nividic Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 McS: vdaka, od majstra taky kompliment obzvlast potesi
AndyAaron Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 Nerikej mu mistr, nebo si to odskaces. Ja to udelal parkrat a byl ohen na strese
nividic Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 Bo ten lenovo nezmysel ma naozaj dobru lumi Btw, ozajstny majster najtshotu je kuulidz seknuty sedlinom, boh vie ci to nieje mekstingerovo alter ego
Návštěvník Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 A jeste jedna.. trocha improvizace a fungovalo to. :-D
AndyAaron Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 Bo ten lenovo nezmysel ma naozaj dobru lumi Btw, ozajstny majster najtshotu je kuulidz seknuty sedlinom, boh vie ci to nieje mekstingerovo alter ego S Kuulidzem souhlasim. A kdyz nad tim tak premyslim, tak ani od MekaPichace jsem uz dlouho nevidel zadne foto. Asi blbe vidim
McStinger Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 Bo ten lenovo nezmysel ma naozaj dobru lumi Btw, ozajstny majster najtshotu je kuulidz seknuty sedlinom, boh vie ci to nieje mekstingerovo alter ego Prečo mi stále ktosi musí dodžubávať nick? Určite sa za nick Coolidge neschovávam. Coolidge je IMHO samostatná identita, čo zrejme sám potvrdí.
AndyAaron Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 Prečo mi stále ktosi musí dodžubávať nick? Určite sa za nick Coolidge neschovávam. Coolidge je IMHO samostatná identita, čo zrejme sám potvrdí.Ja ti nevim proc, ale nejak me bavi te popichovat. Ale myslim to vzdycky v dobrym Tak nic ve zlym, mistre
Návštěvník LukeD Odesláno 17. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2017 Prečo mi stále ktosi musí dodžubávať nick? Třeba se mu víc líbil ten tvůj původní, nováčkovský, tak ti to takhle nepřímo dává najevo.
nividic Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2017 Nene, Luku, takovy mysleni za roh neprovozuju, je to prachsprosta lenost McStinger: za dodzubavanie nicku sa velmi ospravedlnujem. Faktom je, ze tym utrpi predovsetkym majsterska aureola nedotknutelnosti, co mi doslo az teraz, a taky naznak profanovania by som tiez netoleroval Andy: tesim se, az nahodis najtsot tech blejskavejch rado. Sice bez lumi, ale tu atmosferu, co ty hodinky umi udelat, hmmmm. Moc se tesim.
McStinger Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2017 (upraveno) Sa teším. Rado, alebo aj Seiko. Niečo v duchu tejto Sedlinovej fotky. Sedlin tomu tuším hovorí McStinger style edit: za odmenu mi môžeš hovoriť, ako chceš a budem ticho Upraveno 18. ledna 2017 uživatelem McStinger
AndyAaron Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2017 Sa teším. Rado, alebo aj Seiko. Niečo v duchu tejto Sedlinovej fotky. Sedlin tomu tuším hovorí McStinger style IMG_4309-1200.jpg edit: za odmenu mi môžeš hovoriť, ako chceš a budem ticho Tomu rikam tafka na budku... No, prece se nebudu opicit Ale rukavice byla hozena...
McStinger Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2017 Oh McStinger lahôdka pre oči. Aby nedošlo k omylu, je to Sedlinova fotka. Ale však má tam odfotený aj podpis
sashator Odesláno 18. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2017 Sedlin "mcstinger" style dotáhl k dokonalosti. Vždycky když tyhle vodní fotky vidím, tak mám chuť to taky konečně zkusit, pak si ale uvědomim, že to zabere tak 4hodiny času, bude všude bordel a tak mě to přejde. Jsem už holt čím dál línější
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se