Fade Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června No, je načase hodit MPM Primky do české sekce, nebo Elton Primky do čínské a tady zhasnout Stejně podle všeho náš názor je nerelevantní. 2
miguel Odesláno 7. června Autor Nahlásit Odesláno 7. června @Fade Tvoj nazor na Elton je tu na fore uz priam legendarny Dajme vycapnikom sancu, mozno budeme prijemne prekvapeni…
cali Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června Ja to vidim tak ze povodnemu majitelovi sa na ostatnych frontoch rozhodne dari, takze keby bol byval Elton aspon trochu k svetu, mal ho rozhodne z coho podrzat... asi teda moc k svetu nebol ked ho nepodrzal.
Fade Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června @miguel snažím se co to jde Plus se toho ještě chytne Dušan s obhajobou a to je pro mě jak krev pro žraloka 1
Bert Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června před 12 minutami, maama napsal: Myslim to prevzeti z pohledu Eltonu. S tim se majitel zjevne neidentifikoval. Co to blabolíš? Prodal? Prodal! Tak jaká pak neidentifikace? 1
maama Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června před 5 minutami, cali napsal: Ja to vidim tak ze povodnemu majitelovi sa na ostatnych frontoch rozhodne dari, takze keby bol byval Elton aspon trochu k svetu, mal ho rozhodne z coho podrzat... asi teda moc k svetu nebol ked ho nepodrzal. Tak ja ti nevim, kdyz vidim pribeh Tatry, usuzuju, ze se da vysledovat “vada na krase” rodinnych, klanovych firem, a to ze racionalni stranku dokazou premoct emoce, treba chut po pomste. Nepustis minoritniho vlastnika do podniku a ten se rozhodne pulku svych akcii prodat tvymu konkurentovi - sobe nepomuze, tobe uskodi. A to se pritom deje ve firme, ktera pro CR predstavuje zasadni sobestacnost. https://zpravy.aktualne.cz/domaci/nemuzeme-vyuzivat-zadne-prostory-spory-mezi-majiteli-koprivn/r~c9135e6e349411f0a065ac1f6b220ee8/ 1
maama Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června před 3 minutami, Bert napsal: Co to blabolíš? Prodal? Prodal! Tak jaká pak neidentifikace? Neblabolim. Na tenhle zpusob komunikace nenaskocim 1 1
Bert Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června Tomu rozumím, ale zkrátka nemůžeš projev svobodné vůle účastníků ujednání označit z jedné strany za neidentifikaci. Zkrátka to MS prodal. Tečka. Bylo to jeho plné právo. Pokud k tomu máš informace typu: prodal to pod nátlakem, nechtěl, ale musel, neváhej, a postuj to sem.
cali Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června Proste pustil co nesypalo, nakoniec to ze sa aj tu vo vlakne relativne nic moc nedeje, ako bolo predsedom konstatovane vyssie, myslim tiez celkom vypoveda jak moc horia srdcia chronomagorov za jediny pravy Elton 1
zekon7302 Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června Před hodinou, Bert napsal: Dušane, promiň, ale jdi i se svým příspěvkem do píči. Dostal jsi společně i s dalšími zaměstnanci po tlamě. Vedení, pokud tedy nějaké ještě je, se na vás vykašlalo, a každý, kdo četl noviny, tu zprávu věděl dřív, než zaměstnanci. Bedlivě tuto diskuzi monitorují, a jsem příjemně překvapen, že s ohledem na tu pecku, kterou MS přichystal, diskuze nijak výrazně nevybočuje z mantinelů na Chronomagu nastavených. Prosím, přestaň členy Chronomagu svými příspěvky urážet. Díky. Nevím kdo koho víc tady uráží. Nikdo neví fakta, ale všichni vše vědí a kritizují jak kvalitu odvedené práce na samotném produktu, tak vedení. Většina ostré kritiky je právě od těch, co se k nám nikdy nepodívali. Pokud jsem se někoho dotkl víc než unese, tak se omlouvám za ironii. 1
Bert Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června Před hodinou, Campino napsal: Samozrejme že mohol ale na SK málokde. V bežných predajniach hodiniek predávali akurát čínske shity z MPM Stárnu, blbnu, tloustnu, a zapomínám, ale myslím, že na Slovensku byla nějaká blokace prodeje na základě soudního rozhodnutí. Borci z Uher, víte to někdo?
