African Odesláno 14. července 2006 Nahlásit Odesláno 14. července 2006 Co vy na ně? Mě se tedy líbí moc moc, a ta ferari červená. Už jsem chtěl koupit, ale cena 39000,- mě celkem odradila:(
African Odesláno 14. července 2006 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2006 Našel jsem je jako novinku na stránkách Prim, tak jsem teď hned volal do Nového Města. Je možné si je objednat na odbytovém : Paní Všetičková Tel:491470401.
kubson Odesláno 14. července 2006 Nahlásit Odesláno 14. července 2006 s mineralnim sklem by mohly byt asi levnejsi ne?
Ondraj Odesláno 14. července 2006 Nahlásit Odesláno 14. července 2006 To je celkem rána, ne ? Jsem teď rád, že jsem si zavčas jedny s NOS ciferníkem dal do nerez pouzdra.
Ondraj Odesláno 14. července 2006 Nahlásit Odesláno 14. července 2006 kubson napsal: s mineralnim sklem by mohly byt asi levnejsi ne? jasně 35.000 Kč
African Odesláno 14. července 2006 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2006 Tak Tak, ale klidně si tam zavolej. Příjemně se s nimi mluví Ja čekal tak 9000,- Škoda-moc se mi líbí.
odklizec Odesláno 14. července 2006 Nahlásit Odesláno 14. července 2006 9 bych sice necekal, budme realisti, ale 35-39???? Radeji se na nic neptam a nic nekomentuju..
Ondraj Odesláno 14. července 2006 Nahlásit Odesláno 14. července 2006 Osobně bych čekal bych cenu do max. do 20.000 spíše ale tak do ceny nových hodinek. Není to sice tak velká série, takže výroba bude dražší, ale zase odpadla potřeba cokoliv vymýšlet, vše je již dávno dané. Je ale asi zbytečné toto zase probírat, ceny se prostě nepočítají ale určují a záleží na tom, jak to v Eltonu cítí, jaký má daný výrobek potencionál. Vzpomínám si na setkání na Václaváku, že jsme volali po "levných" Sport 1, že by se určitě dobře prodávaly. No cesta s tímto modelem byla zvolena jiná. Troufám si říct, že v eltonu vedou dosti složité diskuse, jak který model prezentovat, do které cenové skupiny jej zařadit, tak by každý nový produkt např. neohrozil nějaký stávající. Tvorba ceny asi nebude úplně jednoduchá záležitost. Nebo že by se házelo kostkou ? Samozřejmě vtip
Ondraj Odesláno 14. července 2006 Nahlásit Odesláno 14. července 2006 Tady ale přeci nejde o snahu stlačit nějak cenu. Je to jen suché konstatování. Na druhou stranu je pryč doba, kdy nebyl žádný výběr ve zboží a člověk má dnes větší možnosti. A s tou Omegou je to dost zavádějící porovnání. Nechci tu hodnotit rozdíl mezi Prim, Omega, to se snad ani reálně nedá. Prostě ty hodinky tolik stojí a basta. To že bych to nečekal (tu cenu 39 tis) snad není ukázka tohoto typického českého člověka "Typicky maly cesky clovek chce vsechno gratis a jeste drzkuje".
African Odesláno 14. července 2006 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2006 Založením tohoto vlákna mě šlo hlavně o to zjistit, jak moc se Vám líbí. Mě na nich fascinuje ta ferari červená. Vypadají opravdu hezky. Názor na cenu má každopádně každý svý, nevím, jestli bych chtěl vše zadarmo, ale 39000,-za PRIM Igen. opravdu neéé.
Ondraj Odesláno 14. července 2006 Nahlásit Odesláno 14. července 2006 Ty hodinky jsou opravdu krásný a Ferari barva jim moc sluší, tolik má odpověď na původní otázku.
X-Bob Odesláno 14. července 2006 Nahlásit Odesláno 14. července 2006 Mě se líbí děsně moc. A líbily by se mi i sytě žluté. Vč. pásku.
