Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vsechny tipy, co tu uz zaznely bych v podstate podepsal. Jak ale pise Chronopetr nade mnou, je to dost osemetna vec. Pokud se netrefis do vkusu, tak pritel bude mit hodinky, ktere jsou darek, a kterych se nebude moct zbavit.
Spis bych navrhl at si udelate vylet do vetsiho mesta a zajdete do hodinarstvi. Pritele muzes prekvapit vyletem a tim, ze si muze sam vybrat hodinky v danem budgetu. Rovnou si je vyzkousi, zjisti ktere mu sedi a ktere se mu libi. Fotky casto zkresluji. A navic krome hodinek od tebe bude mit jeste zazitek z vyberu.

• Dát hlas 3
Odesláno

Pod to se podepisuji.

Všem jsem zakázal kupovat mi hodinky, protože je ťežké se mi trefit do vkusu a aktuálních potřeb.

Když už mě někdo chtěl hodinkama potěšit, tak jsme si domluvili limit, ale výběr byl na mě.

Tak lovu zdar!

• Dát hlas 1
Odesláno
V 6. 5. 2025 v 14:45, dramacatlady napsal:

Zdravím ještě jednou všechny, zatím díky moc za pomoc.

Co se týče jiných parametrů, můžu poskytnout nějaký (hodně špatný) fotky hodinek, co nosí (dárek od jeho táty) a pak Prim, co má pro změnu jeho táta. Tuším, že zrovna ty jsou raketový. Chtěla bych tak něco v podobném stylu, spíš na běžné nošení, ne úplně k výjimečným událostem a k obleku.

Co má můj milý za značku vám teď bohužel nepovím, ale budu se snažit popřípadě doplnit.

Co se týče ceny, možná bych do toho mohla natáhnout moje rodiče a budget trochu zvýšit, ale ne o moc 😄

(Zatím odpovědi postupně procházím, ale ještě jednou moc děkuju! Neskutečně si toho vážím!)

Screenshot_2025-05-06-14-35-28-736_com.whatsapp.thumb.jpg.70302ac7c49939853c791db6d22a07a4.jpgScreenshot_2025-05-06-14-36-36-160_com.whatsapp.thumb.jpg.39b7d21ed928c9a40273c05e6e92cc36.jpgIMG-20250304-WA0012.thumb.jpg.df0b44fc471b46ad667f0f3fb05c01cd.jpg

Doplnění, můj milý má tyto hodinky :)

Každopádně znova díky všem, do hodinářství ho bohužel nevezmu, nenechal by si nic koupit, ale díky za radu:)

Screenshot_2025-05-07-21-52-39-716_com.android.chrome.jpg

Odesláno

Tim padem oblekovky uz ma, tak bych sel smerem potapky - pilotky - chrona. Bambina jsou super volba, ale dle me nema smysl mu kupovat hodinky na podobne vyuziti.

• Dát hlas 1
Odesláno

Tady ty "extenzní" vlnky na gumě u pouzdra jsou fakt otravný.. a řekl bych i hnusný. Vybíral bych prvotně fakt na náramku. 

Odesláno

Vidím to podobně, má smysl vybírat hodinářskou značku (nikoli módní). Má již společenské, takže spíše sportovní model a ne Seiko (již má). V rozpočtu zbývá v podstatě jen Orient. Do 5 tis. na gumě, do 6 tis. na ocelovém tahu. Asi bych tu tisícovku přidal, ale v ty Ray II na gumě vypadají taky pěkněScreenshot_2025-05-08-07-35-37-054_com.opera.browser-edit.thumb.jpg.1a227133d16fc71f5a3ad708cee8e342.jpg

Screenshot_2025-05-08-07-36-14-997_com.opera.browser-edit.jpg

Odesláno

Já bych to viděl taky na Orient, Ray, Mako, případně menší Mako 40. Nebo připlatit za safírové sklíčko a koupit Kamasu nebo novější Mako III.

Přehled verzí třeba zde:

Odesláno

Pročetl jsem si celé vlákno a líbí se mi myšlenka společného výběru hodinek, výlet do prodejny, večerní vínko, zážitek... sám vím, jak je těžké si vybrat hodinky sám sobě, natož dostat něco darem a třeba se úplně netrefit do vkusu. 

Napadlo mě, být slečnou, vytisknout si obrázek vybraných hodinek, případně obrázky vícero typů a dát do obálky,... k nim připojit psaný text ve smyslu, že ví, jak má rád hodinky, chtěla ho překvapit, ale je to velmi náročné, a proto mu zde předává její osobní tipy, které vybírala s láskou a ten model, který mu padne nejvíc do oka mu objedná/pojede s ním si vyzkoušet/vyzvednout... atp., možná moc velký Hollywood, ale sdílím, jak bych to asi udělal já... 

Odesláno
V 8. 5. 2025 v 7:46, gathis napsal:

Vidím to podobně, má smysl vybírat hodinářskou značku (nikoli módní). Má již společenské, takže spíše sportovní model a ne Seiko (již má). V rozpočtu zbývá v podstatě jen Orient. Do 5 tis. na gumě, do 6 tis. na ocelovém tahu. Asi bych tu tisícovku přidal, ale v ty Ray II na gumě vypadají taky pěkněScreenshot_2025-05-08-07-35-37-054_com.opera.browser-edit.thumb.jpg.1a227133d16fc71f5a3ad708cee8e342.jpg

Screenshot_2025-05-08-07-36-14-997_com.opera.browser-edit.jpg

Na tahu určitě, tah dodává takový lepší efekt….. jakoby luxusní….
Gumu né , gumu né…..

• Like 1
Odesláno
V 9. 5. 2025 v 11:39, FantasticFabio napsal:

Na tahu určitě, tah dodává takový lepší efekt….. jakoby luxusní….
Gumu né , gumu né…..

Jak to asi vypadá? Už je něco konkrétního v merku? Já bych slečně ještě poradil, ať je pořídí bez vědomí partnera a tím ho překvapí….Občas je to lepší , když rozhodne někdo jinej. Myslím si , že když dá na rady chronokolegů, nemůže kliknout na špatnej link, čili šlápnout vedle✌️

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...