nooski Odesláno 27. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2019 Jeden nájtšot při poměrně silném osvětlení, ale i tak dokázaly oblekové pětky svou lumi sílu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zz0iD Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 Po nooskim to bude fakt tezky, ale i tak nejaky SKX lumipokusy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Citizen Fugu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Najprv som myslel, že prečo ti na lunte hádže ten nazelenalý odtieň, či by to nešlo bez neho, ale potom som si uvedomil, že to bude Fugu so zelenou lunetou. Fotky nádherné, radosť na ne pozerať. Inak všimol si si zaujímavý detail, kde ti špička tieňa sekundovky opticky nadvihuje index? Alebo sa to len mne zdá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Haha, to je pravda. Vypada to, jak kdyby se index sloupaval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 (upraveno) Rozmýšľal som, či si to niekto všimne, ale nečakal som, že tak rýchlo . Kúzlo nechceného, tu je to na troch fotkách zo štyroch a ešte aj na prvej index vďaka odrazu minútovej ručičky tak trochu levituje. Upraveno 1. května 2019 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Špinavé otloukánky - mám je moc rád. Bohužel přežily i to kolo, na kterém havarovaly :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 McStinger - pozrel som ďalšie fotky, no proste paráda a dokonca tam je fakt nádherne levitujúci index. Ako si to fotenie posunul do ďalších dimenzií . Nooski - podobne, krásne fotky, napríklad aj tie Seiko päťky s bokeh efektom v pozadí - viď hore. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matus.nedecky Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Kickstarterove TitanicX, mam dvoje... Obe na predaj Svietia parádne, no nebavia ma tak ako som dúfal ze budu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Heslo výrobcu bolo - dáme lumi kde sa dá? Trochu mi uniká význam lumi celého dátumové venca... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Za mě je ta lumi parádní! Musí to šajnit jak cyp. Já dnes pár Seiko makro lumi fotek SNXS79 Želvy SRP777 A hodně extrémní a zkreslený úhel SNZH57 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 (upraveno) Stano: To sú ultra GMT. Lunetou si natočíš, aký dátum potrebuješ. Vhodné napríklad pre cestujúcich v čase. Upraveno 7. května 2019 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Heslo výrobcu bolo - dáme lumi kde sa dá? Trochu mi uniká význam lumi celého dátumové venca...Ten věnec musí svítit celý. Jak zajistit, aby svítilo jenom jedno potřebné číslo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 7. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2019 Heslo výrobcu bolo - dáme lumi kde sa dá? Trochu mi uniká význam lumi celého dátumové venca...Ten věnec musí svítit celý. Jak zajistit, aby svítilo jenom jedno potřebné číslo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Mne to je jasné, ale načo vôbec potrebujem aby mi svietil dátum, teda mimo ultra GMT ? Na to som narážal, siwi. Inak to sú v kickstartery jedné z tých podarenejších návrhov hodiniek. Ich rotor akoby zhrdzavená kotva, ako to vyzerá v reále? Nooski - opäť, nádherné fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matus.nedecky Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Mne to je jasné, ale načo vôbec potrebujem aby mi svietil dátum, teda mimo ultra GMT ? Na to som narážal, siwi. Inak to sú v kickstartery jedné z tých podarenejších návrhov hodiniek. Ich rotor akoby zhrdzavená kotva, ako to vyzerá v reále? Nooski - opäť, nádherné fotky. Idem to nafotiť a hodiť do predajného vlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 To nám je všetkým jasné už od chvíle, kedy si začal doháňať príspevky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matus.nedecky Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 Tak... pravidlá sú pravidlá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 8. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2019 mi to připomíná steinharty tritony 100atm - světelný cirkus pro efekt (na dydžinu dobrý), ale přehlednost/čitelnost úplně nahovno. jinak nooski - ty snzh pod úhlem, to je parádní teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se