Serza Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna (upraveno) Ahoj. Rád bych pořídil opravdu pro mě pořádně hodinky na každý den. Nejvíc bych chtěl Rolex Explorer 1 ale z levé cena a dostupnost a za druhé velikost tudíž musím níže a to je Tudor .líbí se mi Black bay 39 v modré - asi mají vše co chci - kovovy tah s T fit clasp( to je podmínka ) šroubovací korunku slušnou lume .jediný problém mám s tím že je na jubilee tahu a nevím jestli na něj mám odvahu. Hodně se leskne a nikde se mi moc nelíbil ( preferuji oyster) ale ten tam není. Tak jsem pokukoval ještě po Rangeru tam je dobrý že má čísla což vždy preferuji ale zase je takový chudy- nemám z něj pocit že kupuji hodinky za kilo. Co si myslíte k tom jubilee tahu ( není to spíš pro starý nebo moc flashy? ) a čemu by jste dali přednost. Je to při mě fakt hodně peněz a nemíníme.to.za chvíli měnit se ztrátou - mám teď Malé a Murphy( pěkně ale blbě na ně vidím ) potom Seiko dresskx ( chrastí a nejdou přesně a nemají safír, Tissot Gentleman ( moc velké )atd. ..chtěl bYch jedny na kterCh mě nebude štvát nic. Jsou? Díky moc za radu. Upraveno 27. dubna uživatelem Serza
gathis Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna (upraveno) Když shrnu, co ti vadí: - BB 39 nemají čísla a jsou na jubilee - Ranger je "chudý" Naprosto tě chápu, asi bych měl podobné dilema. Vychází mi z toho, že určitě ne BB58, kde vadí dvě věci, ake co ještě zvážit BB 39? Mě osobně ale na živo mnohem víc oslovily Rangery, mě ten minimalistický design hrozně vyhovuje. Jde o to, jestli potřebuješ, aby bylo na první pohled vidět, že v tom jsou ty peníze, což lépe plní ty BB Ale asi bych to vzhledem k tomu jak váháš teď ještě odložil a nechal dozrát, dát tolik peněz a pořád to vnímat jako kompromis bych asi nedělal. Upraveno 28. dubna uživatelem gathis 1
Serza Odesláno 28. dubna Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna (upraveno) jojo.to mám v plánu.Uvažoval jsem o BB 39(ne 58). Spíš mě zajímá co si myslíte o tom Jubilee tahu .Všude na sítích to chválí a moc lidí mi přijde že jej nenosí...proč? A co ten Ranger -vidím že je máš-je na nich něco co tě štve?-třeba jak vydrží luminiscence-celkem mi na tom záleží.? Upraveno 28. dubna uživatelem Serza
shewcza Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna Jubilee je super a na ty nový se mi hodí víc. Na potápky mi sedí zase oyster, ale nepochybuji, že jubilee bude pohodlnější. Ještě jedna rada co stojí za zvážení - zapiš se a než došetříš, tak se Ti ozvou ;o)
Serza Odesláno 28. dubna Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna na co se mám zapsat-ona je na tudor taky snad čekačka?
shewcza Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna Na některé modely ano, ale já myslel na ty Expy, které bys chtěl nejvíc. Z mé zkušenosti je to značně nejlevnější cesta, ale nemusí být tou nejzábavnější. Edit: pravděpodobně Rangery, ale já jsem v jiné situaci, protože mám BB36. Ale i kdybych je neměl, tak bych pravděpodobně šel do Rangeru, na mě je ten nový model už moc "bling bling".
Serza Odesláno 28. dubna Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna že jo-přesně . ty nový jsou díky tomu tahu fakt blink blink. nevím jestli se na to cítím. Na ty rangery určitě ale ty jsou zase moc málo blink blink...ach jo-moc možností a člověk neví ty expy jo ale to je na mě už opravdu hodně peněz...a co ta 36mm varianta -psal jsi že máš BB36 ? není to fakt malý-čímdál hůř vidím a za pár let už na ně neuvidím...
gathis Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna (upraveno) Bohužel je nemám, fotka je z obchodu když jsem vybíral. Z osobních důvodů to potom nedopadlo. Ale měl jsem na ruce i BB a Rangery by byla moje volba, mě se ta jednoduchost líbí. BB mi už přijdou moc jako "šperk" který není úplně v mém stylu. Upraveno 28. dubna uživatelem gathis
shewcza Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna @Serza Tohle je strašně individuální. Můj obvod zápěstí je cca 18.5 cm (záleží i na tvaru onoho zápěstí, dá se rozdělit na tvary typu "vysočina" kulatý s menší plochou pro hodinky nebo "lovečák" zploštělé zápěstí s větší plochou pro hodinky) a jsem zvyklý nosit menší hodinky 36-39mm. Když jsem začínal, měl jsem to obráceně a čímkoliv pod 42mm jsem pohrdal. Dnes, dalo by se povědět, že jsem dospěl a mám to přesně naopak a těchto příběhů znám spousty a opačných? Ani jeden.
Serza Odesláno 28. dubna Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna tak to jsem lovečák a mám cca 17,,5.takže za vás lepší 36 než 39?
shewcza Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna @Serza tohle za Tebe nikdo nerozhodne. Ty s tím potom budeš muset žít. Doporučil bych udělat si výlet a pěkně všechno vyzkoušet, nikam nespěchat. Ten proces výběru je stejně nejlepší.
Spongebob Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna Co se týče názoru na velký lesk a hodinek 36mm na jubilee...tak mě to na mých snxs nijak neuráží Ty Rangery jsou za mě vyloženě tooly.
Radimk Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna Naprostý univerzál. Já mám teda "41" už to spolu táhneme docela dlouho a neměnil bych. Opravdu pouze za Expy I. To je meta.. Absence data je skvělá, nic tě neruší, lesk není až tak agresívní, jako třeba u Breitlingu. Vyzkoušej velikost, ty 41mm jsou dost cítit.
Serza Odesláno 28. dubna Autor Nahlásit Odesláno 28. dubna Jojo. Udělám si výlet do Prahy. Díky všem.
AndyAaron Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna Ja bych se nebal ani tech BB36. Citelne jsou skvele a o pohodli se nemusime vubec bavit. 2 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se