jacob Odesláno 19. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2008 Cyber, prosím, napiš knihu, takovou učebnici focení co pracuje s jasnými pojmy - jasně, stručně a dobře to vysvětluješ, možná ani nevíš, jakej na to máš talent, já to prostě hltám . To není vůbec špatný nápad, myslím, že zájemců by bylo dost ... ale nevím nevím, jestli by na to měl Cyber čas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 19. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2008 (upraveno) ... Upraveno 18. března 2011 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 19. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2008 Na sneky potrebuje clovek stabilizaci nutne, pokud chcete, aby byly rozmazany kvuli efektu, tak musite mit trosku delsi casy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 19. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2008 Nikonek Cyber, to si vyprošuji Po mých zkušenostech s kancelářským vybavením canon mě NIKDO do canonu nenaverbuje I kdyby dělal foťáky jedinej na světě - to bych se radši znova procvičil v kreslení !! V druhý půli července jdeme na kafe. Ty hlemýžďi se fakt povedli ! Z toho čuju potenciál leccos vytěžit. Ale stejně, prosím, jak to doopravdy je s tím bodem c ?? vrtá mi to hlavou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 19. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2008 (upraveno) ... Upraveno 18. března 2011 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 19. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2008 Jestli na tuhle fotodiskuzi ještě někdy páchnu, tak slibuju, že si čtvrtroku nekoupím žádný hodinky. Tak to je docela dobrej alibizmus, abys nemusel kupovat nový hodinky. Jo a jak je to s tím kreslením? Mě pokaždé z foťáku vypadne místo pěkné kresby hnusná fotka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 19. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2008 Gut, cyber, ty sežeň modelky, já catering B.F.G čeče, mě taky :D asi mi ten amatérskej seťák fakt špatně kreslí ! Budu se fakt muset vrátit k tý tuši. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 19. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2008 (upraveno) ..druhá půlka července je super. Udělámme si workpšouk :-) Vezmete mě do party? EDIT: Že bych vzal s sebou: Gratuluju. Doufám, že má i zabudovanou GPS navigaci, dálkový ovládání na vrata od garáže zabudovaný do IR senzoru, vodotěsnost do 500M, a čočku velikosti nehtu novorozence. To je ta největší výhoda. Nelze totiž upatlat prsty, protože se na něj nevejdou. Upraveno 19. června 2008 uživatelem Kamil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 19. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2008 Muzu takiiiii? A kdyz by se fotili ty sneci, vezmu svuj objektiv se stabilizaci (300/4L IS) Jinak se skvele bavim, panove diky za tohle vlakno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 19. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2008 (upraveno) A můžu přijít se 6timegovým kompaktem od Kodaka? Jinak jsem mi svojí diskuzí dost pokazili náladu, zrovna jsem chtěl koupit 450ku se se seťákem. Upraveno 19. června 2008 uživatelem B.F.G. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 19. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2008 Se stabilizací je vstup na workpšouk zakázaný. U nás jen nestabilizovaný profiskla co je preferují profíci :-) Vem si Dirkon a budeš vítán. OK. Pak vezmu superrychle a jako britva ostre 70-200/4L Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havran Odesláno 19. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2008 A můžu přijít se 6timegovým kompaktem od Kodaka? Jinak jsem mi svojí diskuzí dost pokazili náladu, zrovna jsem chtěl koupit 450ku se se seťákem. Ten seťák už k ní dávaj skoro zadarmo! Dneska jsem lítal po různejch fotoprodejnách a vyzkoušel jsem si snad 10 foťáků. Připadal jsem si jak Japonskej tůrista. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mechano Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2008 Jasně Kamile. Tebe bereme taky. Místo modelek vezmeme šneky, a uděláme sportovní zápolení. A fotit je budeme z 800 metrů :-) Nemohl bych vás při tom pšouku aspoň z povzdálí pozorovat ? Objektiv bych měl zaručeně nestabilizovanej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2008 Nemohl bych vás při tom pšouku aspoň z povzdálí pozorovat ? Objektiv bych měl zaručeně nestabilizovanej. Juuuu, Ty mas D30 To bylo moje prvni digi zrcadlo, na te jsem zacinal. Ach ta nostalgie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flagolo Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2008 Já se hlásím také na ten workpšouk !! A můžu vzít cyberovi ukázat sigmu 12-24 co celkem slušně šlape i na fullframe. Eeee teda ona šlape dobře a já to kurním :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 20. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2008 Teď jsem ztratil nit, chcete šneky opravdu místo modelek, nebo místo cateringu ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se