vlastik Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Dobrý večer, omlouvám se všem, kdož čekali na vyhodnocení. Ale ještě se moc netěšte, soutěž byla moc jednoduchá. Teď Vám předložím jedinou fotku jednoho kusu Top Gunů. Je to jeden z těch se kterými jsme soutěžili v prvním kole. Dejte si záležet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Tohle jsou ty fejky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Fejk 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastik Odesláno 15. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Děkuji za odpovědi, ale tato soutěž je hlavně o tom, aby si ostatní nenaběhli, proto, když napíšete odpověď, zkuste alespoň v bodech říci co vás k tomuto závěru vede. Fejk 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 (upraveno) Fejk - chybí lemování subciferníků (nebo jak to nazvat...) + v původním vláknu šly fejky přesně dle datumu, a tyhle jdou taky přesně datumově. Podle toho by se dalo usuzovat. Upraveno 15. března 2009 uživatelem Hammer_Time Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Děkuji za odpovědi, ale tato soutěž je hlavně o tom, aby si ostatní nenaběhli, proto, když napíšete odpověď, zkuste alespoň v bodech říci co vás k tomuto závěru vede. OK Omlouvámse za stručnost. tisk na vteřinové kružnici je posunutý oproti pozici 9 červený trojzubec na vteřinovce chronografu má mít prostřední zub kratší korunka na mě působí, nevím proč, odbytým dojmem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 asi je to stavem alkoholu v krvi, ale jaky smysl ma tohle vlakno? uz jsme se vyjadrovali jednou a podrobne. sobota pryc, vysledek nikde. zato dalsi vlakno. to ze das jen jeden model nic nemeni, zvlast kdyz ho kazdy muze , a taky to udela, s temi minulyma fotkama. kdyz uz, tak ten postup mel byt opacny. tak kdyztak dejte pak vysledek do prvniho prispevku, at to pak clovek nemusi za 4 mesice hadani hledat mezi 20 strankama tipu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Tohle jsou ty fejky! Sledoval jsem zakončení sekundovky chronografu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastik Odesláno 15. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Link na první část soutěže http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=17974 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Fejk, samozrejme. Ale ackoli puvodni vlakno mi prislo zajimave, smysl tohohle mi taky unika.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Fejk, na první pohled podle toho posunutého trojúhelníčku u data. Hele zdá se mi to, nebo to sem budeš sypat dokud si někdo nenaběhne, a ty si nebudeš moct zajásat ? Netřeba, můžeš jásat už teď. Že se vyrábí zvenčí nebezpečně přesné fejky jsi prokázal. Těžko bych si dovolil někoho s tímto na ruce obvinit z nošení falza, kdyby nebylo vlákna předtím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlastik Odesláno 15. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Jedná se o fake. jak jste už prozradili. Šlo o to vyzkoušet si to bez srovnávacího vzorku. Předpokládám, že to podle ohlasu účel splnilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2009 Jedná se o fake. jak jste už prozradili. Šlo o to vyzkoušet si to bez srovnávacího vzorku. Předpokládám, že to podle ohlasu účel splnilo. Vůbc nic to nesplnilo. To by tady nesmělo být měsíc jiné vlákno, kde se stejný problém pitvá na makro fotkách. Já neznalý tohoto modelu bych bez referenčního vzorku poznal leda prd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2009 Sledoval jsem zakončení sekundovky chronografu. Taky tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2009 Fake, potisk číslelníku (číslice apod.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 1. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2009 Už mně to nebaví... jsi jako holka... Stále nás natahuješ, už, už to vypadá a ty zase cukneš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 1. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2009 ja bych mu dal banana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 1. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2009 V té první "hádačce" jsem si dal fakt ráci.. porovnával, koukal na to... teď už ani nevím pro které a pro co jsem se rozhodl, celý vyhodnocovací proces jsem zapoměl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slick Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 duvod zalozeni tohodle vlakna mi fakt unika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DAveDOG Odesláno 6. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2010 Mě zase unidká důvod proč tohle 8 měsíců staré vlákno vytahujete . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se