Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Odesláno

Ahoj, je to pěkné ale né moc praktické, pokud  chceš hodinky nosit. Prostě časem se objeví nějaké provozní oděrky, což na té černé je krapet víc vidět. Prostě je to praktické asi jako auto v bílé/béžové kůži. Pokud "potřebuješ" černé hodinky tak si kup něco na gumě a nebo vintage kousek kde  budeš s tou "patinu" smířenej. 

Odesláno

@DopiKdyž už černé tak buď keramika nebo aspoň ocel+ADLC. A baterkové Festiny za sedmičku přenech Frantíkovi - ten jedinej prý tady dokáže ocenit jejich vysoce módní kvalitu a nevídanou resale value :speak_cool:

Odesláno

@Dopi taky jsem na černé nebo černošedé hodinky. Neboj se toho. Máš jednu jistotu, když je někde jebneš, jako že k tomu jednou dojde, je to víc vidět a pak jsou jen tvoje 😉. Bavíme se převážně o kovovém pouzdru. Tady rozleštění nelze aplikovat. Ale když se s tím smíříš, není důvod se obávat. Svoje první černé jsem prodal a dodnes toho lituji. Pak jsou pouzdra karbonová nebo plastová, tam se nějaký ten šrám skryje.

Odesláno

Díky za rady a tipy. Tak černé asi oželím, nebo došetřím na pořádné, které se neošoupou. Jestli takové jsou. 

Odesláno
před 3 minutami, Frantik napsal:

Pokaždé, když se nám tady podaří rozmluvit někomu Festiny, se narodí koťátko 🙂 

Přesně! Jen mně zaráží že to napsal náčelník Festina klubu!😉

• Haha 1
Odesláno

No než ty Festiny za 7k... Já jsem nedávno koupil krásný pilotky Alpina AL-525LNR4FBS6-CW Startimer Pilot, fungl nový od AD z Německa za 12,5k CZK. Jsou černý, krásný, mají úplně fenomenální antireflex, jsou super přesné... Zvaž to, není to zas takový rozdíl.

• Like 1
Odesláno

Díky za tip, Alpiny jsou fajn, přítelkyně už má dvoje. A jedny právě celé černé, viz. foto, a ty mě na tu myšlenku černých hodinek pro sebe přivedly. Jsou to její nejoblíbenější hodinky.

Kdybych si připlatil, tak v inzerci už jsou nějakou dobu v nabídce krásné černé chronometry Mido ocean Star 600. Jenže nevím jestli bych černé hodinky unosil, už toho mám moc, proto jsem chtěl poradit a případně vyzkoušet nějaké levnější. Už mám jedny Luminoxy s černým karbonoxovým pouzdrem a ty skoro stále mám jen na nočním stolku, abych viděl i potmě kolik je hodin. Jsou přitom hrozně fajn, ale spíš hodně sportovní, lehké, tak si je jen občas beru na kolo, ale jinak je nenosím.

7408--al-240bd3fbc6b-front-web-1200x1700.jpg

Odesláno

Zatím černé hodinky nemám. Nicméně věřím, že pokud to bude zajímavý kousek, tak ty posbírané oděrky budou nakonec ještě sexy. Ale je třeba s tím být smířený a neocekavat, že budou věčně v topu.

Odesláno

Jo černý si kup, jestli máš doma něco , co už nenosíš , tak to prodej a nákup černých tě nebude tak bolet ! Záleží kolik to hodí ! V prodejním vlákně jsou dvoje ! Jedny Seiko, už o nich psal @Harwey a nebo jsou tam extra sqělý a záviděníhodný  Fortisy GMT ….. podle mého za moooc pěknou cenu a s mooooc dobrou strojovnou ! Já bych se nejraději rozhodl pro ty Fortisy , ale musel bych dát do prodeje ledvinu…. 

černý ano , ale s rozumem ! 

Odesláno
Před hodinou, FantasticFabio napsal:

Jo černý si kup, jestli máš doma něco , co už nenosíš , tak to prodej a nákup černých tě nebude tak bolet ! Záleží kolik to hodí ! V prodejním vlákně jsou dvoje ! Jedny Seiko, už o nich psal @Harwey a nebo jsou tam extra sqělý a záviděníhodný  Fortisy GMT ….. podle mého za moooc pěknou cenu a s mooooc dobrou strojovnou ! Já bych se nejraději rozhodl pro ty Fortisy , ale musel bych dát do prodeje ledvinu…. 

černý ano , ale s rozumem ! 

Ještě bys mohl oslovit i @Lukáš3 jestli by ti něco spíchnul na míru …. 

Odesláno

To vypadá fakt dobře. Líbilo by se mi to.  Co je v tom za strojek? NH35? Nějak se mi nechce věřit, že by se AP tak ošoupal, nebo že by s nimi někdo tak zacházel.

• Haha 1
Odesláno
před 45 minutami, Dopi napsal:

To vypadá fakt dobře. Líbilo by se mi to.  Co je v tom za strojek? NH35? Nějak se mi nechce věřit, že by se AP tak ošoupal, nebo že by s nimi někdo tak zacházel.

To záleží, kolik jim je asi let ! Jak známo…. Čas otupí i ostrý břit ! 

Odesláno

Tak v tom případě na ně nemám dost ledvin 🤔

Ale to ošoupání se mi líbí, oživí to vzhled a zvýrazní hrany. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...