New X-Bob Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Odesláno 14. května 2009 Tohle jsou hodinky, které mě se zrovna líbí (promiň Snowe), jak nemusím lupu, tak tady na 9 OK, líbí se mi i ručky a vůbec všechno. Na rozdíl od jiných "potápek s lupou" mi přijdou tyhle jako decentní a určitě na nich půjde i mrknutím lehce odečíst, kolik je hodin.
cali Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Odesláno 14. května 2009 ako nie su to najskaredsie hodinky ake som videl... a najst ich na chodniku tak ich tam urcite nenecham. Len mi proste trochu vadi ze firma ako je TAG sa musi uchylovat k lacnym trikom s priehladom na diverskach, prelestovanim rotora a nazyvanim ETY2824 "exceptional automatic movement"....podla mna to nemaju za potreby,.... ale proti gustu...
abbot Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Odesláno 14. května 2009 cali napsal: Len mi proste trochu vadi ze firma ako je TAG sa musi uchylovat k lacnym trikom s priehladom na diverskach, prelestovanim rotora a nazyvanim ETY2824 "exceptional automatic movement"....podla mna to nemaju za potreby,.... ale proti gustu... S tou etou naprosto souhlasim, ale nvm já mám průhledný dýnko rád a nepovažuju to jako laciný trik, to je i jeden z důvodů proč si kupuju mechanický hodinky, baví mě koukat na to jako se ozubený kolečka hejbou a jak to celý šlape , ale třeba sem ještě v počáteční laciné fázi kdo ví ...
bandicoot Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Odesláno 14. května 2009 mě přijde, že vypadaj lacině... maj takový ty samoúčelný serepetičky... i když nepochybuju, že naživo to bude lepší
HB63 Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Odesláno 14. května 2009 Baker napsal: Co to znamena znacna ? Značná znamená,že jsem si asi naivně myslel,že to nebude za 55 litrů, ale tak o deset méně.
Baker Odesláno 14. května 2009 Nahlásit Odesláno 14. května 2009 HB63 napsal: Značná znamená,že jsem si asi naivně myslel,že to nebude za 55 litrů, ale tak o deset méně. Hmm, to je fakt dost za 2824. Dik.
PhoeniX Odesláno 14. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 14. května 2009 Zdá se mi, že Hujerky jdou celkově nahoru. Třeba za nová Monaca chtějí 116.000 CZK.
Maker Odesláno 1. června 2009 Nahlásit Odesláno 1. června 2009 bandicoot napsal: mě přijde, že vypadaj lacině... maj takový ty samoúčelný serepetičky... i když nepochybuju, že naživo to bude lepší no mne sa celkom pacili, az kym som nenarazil na toto vlakno Trosku mi to ako novacikovi zobralo elan a odhodlanie. Podla mna sa tvaria ako kvazi diversky,ale daju sa nosit bezne. Tak uvidim, ake to bude nazivo.
mik@ Odesláno 1. června 2009 Nahlásit Odesláno 1. června 2009 no na ebay.com sa pohybuju okolo 1600dolarov, co je celkom dost si myslim a tiez teda nazivo imho nic moc http://cgi.ebay.de/NEW-TAG-HEUER-AQUARACER...p3286.m63.l1177
kave2 Odesláno 1. června 2009 Nahlásit Odesláno 1. června 2009 jaaaj, preco som vobec cital toto vlakno!!! planoval som si ich zajtra kupit[ cierne alebo biele s modrou] a vsetci ste ich skritizovali tak teda neviem co mam robit. konecne som si dnes ujasnil ze chcem aquaracery a nie carrery a teraz toto. pomozte mi niekto!!!
utrejch Odesláno 1. června 2009 Nahlásit Odesláno 1. června 2009 kave2 napsal: jaaaj, preco som vobec cital toto vlakno!!! planoval som si ich zajtra kupit[ cierne alebo biele s modrou] a vsetci ste ich skritizovali tak teda neviem co mam robit. konecne som si dnes ujasnil ze chcem aquaracery a nie carrery a teraz toto. pomozte mi niekto!!! Hlavni je, jestli se libi Tobe ...
