BudhaBudhovic Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července Jaky je vas nazor na nove MTG B4000 ?
instant Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července mne sa pacia, ale kedze su len na gume tak nic
TomTomTom Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Líbí se mi. Škoda, že nejsou s kovovým náramkem.
BudhaBudhovic Odesláno 17. července Autor Nahlásit Odesláno 17. července dizajn navrhla AI, a su zevraj hodne pohodlne .. ale oproti B3000: ta nechranena korunka je moc na rane, toho plastu po boku je az prilis podla mna, absencia tlacidla na stav baterie, ... a celkovo mi to pride odklon od MTG uvidime ako sa budu predavat ... sam som zvedavy
MartinJel Odesláno 24. července Nahlásit Odesláno 24. července Mně se také nelíbí Ta korunka je moc velká a necháněná.
praOtec Odesláno 1. října Nahlásit Odesláno 1. října (upraveno) On 7/24/2025 at 1:18 PM, MartinJel said: Mně se také nelíbí Ta korunka je moc velká a necháněná. Tak tak... A je na výběr celkem dost hezčích kousků. Upraveno 1. října uživatelem praOtec
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se