Bert Odesláno 12. září Nahlásit Odesláno 12. září Přátelé, mám velkou prosbu. Potřeboval bych si důkladně prohlédnout technické řešení zdvihu střechy autostanu. A to takového typu, kdy se zvedá střecha vodorovně, nikoli šikmo. Tedy toto: nikolo tohle: Ideál Praha, střední Čechy. Moc díky za zprávu sem, nebo třeba SZ. Značka: Láhev vína přivezu
kuncák7 Odesláno 12. září Nahlásit Odesláno 12. září Ahoj, asi jsi myslel přímo u někoho. Pokud bys to chtěl vidět naživo, vyslechnout si k tomu i trochu reklamy a vychvalováni tak v Decatlonu v Letňanech mají přesně toto vystavené před prodejnou- komplet smontované, umístěné na tuším Kodiaku, se všema technikaliema sepsanejma na poutaci u toho ( okupoval jsem to v pondělí ).
Maro Odesláno 12. září Nahlásit Odesláno 12. září (upraveno) Bacha, dneska jsem tam byl (pravda pred otevirackou) a stany venku všechny sklizene. Navíc myslim, ze tohle řešení decathlon v nabídce nemá, pokud se nepletu, decathlon ma jenom látkový bez skořepiny. Spis bych zavolal do obchodth.cz na hlobetine myslim meli vystavené vevnitř thule, ktere tenhle systém má. Já můžu nabídnout polrohlidku max řešení výklopný do boku s rozkládanim, máme sirius 9436 Upraveno 12. září uživatelem Maro
Prochy68 Odesláno 12. září Nahlásit Odesláno 12. září U nas (Kladno) to stavi na aute az na otviracku
Bert Odesláno 12. září Autor Nahlásit Odesláno 12. září Koukal jsem na stránky Decathlonu. Krabicoidní stan mají pouze jako partnerský prodej. Stejně se tam v pondělí dopo stavím. Uvidím.
Zelenina Odesláno 12. září Nahlásit Odesláno 12. září Ted jsem byl v Letňanech a venku nic vystavené nebylo.Sent from my iPhone using Tapatalk
Maro Odesláno 12. září Nahlásit Odesláno 12. září (upraveno) Si myslim právě, ze uz to celé stanove městečko sbalili. Ale fakt bych zkusil ten obchodth, je to odsud 5 minut a jsem si tak na 80 % jistý, ze minulý týden ho vevnitř měli postavený na nějakém Minim Upraveno 12. září uživatelem Maro
kuncák7 Odesláno 12. září Nahlásit Odesláno 12. září Jo možný to je, dnes jsem jel kolem ( cca 16 hodina ) a už to tam nebylo. V pondělí večer tam bylo učiněné stanové městečko ( cca 15 stanu a 3 ks na autech ). Takže se omlouvám.
Rob2805 Odesláno 15. září Nahlásit Odesláno 15. září před 22 hodinami, Bert napsal: Tak v Decathlonu nic. Před Decathlonem na Zličíně ještě dnes stanové městečko je, jen nevím, jestli tam je to co hledáš.
Bert Odesláno 15. září Autor Nahlásit Odesláno 15. září Díky moc za info. Bohužel, není. Já vzhledem k systému zdvihání potřebuji prozkoumat právě onu v úvodu zmíněnou "krabici".
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se