Xenomorfus Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května Zdar magove, Trochu sem to tady prosel, ale mozna sem to prehlidl. Dostaly se mi do rukou tyhle cibule. Trosku sem cekal, ze na strojku najdu nejakou znacku vyrobce, ale nic. Ani na cifru sem nenasel nic, podle ceho by sly nekam zaradit. Jestli to spravne chapu, jsou to hodinky s funkci stopek a "tachometrem". Pokud byste nekdo tusil, co jsou zac, treba obdobi, vyrobce nebo kam smerovat hledani, budu rad. Diky.
mato57 Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května Pravděpodobně nějaký Valjoux. Tohle je tomu dost podobné: Opravdoví znalci snad upřesní ...
Jehlan Odesláno 4. května Nahlásit Odesláno 4. května Něco jako toto ? CAR RACE CHRONOGRAPH POCKET WATCH 52mm Works perfect | eBay
speedmaster1 Odesláno 4. června Nahlásit Odesláno 4. června V 1. 12. 2024 v 20:51, arborius napsal: 3. Klíčovky, ke kterým není klíč, takže nevím, jestli jsou funkční. to nejsou klíčovky, ale klasicistní špindlovky. závidím. 1
Jumbojet21 Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září Zdravím prosím o pomoc a veškeré poznatky k nově nabytým hodinkám. Budu rád za každou vědomost .
Harwey Odesláno 5. září Nahlásit Odesláno 5. září @Jumbojet21 ahoj a vitaj na fore tvoj prispevok som presunul do identifikacneho vlakna vreckovych hodiniek z tychto foto tazko dat viac info, daj foto ciferniku, pripadne strojceka
Harwey Odesláno 6. září Nahlásit Odesláno 6. září Su zlate, 14K, ak dobre vidim. Chyba sekundovka 1 1
Jumbojet21 Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září Super a dokážete odhadnout i jejich cenu nebo mají cenu pouze zlata?
Jehlan Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září záleží podle aukce Double-shell pocket watch, Pacemaker - Online auction / Online bidding - Price - OneBid stačí projít internet
bohus76 Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září před 15 hodinami, Jumbojet21 napsal: Super a dokážete odhadnout i jejich cenu nebo mají cenu pouze zlata? Nás zajímá hodnota, nikoliv cena. Lidé dnes znají cenu všeho, ale hodnotu ničeho. 2
tomankubik Odesláno 6. prosince Nahlásit Odesláno 6. prosince Zdravím, tieto vreckové hodinky som zdedil. Podľa "hodinára" nejdú a nebud eich opravovať. Ja ich mám v šuplíku. Bol by som rád keby ste mi pomohli s identifikáciou. Ak by sa našiel niekto, kto by sa potešil, tak darujem...
jožko Odesláno 6. prosince Nahlásit Odesláno 6. prosince https://en.wikipedia.org/wiki/Langendorf_Watch_Company_SA 1
tomankubik Odesláno 6. prosince Nahlásit Odesláno 6. prosince před 3 hodinami, jožko napsal: https://en.wikipedia.org/wiki/Langendorf_Watch_Company_SA Dik. toto sa podarilo nájsť aj mne, možno niekto bude vedieť odhadnúť bližšie časovo, môj odhad je, že staršie ako 1950
mato57 Odesláno 6. prosince Nahlásit Odesláno 6. prosince před 4 hodinami, tomankubik napsal: Bol by som rád keby ste mi pomohli s identifikáciou. Viděl bych to na nějaku variantu tohohle. Bohužel tam uvádějí "Production Period: Unknown".
tomankubik Odesláno 6. prosince Nahlásit Odesláno 6. prosince před 28 minutami, mato57 napsal: Viděl bych to na nějaku variantu tohohle. Bohužel tam uvádějí "Production Period: Unknown". diik ano to vyzera veľmi podobne
cokafola Odesláno pátek v 18:23 Nahlásit Odesláno pátek v 18:23 Kámoš mi dal kapsáče, že to našel na půdě. Prvně jsem myslel, že to jsou ty baterkáče za 150 kč co lapají na to ty důchodce. Ale jsem mile překvapen. 120 let staré hodinky v 99% stavu. Ale jelikož kapsáčům moc nerozumím a ani do budoucna nechci, tak mi to potvrďte, nebo vyvraťte. Měly by být z desetikarátového zlata, ale jsem přesvědčený, že jsou jen pozlacené. Asi nebyly nikdy nošené, protože jsou jako nové. Cena mě nezajímá a prodávat je nebudu. Jen potřebuju vědět, jestli mu mám koupit jedny marlborky, nebo dvanáctiletý rašelinový chlast. . Tak jen tak. A v této sekci jsem po druhé za devět let, tak prosím s citem. Díky. Ladaˇ. K.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se