Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsem tradicionalista. Jinak teda made in Turecko. Miluju, kdyz mi mi sedne nejaky strih a velikost, vyrobce ho beze zmen neustale vyrabi a ja jenom muzu chodit a kupovat ruzna provedeni.<br /><br />yqupupat.jpg

• po měsících...
  • Odpovědi 251
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Hoj, vytahuju tohle vlakno na svet s prosbou, zda-li neporadite nejakou seriozni tabulku v cm, ktera odpovida Levis-ackejm miram. Nasel jsem docela rozumnej eshop v UK. Kdyztak to prubno naslepo, no. Dik. :guitar:

Odesláno

Mě u jeansů sere jen když jsou ty strečové,pak jsem to nacpaný jak jitrnice a fšichni tvrdí,že to tak má být.To mě pak berou čerti.Má rád volnější a u těch strečových je to,no na houno.

Odesláno

Hoj, vytahuju tohle vlakno na svet s prosbou, zda-li neporadite nejakou seriozni tabulku v cm, ktera odpovida Levis-ackejm miram. Nasel jsem docela rozumnej eshop v UK. Kdyztak to prubno naslepo, no. Dik. :guitar:

Než tabulka, tak máš nejlepší si je zkusit v našem Levisu.

Výhoda je, že Levis má stejný označení střihů v asi celém světě. Původně jsem sháněl Wranglery, ale v USA, kde jsem je sháněl, se jednotlivý střihy prodávali pod jinými jmény.

Nejdřív jsem s tím zkoušením měl trochu problém, jako jestli to není "nečestné a nesportovní" vyzkoušet a koupit jinde, ale když jsem si uvědomil, že ty co přisly z originál shopu http://us.levi.com vyšly i s poštou a poplatkem za přeposlání o cca. 1000,- levněji než tady, tak mě to pustilo. Pro úplnost je potřeba přiznat, že jsem vybíral kalhoty ve slevě a proklouznul jsem bez cla a dph, ale i s tím by jsem na tom byl v nejhorším případě stejně jako tady u nás. Když vezmu, že ty co se tady prodávají jedou jen z Maďarska (teda myslím), ve velkým kontejneru za úplně jinou cenu dopravy a prodavačkám platí určitě míň než ve státech, tak si naopak připadám podváděnej. Jako bonus jsou pro změnu made in Mexiko :lol2:

Odesláno (upraveno)

Dík pánové, já to tam nasázím podle toho, co nosím. Kdyžtak mi je mladá zastřihne na krátko a budu mít krásný kraťasy z 90tek. :clap:

Upraveno uživatelem kaliw124
Odesláno

Dík pánové, já to tam nasázím podle toho, co nosím. Kdyžtak mi je mladá zastřihne na krátko a budu mít krásný kraťasy z 90tek. :clap:

Který dřív nebo pozdějc budou zase in, takže v nejhoším případě budeš mít náskok :goof:

Návštěvník YPO
Odesláno

Než tabulka, tak máš nejlepší si je zkusit v našem Levisu.

Výhoda je, že Levis má stejný označení střihů v asi celém světě. Původně jsem sháněl Wranglery, ale v USA, kde jsem je sháněl, se jednotlivý střihy prodávali pod jinými jmény.

Nejdřív jsem s tím zkoušením měl trochu problém, jako jestli to není "nečestné a nesportovní" vyzkoušet a koupit jinde, ale když jsem si uvědomil, že ty co přisly z originál shopu http://us.levi.com vyšly i s poštou a poplatkem za přeposlání o cca. 1000,- levněji než tady, tak mě to pustilo. Pro úplnost je potřeba přiznat, že jsem vybíral kalhoty ve slevě a proklouznul jsem bez cla a dph, ale i s tím by jsem na tom byl v nejhorším případě stejně jako tady u nás. Když vezmu, že ty co se tady prodávají jedou jen z Maďarska (teda myslím), ve velkým kontejneru za úplně jinou cenu dopravy a prodavačkám platí určitě míň než ve státech, tak si naopak připadám podváděnej. Jako bonus jsou pro změnu made in Mexiko :lol2:

budu ti trochu oponovat .... levis nosím od cca 14 let, ještě z tuzexu a v zásadě nic jiného nenosím, protože mám dlouhý hnáty a je problém mě voblíknout  ..... momentálně mám šestery z čech a jedny z usa .... české jsou všechny made in belgium ... americké z mexica .... před dvěma lety jsem chtěl také ušetřit a objednal čtvery z usa (made in mexico ) a dvoje byly krátké ..... stalo se mi i v čechách , že v butiku byla jedna velikost jinak dlouhá ..... = radši si to vyzkouším a koupím zde ..... občas bývají " slevy kup dvoje kalhoty a třetí věc máš zdarma", pak to na ten litr vyjde taky ...... bavím se o modelu 501

Odesláno

budu ti trochu oponovat .... levis nosím od cca 14 let, ještě z tuzexu a v zásadě nic jiného nenosím, protože mám dlouhý hnáty a je problém mě voblíknout  ..... momentálně mám šestery z čech a jedny z usa .... české jsou všechny made in belgium ... americké z mexica .... před dvěma lety jsem chtěl také ušetřit a objednal čtvery z usa (made in mexico ) a dvoje byly krátké ..... stalo se mi i v čechách , že v butiku byla jedna velikost jinak dlouhá ..... = radši si to vyzkouším a koupím zde ..... občas bývají " slevy kup dvoje kalhoty a třetí věc máš zdarma", pak to na ten litr vyjde taky ...... bavím se o modelu 501

Tak já jsem nebyl vždycky "levisák", takže takhle dlouhodobý zkušenosti jako Ty nemám. Z našich krámů jsem kupoval Wranglery nebo Lee a k objednání z venku jsem přišel z donucení, protože vždycky přestaly prodávat ten střih na který jsem si zvyknul. Chtěl jsem to pořešit venku a zjistil jsem, že stejný ména střihů má Levis, tak jsem na ně přešel. Taky 501. V akci 2+1 by jsem si je taky určitě radši koupil tady, ale měl jsem asi smůlu a nenarazil jsem na to. To o Maďarsku mám od kamaráda, co vždycky nadával, že se Levis zhoršil, protože šijou někde v Maďarsku a od tý doby se trhaj zadní kapsy. Nikdy jsem ale napátral jak to je ve skutečnosti. Já jsem zatím problém s velikostí neměl. Kupoval jsem ale jen třikrát a vždycky z toho jejich e-shopu.

Je fakt, že je tohle objednávání trochu loterie. Už mi přišli tak boty Diesel pro manželku asi o tři čísla menší :eek: , tak pádili na Aukro.

Je to spíš takovej druh sportu :boxing:

Ještě jsem si objednával  bundu Alpha N2B a tam mají zase velikosti o hodně jinde. Tady jsem si zkušel bundu v http://www.armyworld.cz kde by měly být originály a v XXL jsem byl narvanej a z USA je mi mam XL akorát (Alpha pro evropu by se zase prý měla šít v Německu)

A chápu, že spousta lidí si to radši koupí bez komplikací tady v obchoďáku. Nebo si to, co tady není, dokoupí na dovče s vyzkušením.

• Po letech...
Odesláno

Mě včera přišly Levisky 522 slim tapered. Vzal jsem co mám standartně, 33/32 a sedí jak ušitý. 

Měl jsem obavy, že budou moc "slim" ale jsou super.

Jinak koupeno v "české" e-shopu, vlastněného polskou firmou.

Zajímavé je, že výroba je Mexiko.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...