Ondraj Odesláno 14. července 2006 Nahlásit Odesláno 14. července 2006 X-Bob napsal: Mě se líbí děsně moc. A líbily by se mi i sytě žluté. Vč. pásku. Mám takový dojem, že skoro žádná pastelová barva by jim neublížila.
Lukáš Odesláno 14. července 2006 Nahlásit Odesláno 14. července 2006 Hodinky jsou krásné, cena je přemrštěná, ale.....pokud bychom všichni dodali kus k renovaci se změnou barvy ciferníku + pro někoho prosklené dýnko, tak by cena takhle vysoká asi nebyla. Nemá náhodou Prim snahu vyjít vstříct všem co již vlastní hodinky Prim. Pokud budou mít plastové nebo minerální sklo, tak.....4tis pouzdro, luneta, kroužek, přepracování ciferníku tak 3tis, renovace strojku 1tis, dýnko 3tis (odhad), řemínek 2tis........, korunka + atd. ...náklady myslím, že do 15ti by to mohl být. Co na to pan Prokop? Neberte to jako provokaci, to ne, ale tohle je jen moje představa a už dost drahá na Sport I, ale akceptovatelná. Zkuste napsat Vaší představu o ceně. Díky
Jerrys Odesláno 14. července 2006 Nahlásit Odesláno 14. července 2006 Nezlobte se na mne, ale i za 15 tis si už můžu docela vybrat z jiných hodinek na trhu, tohle může akceptovat jen opravdový patriot a fanda Prim. Chápu všechny náklady na kusovku, ale pořád jsou to Primky. To je jako kdyby někdo vyrobil vytuněnou Fabii a chtěl za ní milion. Za milion už si radši koupím Volvo a ne Fabku
viking Odesláno 14. července 2006 Nahlásit Odesláno 14. července 2006 souhlasím, že kusová výroba je něco jiného než masová produkce, ale nemyslím si, že je správné brát nákup hodinek jako investici. aspoň v těch měřítkách, jakých se bavíme (hodinky za desetitisíce). Pochybuji, že se na tom dá vydělat. Cena takových hodinek neporoste. Pokud někdo po takových touží, nechá si je radši vyrobit přímo od výrobce
Lukáš Odesláno 14. července 2006 Nahlásit Odesláno 14. července 2006 Myslím, že 20 lidí by se našlo....
odklizec Odesláno 14. července 2006 Nahlásit Odesláno 14. července 2006 Tak ja si taky dovolim odporovat, tentokrat altfretkovi;) Neverim, ze kazdemu, byt jen kusove vyrabenemu modelu, pujde s vekem cena nahoru! To, ze je stary Orlik tak vyhledavany, je jen proto, ze se k nemu poji nejaka legenda a byly to zrejme nejkvalitnejsi hodinky, ktere PRIM tehdy dokazal vyrobit. A nebyly volne v prodeji! Momentalne se v Eltonu vyrabi jedna limitovana edice za druhou a to same plati i pro solitery! Jestli se o nekterem z novych modelu da temer jiste rict, ze mu s vekem bude hodnota rust, pak je to Chronomag L.E. K tomuto modelu byl pribeh a velmi priznive naklonena i porizovaci cena k dalsimu zhodnocovani. To se neda rict ani o TdB ani o tomto Sportu I a bohuzel ani o Spartaku 50 l.e. Tomu konkretne podle mne ublizil uz fakt, ze krome puvodni Spartak L.E. v oceli, najednou pribylo dalsich 50 kusu tzv. exlusive varianty? No a ze je ve zlate? Uz to nema nadech exkluzivity 50 ks, protoze uz jich je 100. Co kdyz za rok za dva vznikne nova "super exklusive" varianta, tantokrat v platine? Mne by to jako zakaznika prvnich 50 kusu dost otravilo, protoze jsem byl presvedcovan, ze se jedna o limitovanou edici 50 kus k vyroci firmy! Takze asi tolik ke zhodnocovani hodinek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se