asi nějak špatně počítá, ale to je jedno) Trestné body jsou nekonečné? Nebo po 100 trestných bodech musím klečet půl hodiny v koutě ? Mohl by to někdo osvětlit ať vím jak dlouho tu ještě vydržím. Díky.
Murphy97 Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna V 17. 4. 2025 v 13:12, YPO napsal: Chtěl bych se veřejně optat ať je to jasné všem... Mám 50 trestných bodů za různá výtržnictví (ve skutečnosti jich mám 60, takže to asi nějak špatně počítá, ale to je jedno) Trestné body jsou nekonečné? Nebo po 100 trestných bodech musím klečet půl hodiny v koutě ? Mohl by to někdo osvětlit ať vím jak dlouho tu ještě vydržím. Díky. Rozšířit hele, ypo, asi takhle nam se sebereflexi se postupne mazou, ale recidivistum a nenapravitelnym ulicnikum zustanou naveky a jednou za rok se bude zverejnovat jejich seznam za ucelem verejneho lyncovani nevim ale, do ktere partaje te mam zaradit
YPO Odesláno 17. dubna Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna Takže je to jako na magistrátu? Platí jenom ty červený body ? A zbytek (šedivý body) je nadosmrti ve výpisu? Nicméně bych rád věděl jak je to opravdu. Abych něco nezanedbal.
YPO Odesláno 17. dubna Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna (upraveno) Třeba nám někdo odpoví, je tu jenom 20 moderátorů , tak to snad klapne. Upraveno 17. dubna uživatelem YPO
bandicoot Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna Mam už 5 let 20 bodů za kecání do inzerce. A funguje to jako takovej policajt, občas mam nutkání kecat i teď, ale je nade mnou ten varovný prst.
Bert Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna Borci, neřešte to teď. Lze to přenastavit, ale mám teď jiné priority.
YPO Odesláno 17. dubna Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna To je taková odpověď jako když se někoho zeptáš: jak se máš ? a on ti odpoví: zejtra bude hezky Vůbec nejde o nějaké nastavení, ale o to jak to funguje na Invision platformě... rozdáváte body a nevíte co bude poté? Zkus to zjistit Berte, když ty body rozdáváš ač ses zřekl moderace.
bandicoot Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna Podle mě to tam visí z dob třídenních banů za součet prohřešků a dneska už to není třeba, tak to usnulo v původním stavu. Jde o prd. Ted se těšíme na knifemag ne?
Bert Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna V 17. 4. 2025 v 17:28, YPO napsal: Vůbec nejde o nějaké nastavení, ale o to jak to funguje na Invision platformě... rozdáváte body a nevíte co bude poté? Rozšířit YPO, já si myslím, že poté se odebereš za stvořitelem do velkého prázdna. Možná si to myslím blbě, ale zatím se drž této myšlenky. Jakmile budu mít jinou, budu Tě o ní informovat. Vlákno lock.
Doporučené příspěvky