Bert Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června před 13 minutami, zekon7302 napsal: Nevím kdo koho víc tady uráží. Nikdo neví fakta, ale všichni vše vědí a kritizují jak kvalitu odvedené práce na samotném produktu, tak vedení. Většina ostré kritiky je právě od těch, co se k nám nikdy nepodívali. Pokud jsem se někoho dotkl víc než unese, tak se omlouvám za ironii. Zekone, ruku na srdce: výstupní kontrola, a tudíž i kvalita úplně na hovno. Ok. Budiž. Navážení se do vedení? Myslím, že většina z těch, co si kopli, to vedení zná osobně. Doufám, že jsi si všiml, že já jsem se nepřidal Nyní bez jakýchkoliv emocí: JS to prodal, a jedeme dál. Možná.
Fade Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června před 4 minutami, zekon7302 napsal: Nevím kdo koho víc tady uráží. Nikdo neví fakta, ale všichni vše vědí a kritizují jak kvalitu odvedené práce na samotném produktu, tak vedení. Většina ostré kritiky je právě od těch, co se k nám nikdy nepodívali. Pokud jsem se někoho dotkl víc než unese, tak se omlouvám za ironii. Dušane, zcela nebojovně a s respektem k tobě. Opravdu to nemyslím zle. K čemu je mi to, že se k vám podívám, když vezmu do ruky hodinky a mají křivě natištěné indexy, nebo jdou 20s do plusu a odpověď je, že to je v toleranci strojku, nebo s nimi pomývám nádobí a mám v nich akvárko? Případně se mi vrátí další hodinky ze servisu s rezavou ručkou, která je navíc ohnutá a stejně se zastavují, přičemž po následném servisu se mi vrátí bez řemene, na kterém odešly a to nepočítám druhý servis mezi těma dvěma, protože se hodinky opět zastavovaly? K tomu všemu dostanu blokaci na Elton FB stránkách za zveřejnění mých zkušeností a videa na YT s mými zastavujícími se Sport 1. To jako po prohlídnutí vaší dílny atd mi tohle nějak objasní vše a já se s tím smířím a pochopím jak do toho dáváte srdce? 1 1 5
maama Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června před 25 minutami, Bert napsal: Tomu rozumím, ale zkrátka nemůžeš projev svobodné vůle účastníků ujednání označit z jedné strany za neidentifikaci. Zkrátka to MS prodal. Tečka. Bylo to jeho plné právo. Pokud k tomu máš informace typu: prodal to pod nátlakem, nechtěl, ale musel, neváhej, a postuj to sem. Urcite nerozporuju pravo prodat. Absenci identifikace je mozne videt v tom, kdyz necha svuj osobni byznysovy zajem zvitezit nad zajmem podniku, ktereho je do momentu prodeje vlastnikem? Ono to totiz muze mit vyznam te tecky prave pro Elton. Nemam zakulisni info - takhle, umim si predstavit, ze puvodni myslenka mohla byt i opacna, mohlo jit o pokus koupit ® od MPM, ale prisla protinabidka a vysledek jednani je opacny. Treba to byla Sofiina volba. Co je mi lidsky naprosto jasny, jsem vyjadril vcera, ze muslo byt v NMNM v alejich nablito. V tyhle logice vidim, ze bysme lidem z Eltonu nemuseli jeste navic brnkat na nervy, protoze na nervy z toho jsou urcite.
Bert Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června @maama proboha, ale lidi z Eltonu s tím prodejem nemají vůbec nic společného. Takže pokud nemají v hlavě nasráno, tak naše polemiky musí vzít jako jich se netýkající.
maama Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června Tohle asi nedava moc smysl. Az prodas forum nekomu, kdo jej treba bude potrebovat zavrit, nebude to s nami lidmi na foru mit nic spolecneho?
Bert Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června Nebude. Protože pokud jej prodám, budete první, koho oslovím. Viz dříve, kvůli antisemitským vtípkům. Edit: naprosto jasně jsem tehdy rozeslal annonci ohledně prodeje Chronomagu. Nabídky byly úplně na piču
maama Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června Ale jo, snad ta analogie byla jasna, ze prave lidi z Eltonu jsou ti nejvic dotceni, protoze se vedle ochrannych znamek, know how a stroju stali predmetem prodeje. To vlastne nas zakazniku se to nijak bezprostredne nedotyka. a s tim to uz dnes necham usnout.
Vladar91 Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června MPM by mělo ještě koupit parexo aby jsme ty otazky ohledně co je a neni origo prim vyresily nadobro 1 10 2
miguel Odesláno 7. června Autor Nahlásit Odesláno 7. června Před hodinou, Bert napsal: Stárnu, blbnu, tloustnu, a zapomínám, ale myslím, že na Slovensku byla nějaká blokace prodeje na základě soudního rozhodnutí. Borci z Uher, víte to někdo? Borci z juhovychodnej casti Ceskoslovenska pozdravuju tam hore a potvrdzuju, ze to bolo presne tak, ako pises. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se