Jump to content

Recommended Posts

Posted

to je apríl??

• Haha 1
  • Upvote 1
Posted

Co na to říká náš zdejší ředitel (?), ...to fakt vypadá, že svět se v pr*el obrací.

• Thanks 1
Posted

V mých očích to značku devalvuje. Ale je to spíš můj subjektivní pocit. Třeba budeme příjemně překvapeni. 

• Like 2
  • Sad 1
  • Upvote 4
Posted

Očekávám skokové zlepšení výstupní kontroly kvality.

• Thanks 1
  • Haha 1
  • Upvote 1
Posted

Buduješ si tady značku, stavíš na tradici a pak to prodáš společnosti, co léta zneužívá tvoje jméno. To je prototyp menežmentu po česku. 

• Like 2
  • Haha 2
  • Upvote 2
Posted

Prvotny sok opadol, predychal som to, ale aj ja som skepticky.

Posted

Překvapení. Myslel jsem, že když se CSG daří, může v klidu oprašovat tuhle firmu.

Kolik úrovní Primek ted bude? Nemam z toho radost, u neinhouse modelů to trochu ztrácí transparentnost.

Na druhou stranu bych se nebál, že tohle už nemají vymyšlené.

• Thanks 1
  • Upvote 1
Posted

Tak prvně je třeba vyzdvihnou, že nám konečně končí "Prim schizma", možná jinak než jsme si přáli, ale alespoň něco. No, a jistojistě lze očekávat mnohem progresivnější a pragmatičtější budoucí obchodní model:-)

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Kockopes a paskvil. No holt se aspoň " vyresila" ta letita taškařice dvou prim značek. 

• Thanks 1
Posted (edited)

No zítra jim ještě dovezu nějaké renovace, než to stopnou úplně, nebo to začnou dávat do parexa

Edited by Maro
  • Haha 1
Posted
Právě teď, Sonny919 napsal:

Staré nové primky vyrobené pred týmto prevzatím teraz vyletia hore.

Ja mam limitku jeste pred strnadem, tam to slo dolu poprve ( moralne aspon) :D

• Upvote 1
Posted

Chacha... tvl, taky jsem myslel, že je to apríl... no to jsem zvědav. Třeba si MPM nechá prim z NMNM jako prémiovku a svoje výrobky z Číny jako low-end, kdo ví.

• Haha 1
  • Upvote 1
Posted (edited)
před 1 minutou, odjinud napsal:

Chacha... tvl, taky jsem myslel, že je to apríl... no to jsem zvědav. Třeba si MPM nechá prim z NMNM jako prémiovku a svoje výrobky z Číny jako low-end, kdo ví.

a nebo obracene 😅

..jsem taky zvedavej, co bude dal s forem, pac nacelnika uz jistojiste kleplo..

Edited by Murphy97
  • Haha 4
Posted
před 2 minutami, odjinud napsal:

Tohle mi přijde jako jediné reálné řešení tohodle spojení. Jinak si to moc neumím představit.