Přejít na obsah

NIGHTSHOTS

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 3,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Bo ten lenovo nezmysel ma naozaj dobru lumi :D

Btw, ozajstny majster najtshotu je kuulidz seknuty sedlinom, boh vie ci to nieje mekstingerovo alter ego :D

S Kuulidzem souhlasim. A kdyz nad tim tak premyslim, tak ani od MekaPichace jsem uz dlouho nevidel zadne foto. Asi blbe vidim
Odesláno

Bo ten lenovo nezmysel ma naozaj dobru lumi :D

Btw, ozajstny majster najtshotu je kuulidz seknuty sedlinom, boh vie ci to nieje mekstingerovo alter ego :D

Prečo mi stále ktosi musí dodžubávať nick? :)

Určite sa za nick Coolidge neschovávam. Coolidge je IMHO samostatná identita, čo zrejme sám potvrdí.

Odesláno

Určite sa za nick Coolidge neschovávam. Coolidge je IMHO samostatná identita, čo zrejme sám potvrdí.

Ja ti nevim proc, ale nejak me bavi te popichovat. Ale myslim to vzdycky v dobrym

Tak nic ve zlym, mistre

Návštěvník LukeD
Odesláno

Třeba se mu víc líbil ten tvůj původní, nováčkovský, tak ti to takhle nepřímo dává najevo. ;)

Odesláno

Nene, Luku, takovy mysleni za roh neprovozuju, je to prachsprosta lenost :)

McStinger: za dodzubavanie nicku sa velmi ospravedlnujem. Faktom je, ze tym utrpi predovsetkym majsterska aureola nedotknutelnosti, co mi doslo az teraz, a taky naznak profanovania by som tiez netoleroval :D

Andy: tesim se, az nahodis najtsot tech blejskavejch rado. Sice bez lumi, ale tu atmosferu, co ty hodinky umi udelat, hmmmm. Moc se tesim.

Odesláno (upraveno)

Sa teším. Rado, alebo aj Seiko. Niečo v duchu tejto Sedlinovej fotky. Sedlin tomu tuším hovorí McStinger style :D

post-957-0-25027400-1484744719_thumb.jpg

edit: za odmenu mi môžeš hovoriť, ako chceš a budem ticho :)

Upraveno uživatelem McStinger
Odesláno

Sa teším. Rado, alebo aj Seiko. Niečo v duchu tejto Sedlinovej fotky. Sedlin tomu tuším hovorí McStinger style :D

attachicon.gif IMG_4309-1200.jpg

edit: za odmenu mi môžeš hovoriť, ako chceš a budem ticho :)

Tomu rikam tafka na budku...

No, prece se nebudu opicit Ale rukavice byla hozena...

Odesláno

Sedlin "mcstinger" style dotáhl k dokonalosti. Vždycky když tyhle vodní fotky vidím, tak mám chuť to taky konečně zkusit, pak si ale uvědomim, že to zabere tak 4hodiny času, bude všude bordel a tak mě to přejde. Jsem už holt čím dál línější

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...