Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Takže Well, gratuluji k nádherným hodinkám!

K tvým výtkám: NOMOS má tři délky řemenu - alespoň já si mohl v prodejně vybrat...

Letos v létě se budu pohybovat poblíž, tak si udělám radost novým řemenem a podívám se i po jiné sponě.

Odesláno

Nomosy Tangente jsou krásný, ale pro mě malý. Snad nejlíp mi velikostně sedí Prim Linea, ideálně v tomhle provedení

post-59-1237458702.jpg

který zatím teda neexistuje

Škoda, že jsme limitku neprosadili se starým logem a zpětně dávám cigimu za pravdu, bez 17 jewels.

Alternativa pro mě je pak JLC Master Control 40 mm

Odesláno (upraveno)

My primáci si vždycky přihřejeme polívčičku :D neruší to tady náhodou někoho ??? Jo Jo takhle nějak to mělo IDEÁLNĚ vypadat, kdyby nebylo MPM.

Ale krásný je to srovnání liney a tangenty , tak stejná východiska (i podobný geometrický název :D) a tak různé a krásné výsledky každé modernistické školy !! Já si snad jedny nomosy nakonec budu muset pořídit, marná sláva.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno
Nomosy Tangente jsou krásný, ale pro mě malý. Snad nejlíp mi velikostně sedí Prim Linea, ideálně v tomhle provedení

post-59-1237458702.jpg

který zatím teda neexistuje

Škoda, že jsme limitku neprosadili se starým logem a zpětně dávám cigimu za pravdu, bez 17 jewels.

Alternativa pro mě je pak JLC Master Control 40 mm

Hezký, absence datumovky a zbytečných nápisů jim prospěla :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: :thumbsup_anim: , taky perfektní oblekovky, jaký tam je kalibr? Vím je to mimo téma, ale když je tu ta fotka...

Odesláno

U primek se mi nelíbí pouzdro, je moc humpolácké k decentním ručkám. Naprostá hrůza je umístění trojky a devítky na ležato. I díky tomu jsem vůbec neuvažoval nad Stowou Antea. Když Primky, tak nové Diplomaty.

Odesláno
Naprostá hrůza je umístění trojky a devítky na ležato. I díky tomu jsem vůbec neuvažoval nad Stowou Antea.

U tech primek je to dost markantni, zvyraznuje to absence ostatnich cislic (krome 12, 6). Napr. u Stowy jsem dospel k tomu, ze se mi to libi vice nez Nomos diky tomu, ze tam jsou ty cislice vsechny. A proto mi ta lezici 3 a 9 neprijde nepatricna.

Odesláno

Welle, blahopřeji, tiše závidím a šetřím... Příští víkend se chystám do Glashütte zkusit je na ruku, abych se mohl motivovat ještě víc.. A pak už se jen dočkat státnic... :)

Odesláno

gratulujem, dobry vyber, mam rovnake len s oldskulovym kalibrom a inak tonovanym cifernikom ... ak tebe sedia na 19cm obvod, tak mne na moj 17,5cm sedia tym duplom (aj ked Samurajky mi sedia tiez :thumbsup_anim: )

Návštěvník Tada
Odesláno (upraveno)

Nomos Tangente jsem zkoušel ne Wempe. Líbily se mi, ale byly až mouc lehoučké. Skutečně jak kdybych neměl na ruce nic

Upraveno uživatelem Tada
Návštěvník Hammer_Time
Odesláno
Nomos Tangente jsem zkoušel ne Wempe. Líbily se mi, ale byly až mouc lehoučké. Skutečně jak bkdybych neměl na ruce nic

No jo, ty abys tak něco někdy neměl na ruce...

Odesláno
Však různých velkých hodinek je dost. Nomos má ještě řadu Tangomat, která je větší (38mm) a taky o dost dražší.

Já mám obvod zápěstí 19cm a zdají se mi akorát.

Já mám Tangente Sport. Jsou o 1mm větší a mají dýnko na šroubky.

Ruku mám štíhlou a velikost je naprosto v pohodě. Ty hodinky se nosí fakt skvěle.

Odesláno
Já mám Tangente Sport. Jsou o 1mm větší a mají dýnko na šroubky.

Ruku mám štíhlou a velikost je naprosto v pohodě. Ty hodinky se nosí fakt skvěle.

Nighu, ty máš pořád ty Tangenty z Aukra? No to je super.

Well: Gratuluji, slintám a přeji ti to. Fandů "nomosovského" bauhaus stylu je nás tady víc.

Odesláno
Nighu, ty máš pořád ty Tangenty z Aukra? No to je super.

Well: Gratuluji, slintám a přeji ti to. Fandů "nomosovského" bauhaus stylu je nás tady víc.

Pořád. A pořád se mi líbí a pořád dělají necelou sekundu do plusu za den.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...