Přejít na obsah

Digi fotaky, foceni a vsechno kolem toho..

odklizec

Doporučené příspěvky

Cyber, prosím, napiš knihu, takovou učebnici focení co pracuje s jasnými pojmy - jasně, stručně a dobře to vysvětluješ, možná ani nevíš, jakej na to máš talent, já to prostě hltám :) .

To není vůbec špatný nápad, myslím, že zájemců by bylo dost :thumbsup_anim: ... ale nevím nevím, jestli by na to měl Cyber čas...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nikonek Cyber, to si vyprošuji :D Po mých zkušenostech s kancelářským vybavením canon mě NIKDO do canonu nenaverbuje :D I kdyby dělal foťáky jedinej na světě - to bych se radši znova procvičil v kreslení !! V druhý půli července jdeme na kafe.

Ty hlemýžďi se fakt povedli ! :D Z toho čuju potenciál leccos vytěžit.

Ale stejně, prosím, jak to doopravdy je s tím bodem c ?? vrtá mi to hlavou.

Odkaz ke komentáři

Jestli na tuhle fotodiskuzi ještě někdy páchnu, tak slibuju, že si čtvrtroku nekoupím žádný hodinky.

Tak to je docela dobrej alibizmus, abys nemusel kupovat nový hodinky. ;)

Jo a jak je to s tím kreslením? Mě pokaždé z foťáku vypadne místo pěkné kresby hnusná fotka...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
..druhá půlka července je super. Udělámme si workpšouk :-)

Vezmete mě do party?

EDIT: Že bych vzal s sebou:

Gratuluju. Doufám, že má i zabudovanou GPS navigaci, dálkový ovládání na vrata od garáže zabudovaný do IR senzoru, vodotěsnost do 500M, a čočku velikosti nehtu novorozence. To je ta největší výhoda. Nelze totiž upatlat prsty, protože se na něj nevejdou.

:thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem Kamil
Odkaz ke komentáři

A můžu přijít se 6timegovým kompaktem od Kodaka? :D Jinak jsem mi svojí diskuzí dost pokazili náladu, zrovna jsem chtěl koupit 450ku se se seťákem. :thumbsup_anim:

Ten seťák už k ní dávaj skoro zadarmo! :D Dneska jsem lítal po různejch fotoprodejnách a vyzkoušel jsem si snad 10 foťáků. Připadal jsem si jak Japonskej tůrista.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...