African Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května Ještě by bylo zajímavé zavolat do AD servisu, co oni na to, aby se opravdu neudělalo víc škody jak užitku. Jak se taková keramika vůbec časem sundavá?
spineshank Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května před 46 minutami, African napsal: Ještě by bylo zajímavé zavolat do AD servisu, co oni na to, aby se opravdu neudělalo víc škody jak užitku. Jak se taková keramika vůbec časem sundavá? no normálně s něma mrdneš o futra nebo je necháš spadnout na dlažbu a ono to z nich přirozeně sjede 1
Fade Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května Hlavně, keramika na laku auta je naprosto bezmocná vůči škrábancům, kamínkům atd. Zvládá to maximálně bičovaní jemným prachem z cesty a tam to končí. Jde spíše o snadnější mytí auta, aspoň z mého pohledu. I na těch hodinkách to pomůže max proti mikrovlásečnicím a to ještě jestli. Já tak nějak furt nevěřím tomu, o čem se tady bavíme 1
raym0n Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května před 5 hodinami, YPO napsal: No já to myslel s velkým nadhledem, nicméně pokud jsi si jistý, že v tom místě, a omezeném prostoru budou chtít děti žít, ne jenom kvůli tomu, že to mají zdarma, tak jsi šťastný člověk. Já to vnímám jinak, protože mám děti ve velkém časovém rozptylu a jediné co by je zajímalo je hotovost pro realizaci svých, a ne mých snů a cílů. A jsem za to rád, neb si půjdou svojí cestou. Naopak, zadnou jistotu nemam a budovat tohle v nich ani nechci, at si jednou vyberou sami, na to je ještě moc, moooc daleko. Určitě před sebou mám hodně práce, at nechápou, ze jsou věci zdarma a o taky spetku rozdílu hodnoty a peněz. A zpět ke keramice. Vážně verim, ze minimalne přispějí k tomu, ze vznikne silny cold-glasslook, že budou čistý delší dobu, ze na nich nebude lpet tolik prach a tím pádem vznikne méně mikroskrabancu. Za mě tohle je to nejmenší, co vyzkoušet na hodinky takoveho střeliva. Nebál bych se vyzkoušet veci jako Gyeon Q² Pure EVO pripadne CarPro CQuartz. Otázka je, jestli jsi z nějakého většího města, tak možná zajít primo na konzultaci do nějakého lokalniho detailing podniku s referencemi.
vonmisses Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května Nejlepší odborník na ochranu Rolex je, pokud mě paměť neklame, Koza_c. U toho bych si nechal poradit. 3
Fade Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května před 18 minutami, vonmisses napsal: Nejlepší odborník na ochranu Rolex je, pokud mě paměť neklame, Koza_c. U toho bych si nechal poradit. Keramiku i na strojek!
PetrSefl Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května před 18 hodinami, vonmisses napsal: Nejlepší odborník na ochranu Rolex je, pokud mě paměť neklame, Koza_c. U toho bych si nechal poradit. Ten to PPF vyzkoušel v praxi řekl bych dostatečně….
PetrSefl Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května (upraveno) před 20 minutami, YPO napsal: bez ochrany .... a s keramikou Mám obavu, že jsi udal směr a že nastane nový trend, novopečených majitelů investičních Rolexek, ihned po cestě z AD.. šup do “ponožky”.. a do toho i majitelé fejků si oddychnou z obav, že by byli odhaleni. EDIT: Alternativa by mohla být nějaká XXXXL šprcka… Upraveno 23. května uživatelem PetrSefl
YPO Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Je to celý pitomost, a plně souhlasím s kolegou @Fade Nicméně ponožkové řešení je plně funkční a vyzkoušené při drobnějších zahradních činostech, jako je stříhání větví a podobně. Rozumnější by bylo si ty hodinky sundat, ale .... 1
PetrSefl Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května (upraveno) před 5 minutami, YPO napsal: Je to celý pitomost, a plně souhlasím s kolegou @Fade Nicméně ponožkové řešení je plně funkční a vyzkoušené při drobnějších zahradních činostech, jako je stříhání větví a podobně. Rozumnější by bylo si ty hodinky sundat, ale .... je to tak, ale uznávám že to tvé potítko má styl, proti jahodové šprčce XXXXXL Upraveno 23. května uživatelem PetrSefl
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se