Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Geocaching placený???

Nevím, ale stránka geoching.com dostupná a po přihlášení se zobrazí
potřebná data (souřadnice, popis, mapa ...)

Premium kešky tam asi nejsou.

Jsem registrován od 2004.

• Odpovědi 130
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Pokud byly zdarma a ted jsou premiove, tak za to muze vlastnik tech kesi, ze je zmenil na premiove.

Jinak na webu vidis vsechny kesky krome premiovych. V ofiko aplikaci od Geocachingu vidis kesky jen tusim do odtiznosti 1,5, takze na kesovani naprosto nepouzitelne. Chteji aby sis koupil premium ucet.

Pokud mas Android, tak tam funguje C:geo. Zkousel jsem ruzne apky, ale vzdy jsem skoncil u C:geo. Uzivatelsky mi vyhovuje nejlip.

Sam mam premiove clenstvi uz leta.

Odesláno

Chlapy ještě dotaz těm kdo používá aktivně Geocaching, které aplikace používáte třeba pro dekódování nápovědy. Myslím že jsem nějaký program používal, bylo to dekódování textů do latinky.

Odesláno

Souvisí to s tím co píše Beet, má obtížnost 2 a geocaching aplikace nezobrazuje keše s obtížností více jak 1.5.

c:geo nápovědu dekóduje, stačí klepnout na text

Odesláno
před 27 minutami, Markynin napsal:

Chlapy ještě dotaz těm kdo používá aktivně Geocaching, které aplikace používáte třeba pro dekódování nápovědy. Myslím že jsem nějaký program používal, bylo to dekódování textů do latinky.

Na Androidu je bezkonkurenční aplikace na (de)kódování / (de)šifrování, nejen na geocaching, Šifrovací pomůcky Absolutno.

https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.absolutno.sifry

Odesláno

Kešky nelovím cíleně, ale když už jsem někde na tůře a vzpomenu si, tak čas od času nějakou odlovím. Taky si neplatím premium členství, používám aplikaci c:geo a dodnes jsem netušil, že existují prémiové kešky viditelné jenom pro platící členy. Dokázal by prosím někdo s prémiovým členstvím odhadnout, jaký je podíl prémiových kešek je v Česku? Asi mě to stejně nepřesvědčí k přechodu na premium, ale zajímalo by mě to.

Odesláno

Dle mé (nekompletní) databáze je nyní v ČR 5019 nearchivovaných premiových keší z celkového počtu 102294 nearchivovaných keší.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...