PhoeniX Odesláno 1. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. června 2009 kave2 napsal: jaaaj, preco som vobec cital toto vlakno!!! planoval som si ich zajtra kupit[ cierne alebo biele s modrou] a vsetci ste ich skritizovali tak teda neviem co mam robit. konecne som si dnes ujasnil ze chcem aquaracery a nie carrery a teraz toto. pomozte mi niekto!!! Řada Aquaracer má jednoduchcých potápek několik. Nebo Ty jsi chtěl přímo tento model? Ale pokud se Ti líbí, tak se na pár názorů vyprdni, Ty je přece budeš nosit. Kvalita tam je určitě, jde přece jenom o vzhled.
honza71 Odesláno 1. června 2009 Nahlásit Odesláno 1. června 2009 kave2 napsal: jaaaj, preco som vobec cital toto vlakno!!! planoval som si ich zajtra kupit[ cierne alebo biele s modrou] a vsetci ste ich skritizovali tak teda neviem co mam robit. konecne som si dnes ujasnil ze chcem aquaracery a nie carrery a teraz toto. pomozte mi niekto!!! AQUARACER day-date . Ale pokud se ti líbí ty s kyklopem, ber je a na naše názory se vyprdni.
Baker Odesláno 1. června 2009 Nahlásit Odesláno 1. června 2009 kave2 napsal: jaaaj, preco som vobec cital toto vlakno!!! planoval som si ich zajtra kupit[ cierne alebo biele s modrou] a vsetci ste ich skritizovali tak teda neviem co mam robit. konecne som si dnes ujasnil ze chcem aquaracery a nie carrery a teraz toto. pomozte mi niekto!!! Nejsi sam, mi se libi taky, cekam az je u nas budou mit skladem, abych se na ne mohl podivat na zivo, ta luneta mi prijde super. Jdi do nich.
speedersky Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 (upraveno) kave2 napsal: jaaaj, preco som vobec cital toto vlakno!!! planoval som si ich zajtra kupit[ cierne alebo biele s modrou] a vsetci ste ich skritizovali tak teda neviem co mam robit. konecne som si dnes ujasnil ze chcem aquaracery a nie carrery a teraz toto. pomozte mi niekto!!! Chod si ich vyskusat a sam uvidis ci sa ti budu pacit aj na zivo. Mozno zistis ze nie a mozno zistis ze su to tie najlepsie a najkrajsie hodinky na svete. Ze su predrazene v pomere cena a pouzity strojcek? Kupujes Tag Heuer co je samo o sebe prestizna znacka. Niekto ju oznacuje za modnu, niekto za podpriemernu no ver ze je to jedna z tych zvucnejsich a mozem povedat z vlastnej skusenosti ze to je prijemny pocit mat na ruke tuto znacku. (Aj ked ma teraz mnohi odpisu). Hodinky su o tom ako sa v nich citis, co vidis ked sa na ne pozries a samozrejme aj o stroji a celkovom prevedeni. Chod ich vyskusat budu sluzit len tebe. Tag Heuer positive Upraveno 3. června 2009 uživatelem speedersky
Baker Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 Tak dnes jsem je mel na ruce (sice quartz), nesplnily uplne me ocekavani co se velikosti tyce, ale musim rict, ze nevypadaji spatne.
Stepino Odesláno 10. června 2009 Nahlásit Odesláno 10. června 2009 (upraveno) dnes na ruce ve WatchdeLuxe, a musim rict ze parada. Vice se mi libila svetla varianta a ani by mi nevadil quartz. mozna to neni naprosta bomba ale zase jsou asi 5x levnejsi nez Grand Carrera , kombinace ocel zlato/ bily cifernik(170 tis kc) ted si uvedomuju ze za podobnou cenu jsem si koupil ojete Volvo V70 II - no neni to uchylarna dat za hodinky tolik penez a jeste k tomu seriovku? edit P.S. to datum na pozici 9 se mi moc libi Upraveno 10. června 2009 uživatelem Stepino
Baker Odesláno 5. března 2010 Nahlásit Odesláno 5. března 2010 PhoeniX napsal: Co je to za potápky? Díky... Tag Heuer WAN2110.BA0822, prumer 41,5mm. Rekl bych, ze je to nejaka meziverze mezi starymi a novymi aquracery.
PhoeniX Odesláno 5. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2010 Baker napsal: Tag Heuer WAN2110.BA0822, prumer 41,5mm. Rekl bych, ze je to nejaka meziverze mezi starymi a novymi aquracery. Okraj lunety s ručičkama je vyloženě matoucí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se